Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sam bolj ko računam, bolj se mi zdi, da bo kmalu konec nosečnosti. Računala sem kdaj grem na porodniško, kolk imam dopusta in pa če grem 1 mesec prej na bolniško in ugotovila, da uradno bi bil zadnji delovni dan že 8.1. A ni to že skoraj tukaj? Poleg tega pa sem non stop na bolniški za tamalo in me v službi sploh ne vidijo. Delo me pa itak čaka, ker ni nikogar, ki bi me nadomeščal in slabo kaže, da me bo kdo nadomeščal med porodniško. Jao kakšna zbrka.

.
za vse :) (No, jaz imam trenutno v šalci rooibos čaj. Sem brala, da črni čaj ovira absorpcijo železa, pa sem prešaltala na rooibos. Tokrat z vanilijo. Kavo pijem pa samo v družbi
. Jaz bom ocitno v vlogi generala, ki bo razlagal, kam gre katera skatla
v ponedeljek pa sporočim, če je prov napovedalo
in jo imamo (na NS napovedali fantka, na mo punčko)
. je še dolgo za čakat, glede na to, da ste jo že ene imele oz. jo imate v prihodnjih dneh.
, po drugi strani pa mal čudni, kej bejbita še nekaj časa še nebo, da bi ga že vozila okrog...
3x zavrnili: da nekaj ni OK, da naj pridem naslednjič, da kao ni še čas za to, da lahko to drugič uredimo ne zdaj itd. Pa je bilo vse pravočasno. No on je pa brez težav vse lepo uredil, še stvari ki jih bi moral kasneje. Kar se tiče teh uradniških stvari, ureja dragi.