|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e 2011
23.7.2012 7:24:33   
škrpijonka
Nekdo mi je razlagal, da morajo starši dat soglasje, da bi ti tvojega otroka oddajaš prej in pol mora pridet vzgojiteljica prej. Ma bom probala najprej se v službi zmenit in pol bomo videli kako bo. Sicer pa moram malo povprašat sosedo, ki je vzgojiteljica. Vem pa da je v Kopru en vrtec, ki ga odprejo ob 5.30. Je pa vzgojiteljica od naše Lane stara 31 let in ima dva otroka alergika, je pa bil prvi vtis zelo dober in upam, da bo tudi Lana zadovoljna z njo user posted image .

Joj morem pohvalit mojo miško (upam, da ne prehitro), da sedaj že tri noči se ni nič zbujala user posted image . Včeraj je gledala kmetijsko oddajo in tako zraven skakala ko so bile živali in jih oponašala, sigurno bo kmetica ali veterinarka :-). Sem jo pa v soboto končno stehtala in izmerila, ima 9 kg in 80 cm.

Včeraj smo bili na dveh rojstnih dnevih, v sobot nas čakata še dva.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Julij(k)e 2011
23.7.2012 8:29:49   
soncek3
Škorpijonka čestitam za prve korake!user posted image Upam da dobro zrihtaš v vrtcu. Jaz sem si zrihtala 6-urni delovnik zaradi starševskega varstva in so mi odobrili. Najbolj se mi gre ravno zaradi tega, da jih ob normalnih urah peljem v vrtec in ne sredi noči. Naša večja je tako občutljiva, če so druge vzgojiteljice ali drugi otroci... Trenutno imamo tako krizo....user posted image

Naša je imela pri enem letu na sistematskem 9,5 kg, višine pa si sploh nisem zapomnila, tam nekje okrog 75. Zdaj ji tu pa tam malo copatke obujem in ima tako veliko nogo, št. 20, me je skor kap. Starejša hčerka je imela tako številko pri letu in pol! Očitno bo po meni, jaz sem imela skoz največjo v šoli in je bila že v OŠ 41. user posted image

Na plaži ji bom jaz najbrž kar plenico dala. Kaj vem, verjetno bi se glih takrat polulala, ko bi bila brezuser posted image .


(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Julij(k)e 2011
23.7.2012 8:54:41   
škrpijonka
Naša ima trenutno št 19. Na plaži bi ji dala pleničko oz. kopalke, ker verjetno bi ravno takrat kakala ko nebi bilo treba.

Jaz sem si tudi hotela zrihtat 6 urni delovnik, ko pa sem slišala, da bom delal na recepciji sem vedela, da to ne bo mogoče. Sedaj pa sploh nimam zamenjave oz. sodelavka, ki bi me morala menjat, komplicira in zavrača to možnost. Upam, da bodo to kmalu rešili, ker sem takoj povedala, da septembra rabim dopust za uvajanje. Sem pa lahko srečna, da sploh imam službo, ker sodelavka, ki je sedaj na porodniški, ko konča, bo ostala brez službe. Jaz pa sploh ne upam, zanosit, ker vem da bom tudi ostala brez, čeprav kadrovnica mi govori, da ima še dve leti do penzije in naj hitro naročim še enega, da bom potem njo nadomestila. Saj sploh več ne vem kaj naj. Sicer pa delam v gradbenem podjetju, ki glede na situacijo  ... . Počakam, do spetembra, ko imam pregled pri ginekologinji, ker pri zadnjem odvzemu brisa, nekaj ni bilo vredu in potem bomo se odločali kdaj v akcijo. Sem pa bila marca na pregledu in izvidi niso bili ok, pa smo me komaj spetembra naročili, upam, da potem ni kaj hujšega, ča me niso prej naročili ali se jim j... za naše zdravje, glavno da imajo oni dopuste.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Julij(k)e 2011
23.7.2012 9:10:54   
rakica82
To za vrtec pa ne vem ,najbolje da se res pozanimaš kako je s tem če prej pripelješ. Vsekakor upam da dobro zrihtaš.

naša bo pa očitno šofer al pa kaj takega, ker obožuje gradbene stroje in traktorje user posted image

Služba pa itak ,sej ne veš kaj bi blo najbolje. Jaz sem brez službe in sva nekaj časa čakala, da se zaposlim, ker ni bilo nič sva se odločila, da bova otroka imela kjub temu in zdej je na poti že drugi user posted image

Pa bris, če bi blo kaj narobe, ponavadi kličejo ,vsaj pri moji. Vsaj upam da imajo povsod tako prakso ,ker to je pa ja nujno, če se kaj pokaže.

Pa vidim da so naše punce tam tam z merami, številko noge ima pa naša 18. Smo ji včeraj probal obut čeveljčke pa je hodila ko vesoljec user posted image , bo kar bosa dokler ni zime.

naša je bla na plaži v vodi v neoprenskih hlačkah, pol sva jo pa slekla pa je bla na brisači nagica. Pa se ni niti enkrat nič polulala. Kaj pa vem , jaz jo mam tko da se ji malo rit prezrači ,že tko ma občutljivo sto na uro.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Julij(k)e 2011
23.7.2012 9:37:43   
soncek3
Rakica, naša tudi v čeveljčkih hodi ko vesoljc; topota; pol gre pa na kolena, pa še bolj topota po tleh. user posted image

Za bris te ponavadi tudi pri nas takoj pokličejo; ampak odvisno katera sprememba je; po tistih lestvicah; če je prva stopnja te najbrž samo naročijo čez toliko časa, če imaš pa višjo stopnjo sprememb pa prej. Jaz sem tudi enkrat imela že mislim da do tretje stopnje spremembe na materničnem vratu , ampak je samo od sebe izginilo.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Julij(k)e 2011
23.7.2012 12:22:18   
škrpijonka
Se tolažim s tem, da če bi bilo kaj hudo narobe, bi morala takoj nazaj ne pa čez 6 mesecev.


_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 8:43:51   
rakica82
Škrpijonka po moej ,da bi te prej naročili, če bi bilo kaj hujšega.

Kako spite, miška še vedno spi ponoči?

Mi pančkamo tako lepouser posted image , ob 20h v postelji in lepo celo noč do pol osmih ali osmih, no danes je že ob 7h vstala, ker je včeraj čez dan spala 2 uri skupaj, kar je dosti več kot ponavadi.

Je pa moja miška pogruntala stopnice in zdej je nič več ne nosimo ampak pride do stanovanja sama, ker smo vprvem nadstropju user posted image , in prde lepo do vrha in še vrata zapre. Če se seveda ne odloči, da bi šla nazaj dol user posted image . Ker tudi dol že zna, samo je ne upam pustit kar tko, samo če stojim čist zraven.
Kavč je tudi že osvojila, imamo na eni strani malo nižjega in dol in gor ni problem. edino ona pozabi in bi šla isto dol tud na visokem delu. Se mi kr zdi da bo enkrat zgrmela dol.

Smo šli pa včeraj na Šmarno popoldne, je prav pasalo, ker nismo bli že od začetka meseca.




(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 8:59:06   
škrpijonka
Sem jo prehitro pohvalila, danes je je 1x zbudila.

Stopnice je pa hitro začela osvajat in tudi dol zna lepo it. Je pa zadnjič me peljala do dvoriščnih vrat in mi kazala, da greve na igrišče. Pa ji nisem hotela odpret vrat, jih je začela cukat, potem pa lepo splezala gor in prijela za kljuko, tako da smo začeli zaklepat, da se sama kam ne odpravi. Prav zanimivi so kako hitro kaj pogruntajo, samo da pridejo do cilja. Je pa nora na igrišče in če slučajo vidi koga da gre gor, takoj začne me vlečt za hlačnico in govorit tam tam. Zelo uživa v družbi otrok, tako da upam da ne bo problemov v vrtcu.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 10:08:23   
soncek3
Ja stopnice, stopnice, samo da gremo proti vratom in venuser posted image . Igrišča, igrala, splog gugalnica ali pa plezanje kamor koli.... Hecni so, ne? Kavč pa gor, dol, sploh ne vem kdaj spleza...user posted image .

Rakica, super za tako spanjeuser posted image ! V katerem tednu si? Kako ti gre; hitro, počasi? Počutje?
Naša se kar zbudi ponoči, se malo podoji, spi naprej, včasih sploh ne vem, da se je ponoči dojila, ampak jo zjutraj najdem na naši postelji, tak da očitno se jeuser posted image - jaz sem že čist zblojena-

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 11:09:13   
rakica82
Jaz sem tudi malo prehitro rekal ,da je pridna. Danes je prezgodaj vstala in je bla zdej že po lure sitna, za nikamor. Sem jo mogla dat spat tko da ne vem kako bomo danes do večera zdržali. Še dobro ,da grem pol v Ljubljano bo mogoče še malo v avtu zaspala.

Pri nas so tudi vrata zakon, najbolj uživa ko zapira in odpira vrata. Odkar se plazi je treba vrata čsit zapret, ker če ne je takoj v drugi sobi. Je pa prav smešna ko kdo pozvoni, vriska pa h meni da gre z mano, ko sva na stopniščnih vratih se že reži ,vriska ko odprem vrata tudi, če je samo poštaruser posted image . Važno, da kdo pride. Je čist nora da to da lahko gre odpret vrata.

je pa naša tudi zelo rada v družbi, prejšnji teden sva šle v vrtec iskat punčko od prijatlejice, je šla kar v igralnico in sploh ni pogledala kje sem. Pa če ve da bo šla ven, ji je čisto vseeno kdo je pelje, samo da gre. Mi prov veselo maha.

Soncek naša se ne more tko znajt pri nama, ker je v svoji sobi user posted image . še dobro ,ker telovadi ponoči kot nora po postelji.

Jaz bo mv četrtek dopolnila 22 tednov in mam morfologijo. je pa drugače kot prvič, gre hitreje, vse bolj tko mimo. Brca pa ful, čutim že več kot mesec in tudi moj je že začutil, v prvi nosečnosti sem čutila brcike šele pri 20 tednu. Drugače se počutim super, trebušček raste, kile gredo tokrat gor, ne tako kot v prvo ko se nisem nič redila. Skratka je zaenkrat res vse superuser posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 11:20:06   
škrpijonka
Samo da je vse v redu in da se dobro počutiš user posted image . Joj brcike, to je tako lep občutek. Tudi jaz sem jih čutila komaj v 20 t.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 11:28:01   
rakica82
Ja v prvo, boš videla naslednjičuser posted image , jaz sem jih zdaj v 16 tednu, gre hitreje.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 12:07:00   
soncek3
Ti naši malčki , palčli so si vsi podobni. Vsi bi radi raziskovaliin spoznavali svet. Sploh pa: punce firbčneuser posted image

Joj, kako lepo, brcike, trebušček...user posted image . Jaz se čist raznežim, ko pomislim na to. Jaz v drugo nisem nič prej začutila, mislim, da je bilo po 20 tednu.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 12:47:57   
rakica82
Ja naša je tipična ženska, glasna, firbčna, nikoli tiho, jezna, če ni po njeno user posted image

Ja brcike pa to, to je neki najlepšega, jaz sem tudi v drugo cela raznežena ko me poboža, tudi če ob 4h zjutrajuser posted image .
trebušček pa itak ,za mojega sem noseča najlepša user posted image . Mam srečo, on tko občuduje ko trebušček raste, se nič ne jezi, da se redimuser posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 12:50:22   
škrpijonka
 user posted image  da tvoj dragi takega mnenja

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 13:43:46   
soncek3

IZVIRNO SPOROČILO: rakica82

Ja naša je tipična ženska, glasna, firbčna, nikoli tiho, jezna, če ni po njeno user posted image



Naša čist isto.user posted image

user posted image Možek!



(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 13:48:46   
rakica82
Punce tega mu ne bom kazala, da ne bo preveč zrastel, je že tko velikuser posted image

Je pa res zlat, kar se tiče tega,pa ko sem noseča me pazi ko zaklad

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 13:53:01   
škrpijonka
rakica82 ga malo posodiš???? user posted image

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 14:01:54   
rakica82
hej ko bo siten ti ga takoj pošljem user posted image user posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 14:03:36   
škrpijonka
ha ha ha hvala

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Julij(k)e 2011
24.7.2012 14:11:13   
rakica82
user posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Julij(k)e 2011
25.7.2012 7:23:52   
škrpijonka
http://www.saprahiska.si/#

Zanimivo, da ponujajo tudi nočno varstvo, če bi bila iz Lj bi verjetno kdaj izkoristila to priložnost.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Julij(k)e 2011
25.7.2012 11:27:55   
rakica82
ja zanimivo tole varstvo ,samo dnevno je pa drago ful. jaz sem alni apzial enega fantka pa sem računala 350 evrov na mesec s prehrano vred, tu pri ans je ena super gospa ki pazi otroke pa računa 300 evrov za vse.

midve sva imela pa danes pregled pri 1 letu in smo veliki 72,5 cm in težki 9380g. je precej zrstla v 3 mesecih, pri 9 mesecih je bla 67 cm. Se vidi ,da dobro papauser posted image

Ceplena je bla dvakrat, v roko redno cepljenje, pa še v nogico druga doza proti pnevnokoknim okužbam. Sem dala za dve dozi tega cepiva 110 evrov, pa še to je zdej druga doza znižana na 45, drugače je vsaka 65 evrovuser posted image . Nore cene res.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Julij(k)e 2011
26.7.2012 7:13:23   
škrpijonka
Ta gospa za varstvo je pa res poceni.

Nas pregled čaka 8.8..

Joj moja miša se vsako jutro zbudi ko jaz ustanem in pol se me drži kot klop, še lulat ne morem it. Ko pa grem je pa itak jok. Mi je pol tako hudo ko se vozim user posted image , pa še dirkam user posted image  ker sem pozna.

Se pa sedaj ponoči zbuja enkrat, ji pa že spet dva zobeka prihajata. Sedaj smo čakali 6 m, da sta prišal zgornaj ven, sedaj pa bodo en za drugim.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Julij(k)e 2011
26.7.2012 8:40:56   
soncek3
Draga so varstva ja,ampak jaz zaupam, da so potem tudi v redu. Ta saprahiška verjetno je; manj otrok in se jim lahko bolj posvetijo. Vrtci pa visim, da kakor naletiš na vzgojiteljice. Naša starejša je tako občutljiva na vse: v kateri igralnici so, katera vzgojiteljica, katera pomočnica je, kateri otroci so...user posted image . Mi je zjutraj kar dostikrat hudo, ko vidm te zamišljene učke..user posted image user posted image . Pa je zdaj že tri leta v vrtcu, pa očitno bo tako do konca. No so tudi obdobja bila, ko je šla z veseljem v vrtecuser posted image

Upam, da bo letos vstop pri mlajši v vrtec lažji. Vbistvu komaj čakam, da se začne september, da vidim, kako bo.

Mi se zbudimo na noč mimimalno 2x. Nekak sem se že navadila da spim 5, 6 ur na dan, zjutraj pač treba vstat, ne glede na to, kolikokrat smo ponoči vstali. Eh bo že. Komaj čakam dopust, da bom lahko do 7 ali vsaj do 6 v postelji. Luksuzuser posted image

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?