|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gelish nohti
18.7.2012 17:30:18   
nutela
Zanima me ali ima katera od vas UV lučko za nohte, pa katero znamko in kako je zadovoljna z njo oz. katere proizvode uporabljate?

Do sedaj sem si gelish nohte hodila delat, zadnjič pa sem ugotovila, da glede na to, da smisel za oblikovanje imam, bi si to lahko naredila tudi sama doma. Našla sem zastopnike za Slovenijo za UV lučko Harmony (enak model in znamka, ki jo imajo v salonu kamor hodim). Cena lučke pa osnovne zadeve brez barvnih lahkov je 480€ -sam lučka neki čez 300 €, ampak vem, da je res profesionalna zadeva + ob nakupu brezplačno enodnevno delavnico nanašanja Gelisha.

Zdej sem pa mal srfala in našla UV lučke za bistveno nižje cene, seveda ne ta znamka. Dvomim pa v kakovost, ker ne kupujem na kratek rok.

Zanima me vaše mnenje ali izkušnje.

Sem pa s tem gelishem res zadovoljna- 14 dni mira z nohti brez krušenja in noro bleščeči nohti:)

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 18.7.2012 21:35:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GELISH NOHTI
18.7.2012 18:48:07   
TomTaylor
V to smer sem pred leti razmišljala tudi sama, vendar sem ugotovila, da bi sama s sabo imela precej precej dela. Sploh na začetku ko se še učiš in loviš. Pa levo roko imaš lahko hitro urejeno, desno pa zelo počasi....Že v salonu sem prebila po 2 uri, kaj šele če bi si jih delala sama? Ob dveh malih otrocih in vseh obveznostih družinskega življenja... Potem sem prekalkulirala, da bi morala kupovati gele in ostali material, ki ga pa ne dobiš v manjših pakiranjih, kar pomeni, da bi si morala precej pogosto odstranjevati in nanašati gel, da bi ga vsega porabila v določenem roku, v nasprotnem bi ga več zmetala proč, razen, če bi začela delat gel nohte še za prijateljice. Nimam pa veliko prijateljic, ki si dajejo gelirat nohte, oz. med njimi ni prav nobene....No, v glavnem, sem si preračunala, da se mi ne splača iti v to. Potem pa sem sčasoma ugotovila, da so mi naravni nohti (tudi kratki), samo urejeni in polakirani 100_x_ lepši kot gelirani, ko se že na 5 km vidi, da so umetni. So mi zaradi izgleda - tolk perfektni, da so mi že kar grdi.

Sicer ti pa sploh nisem odgovorila vprašanje, oprosti user posted image

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 18.7.2012 18:49:29 >


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GELISH NOHTI
18.7.2012 19:50:47   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Sicer ti pa sploh nisem odgovorila vprašanje, oprosti user posted image

Se spomniš vprašanja uš... o pikicah?
S tem si po moje še eno, posebno, novo pikico dodala user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GELISH NOHTI
18.7.2012 20:33:29   
nutela
Jaz sploh nisem za dolge nohte, prisegam na krajše urejene nohte.

Sama to vidim kot naložbo, saj za nanos laka enobarvno dam 25€, french style 30€ in poslikava 35€ + dodatno 8€ za odstranjevanje. Povprečno torej na leto poraba cca.800€.

Pri gelishu mi je všeč ravno to, da je plast tako tanka, da res nikakor ne deljuje umetno, sicer si ne bi nikoli tega dala delat. Meni jih v salonu naredi v 35-40min. Tudi, če bom v štartu porabila še1x toliko časa se ne sekiram oz. si ga bom z veseljem vzela. Raje to kot lakiranje običnega laka na 2 dniuser posted image  in lomljenje nohtov.

Še vedno upam, da se katera uporabnica javiuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GELISH NOHTI
18.7.2012 21:16:06   
Medea10
Kje si gledala lučko? Daj kak link. Mogoče poznam.

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: GELISH NOHTI
18.7.2012 21:17:21   
Jantar
Kupila pred dobrim letom preko ebaya in sicer lučka plus komplet material za začetno delo(ga imela za skoraj 1 leto) in dala malo manj kot 50€ za vse skupi in z vsem fuuuuuuul zadovoljna. V naslednji rundi(sva z kolegico skupi naročvale,pač delitev stroškov) sem si naredila zalogo konic in gela in svinčnikov za poslikovao skratka vsega zelo veliko(za moje pojme) in ko seštejem skupi me je vse skupi prišlo cca 150€ tko da jaz sem mnenja,da se splača. Aja sem pa štartno porabila cca dobro urco do uco in pol da sem si jih naredila potem pa z vsakim popravkom manj časa. Skratka preglej mal ebay majo fine in kvalitetne stvari.
Hotela iti tudi na tečaj ampak so mi kr takoj povedali,da od svojega imam lahko samo lučko ostalo moram kupiti na novo in bi me s tečajem vred prišlo cca 800€ kar mi je blo preveč tako ostajam čisti samouk user posted image
Mi je to fajn zadeva tudi zato,ker si lahko narediš tako kot ti je všeč user posted image

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: GELISH NOHTI
18.7.2012 23:38:02   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Sicer ti pa sploh nisem odgovorila vprašanje, oprosti user posted image

Se spomniš vprašanja uš... o pikicah?
S tem si po moje še eno, posebno, novo pikico dodala user posted image


user posted image

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: GELISH NOHTI
18.7.2012 23:57:54   
nutela
Jaz hodim v manikiro in tam imajo Gelish LED6G, v tem kompletu pa je LED18G, ki je pa čisto nova in še sodobnejša, še manj sekund čakanja - nobena pa nima menjave žarnic.

http://www.lepota.info/cgi-bin/stran.pl?templ=1&id=&st_strani=&izris=&trgKaj=poglejArt&st_art=416&izrisTrg=trgArt

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: GELISH NOHTI
19.7.2012 22:42:59   
kajajaka
nutela, cena lučke ne igra skoraj nobene vloge (razlika je le v žarnicah - nekatere lučke imajo posebne žarnice, ki se jih težko dokupi, ko enkrat menjaš žarnice zaradi dotrajanosti - Jaz dam na 2 leti 25€ za nove žarnice, če boš delala samo sebi imaš pa lahko tudi 5 let ene...)

Sama se ukvarjam z geliranimi nohti in gelish "laki" in imam eno profesionalno lučko (350€) in eno, ki sem jo dobila v kompletu z nekimi x geli za 80€. Gelov nisem uporabljala, samo lučko sem želela, ker je izdelava hitrejša, če imam za vsako roko svojo lučko (ko delam drugim, ne sebi :)

In verjemi, da ni nobene razlike! Nekateri saloni prodajajo tudi rabljene profesionalčne lučke po ugodnih cenah. Samo nove žarnice kupiš pa je...

KER JE BILA PODOBNA TEMA O GELIRANIH NOHTIH ENKRAT NA RR ŽE BRISANA ZARADI NAVAJANJA ZNAMK GELOV IN SALONOV, KI IZDELUJEJO GEL NOHTE... TI LAHKO KAJ VEČ SVETUJEM LE NA ZS.

LEPE NOHTKE ŽELIM user posted image

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Gelish nohti
10.2.2013 23:06:34   
Mitzzzie
Živjo, za 300€ ti lahko prodam nerabljeno alessandro lučko UV v beli barvi, nove žarnice, lahko me kontaktiraš, LP Mici

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Gelish nohti
11.2.2013 19:58:50   
lenika83
Jaz sem si kupila lučko na ebayu (neka noname zadeva) in je s poštnino vred stala 35 €. Edino dokupit sem morala vtikač za naše vtičnice, ker je imel angleško, kar me je stalo še 12 €. Gele sem pa kupila podlak in nadlak, ter 2 za francosko manikuro (vsi skupaj menda niso bili niti 20 €, dva od tega sta bila s Kitajske brez poštnine). Jaz si najpogosteje dam na nohte samo podlak in nadlak, kar traja max. 10 minut, potem si pa včasih lakiram na vrh s čisto običajnimi laki, ki držijo malo dllje kot samo na nohtih brez gelisha. Drži mi pa gelish nekje 7-10 dni, ampak glede na to koliko časa potrebujem, da si naredim, mi je to čisto ok. Se mi pa zdi čisto brezveze hoditi na neke tečaje, če pa samo namažeš, posušiš, zadnjo plast pa po sušenju obrišeš z odstranjevalcem laka in je to vsa umetnost.

(odgovor članu Mitzzzie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Gelish nohti
7.4.2015 11:11:06   
NinaMalina9
Glede lučke. Ve imate UV lučko, pri kateri je potrebno menjavati žarnice. Ta Gelish lučka pa je LED lučka ne UV, kar je velika razlika. Tu se žarnice ne menjavajo, moč ne upada tako kot pri UV, ampak dela s konstantno močjo ves čas. Deluje okoli 50 000ur, kar pomeni da če se jo uporablja vsak dan pri 8 urnem delovniku v salonu deluje okoli 8-10 let. Glede na to da je za domačo uporabo bo uporabna veliko dlje. Tudi čas sušenja je krajši vendar deluje le pri pravem Gelishu, ni nujno pa da bo deloval pri cenejših napačno poimenovanih gelishih (Gelish je ime firme, to ni vsak sistem gelnega lakiranja). Ne vem pa če se vam splača to kupovati za domačo uporabo. Tu delujejo tudi navadne UV lučke, le da je čas sušenja krajši. Take lučke se da kupiti tudi za 30€. Odločitev pa je vaša, kaj mislite da se vam bolj splača.

Upam da sem bila v pomoč

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?