|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 7:03:04   
nksrv
No tudi jaz se lahko čisto uradno pofočkam. user posted image user posted image
Na pregled se moram pa še naročiti.

In kako se počutite nosečke?
Jaz razen napihnjenosti nimam posebnih težav - zaenkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 7:23:28   
ROXY_
Jutrooooo in čestite vsem, ki ste zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vztrajno se nabiramouser posted image user posted image ..Upam, da se jih še več pridruži iz teme ne pričakujemo user posted image ..

Tudi jaz brez posebnosti zaenkrat, razen blagi glavoboli me matrajo..napihnjenost pa je zgodba zase..sem kot balon, sploh popoldne je katastrofa user posted image ..Komaj, komaj čakam prvi pregled, pa je 14.9. še takoooo daleč..Še dobro da nas čaka naslednji teden še par dni dopusta in odklop na morju, da bo malček lažje minilouser posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 8:50:38   
nksrv
Ja jaz sem tudi popoldan taka ko v 5. mesecu nosečnosti.
Glavobolov pa nimam, čeprav so bili pogosti v prejšnji nosečnosti.user posted image user posted image

Jaz grem tudi še na morje (turčija).....ker delam v turizmu.
Smo si letos zbrali all inclusive, da bom mela še jaz počitnice user posted image user posted image
Mali pa tko uživa, samo da ma pesek pa vodo user posted image .

Kam pa greste vi na morje ROXY_?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 9:01:27   
zvezdicax
Ojla, jst mam tud trebuh kot da sm že 5. mesec user posted image
Drugače sem zelo utrujena, kar spala bi skoz, zjutraj mi je slabo, če ne pojem takoj in občasno me špika v spodnjem delu. Bom jutri videla kako rasemo user posted image

(odgovor članu nksrv)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 10:56:30   
ROXY_
nskrv mi smo glavni dopust izkoristili že daljnjega julija...
zdej pa še ne vem kam jo bomo mahnili, se bolj zadnji trenutek odločamo zmeraj, verjetno k sosedomuser posted image , samo da je pesek in morje...user posted image ..
napihnjenost očitno muči kar vse nas po vrsti..
zvezdicax a ti imaš že jutri pregled? prvi al kako?

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 11:59:16   
zvezdicax
ROXY_, ja prvi pregled že imam, je pa tako zgodaj zaradi težav, ki pa zaenkrat bom anonimna glede tega, ker me nakateri poznajo...bo čas pokazal svoje.
Tako da upam, da bo jutri vse v redu.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 12:36:18   
Anonimen
Hojla!
Joj, mi je kar lažje ko vidim da smo vse napihnjene user posted image grozno je, sem že pozabila kako je biti napihnjen user posted image user posted image
Sodelavkam (bližnjim) sem že povedala, ker sem rekla da ne boste mislile kolk sem se zredila user posted image šefici pa še ne, bom še mal počakala... doma bomo tudi kmalu povedali ker se mi je muka skrivat, saj če se ne bi poznalo, potem ok, tako pa...
Samo upam da bo vse kot more bit, sem mela probleme v obeh user posted image upam da mi bo 3. naklonjena! Tako da Zvezdica te kar razumem kako ti je, srečno jutri na pregledu! user posted image

Zdaj pa do konca kosilo, potem pa v službo user posted image upam da se nehajo kmalu tele slabosti ker so ubitačne user posted image

Papa!

Anonimna user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 13:56:16   
coeur
Pa sem mislila, da nekaj ni čisto ok z mano, ker se mi zdi, da se mi že vidi (čeprav od napihnjenosti, ma buši vseeno je) user posted image . Mene tudi občasno spika. me je včeraj kar malo zaskrbelo, ker se ne spomnim, da bi me kdaj v prvi nosečnosti. Drugače pa tiste, ki ste imele/imate težave z glavoboli - kako jih lajšate? Vroča kopel pa spanec že vem, da pomaga, samo kaj, ko ni vedno mogoča.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 14:15:10   
ROXY_

Pa sem mislila, da nekaj ni čisto ok z mano, ker se mi zdi, da se mi že vidi (čeprav od napihnjenosti, ma buši vseeno je) user posted image . Mene tudi občasno spika. me je včeraj kar malo zaskrbelo, ker se ne spomnim, da bi me kdaj v prvi nosečnosti. Drugače pa tiste, ki ste imele/imate težave z glavoboli - kako jih lajšate? Vroča kopel pa spanec že vem, da pomaga, samo kaj, ko ni vedno mogoča.

Lepo se imejte!


se podpišem pod tole, tudi mene je včeraj popoldne špikalo, da me je ornk zaskrbelo,naporen dan je bil za mano, v službi, potem še doma..časa za počitek pa bolj malo..me je prijateljica pomirila, da je to normalno, se pač maternica in vezi raztezajo..
glavobol-poskušam piti čim več tekočine, voda, voda, vodauser posted image user posted image

(odgovor članu coeur)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Majčice 2013
30.8.2012 16:11:27   
Anonimen
Čestitke vsem ki ste zagledale user posted image user posted image :).
Tudi jaz nekih posebnosti zaenkrat nimam, edino tako kot že ve omenjate imam napihnjen trebuh kot v vsaj 4 mesecu nosečnosti user posted image .
Večkrat grem tudi na WC pa malo večkrat jem, zaenkrat je to vse. Ko hočem it pa spat se pa začne "zabava". Nikakor ne najdem udobnega položaja... na trebuhu mi ne paše spati, na hrbtu zelo kratek čas, na desnem boku mi paše samo čez dan ležati, na levem boku pa vztrajam ponoči. Potem mi je vroče, se odkrijem mi je pa spet hladno. Ampak ko pa zaspim sem pa zmagala user posted image .

Sem pa bila danes na pregledu za službo in so mi naredili pravi sistematski pregled. Drugo je vse ok, edino malo čudno so pogledali pri EKG, ker sem imela povišan srčni utrip in pri merjenju pritiska, ki je bil zelo nizek (ne vem pa vrednosti).

Dr. Pušenjak pravi glede nizkega pritiska naslednje:
"Nizek krvni tlak je garancija, da se je posteljica dobro vrasla v maternično sluznico in napoveduje dober izid nosečnosti. Ravno nizek krvni tlak, pa kolikorkoli nizek že, je najboljši dokaz, da je pretok krvi skozi posteljico zadosten, sicer namreč posteljica sama poskrbi, da se v kri sproščajo snovi, ki tlak dvignejo do ravni, ki tak pretok skozi posteljico zagotovi".

zaenkrat toliko, anonimna user posted image

(odgovor članu nksrv)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Majčice 2013
31.8.2012 8:29:30   
nksrv
Hi hi hi mamo težave s prebavo.

Anonimna user posted image , jaz imam zelooo nizek pritisk, tudi v prejšni nosečnosti se je dvignil samo za vzorec.
Čeprav zdaj bolj opažam, da mi "nagaja". V prvi nosečnosti sploh nisem imela nikakršnih znakov razen mogoče malce povečanih prsi user posted image
Drugače pa nič.....če mi nebi trebuh rastel, bi pozabila na nosečnost. no zdaj me na vsake toliko malo špikne, da ne pozabim user posted image

A ni super, ko se malo shladi? Tako super spim zdajuser posted image ko user posted image

Midva sva se odločila, da bova povedala po nuhalni, tako kot prvič. Če bo meni uspelo biti tiho tako dolgo user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Majčice 2013
31.8.2012 10:47:41   
zvezdicax
Ojla, sem imela pregled danes, videla se je gestacijska vrečka in rumenjaček, naj bi bila v 5. tednu, drugače je vse v redu, čez 10 dni imam ponovno pregled, kjer pričakujemo utrip.
Vesela, da zaenkrat je vse v redu user posted image
Danes je prav pravo vreme za poležavanje in vikend bo prav tak.
Počutjr jr v redu, mal zjutraj m je slabo, najbolj pa sm utrujena, zaspana in skoz lačna.

(odgovor članu nksrv)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Majčice 2013
31.8.2012 19:11:08   
natasha19
pozdravljene majčice 2013. tudi jaz se vam pridružujem. po mojih izračunih sem nekje v 5 oz. 6 tednu. bo pa najin prviuser posted image , tako da se še nisma čisto navadla na vse to.

ko tukaj berem, vidim, da ste ene že bile na pregledu, jaz pa sem na prvi pregled naročena 12.10, kar bo nekje v 12 tednu. to me malo skrbi, saj bi rada šla na nuhalno. pa razmišljam, da bi se na njo pač prej naročilo, v skrajnem primeru, še vedno lahko odpovem. nevem namreč kakšna je čakalna doba.

sma pa ful vesela, me zelo tišči, da bi vsem povedala, ampak sem se nakako odločila, da boma počakala do prvega pregleda, pa pol presenetila s slikico.

od simptomom mam zaenkrat spahovanje, pa špikanje, pred dvema dnevoma me je edino nenormalno bolel zgornji del trebuha, zdaj sicer nič več, ampak me vseeno malo skrbi zakaj?


(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Majčice 2013
31.8.2012 21:18:32   
coeur
Čestitam natasha19! Običajno (seveda pa ni nujno) se na prvi pregled naroči pred nuhalno. Na prvem pregledu se namreč določi natančno trajanje nosečnosti, preveri, če je utrip ... Če bi bila na tvojem mestu, bi se poskusila zmeniti za pregled okoli 8 tedna. Nuhalna pa se drugače dela med 10 in 14 tednom (bolje je prej kot kasneje). Pokliči jih še enkrat in se poskusi dogovoriti še za en pregled prej - zaradi sebe, boš boj mirna! Pa srečno!

(odgovor članu natasha19)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Majčice 2013
1.9.2012 19:45:04   
zvezdicax
Čestitke za novim user posted image user posted image
Zanima a katera zna narediti seznamček?

(odgovor članu coeur)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Majčice 2013
2.9.2012 6:33:00   
Anonimen
Pozdravljene!
Tudi mi smo zagledali plusek. Kar ne morem verjet, da je ratalo tako hitro ( v 2. Krogu). Ce bo vse ok, bo to nas 3. otrocek. Doma imam ze 2 frajli (3 in 1 leto), zato si zdaj potihem zelimo enega lulcka. Na pregled se se nisem narocila, rok pa naj bi bil 9.5.2013.
Vidim da nas je kar nekaj, ki pricakujemo 3 otroka. Nekaj casa bom anonimna.

Lp, S.

(odgovor članu zvezdicax)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Majčice 2013
2.9.2012 10:15:48   
Anonimen
bo tale seznam uredu? tiste kode za napis mi pa ne uspe prilepit :/


MAJČICE 2013


PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol user posted image


1.5

____________________________________________________________
2.5

____________________________________________________________
3.5

____________________________________________________________
4.5

____________________________________________________________
5.5

____________________________________________________________
6.5

____________________________________________________________
7.5

____________________________________________________________
8.5

____________________________________________________________
9.5

____________________________________________________________
10.5

____________________________________________________________
11.5

____________________________________________________________
12.5

____________________________________________________________
13.5

____________________________________________________________
14.5

____________________________________________________________
15.5

_____________________________________________________________
16.5

_____________________________________________________________
17.5

_____________________________________________________________
18.5

_____________________________________________________________
19.5

_____________________________________________________________
20.5

_____________________________________________________________
21.5

_____________________________________________________________
22.5

_____________________________________________________________
23.5

_____________________________________________________________
24.5

_____________________________________________________________
25.5

_____________________________________________________________
26.5

_____________________________________________________________
27.5

_____________________________________________________________
28.5

_____________________________________________________________
29.5

_____________________________________________________________
30.5

_____________________________________________________________
31.5

_____________________________________________________________



SKUPAJ NAS JE:

Nosečke z dvojčki:



PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Majčice 2013
2.9.2012 10:34:05   
zvezdicax
oj.
v redu bo tale seznamček, jst ne vem kdaj mam PDP, po netu sm si izračunala 3.5.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Majčice 2013
2.9.2012 12:37:47   
Anonimen
MAJČICE 2013


PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol user posted image


1.5
ROXY_, , 2 user posted image , 1 user posted image , 14.9,
anonimna user posted image , ,3 user posted image , 2 user posted image , 17.9,
____________________________________________________________
2.5
anonimna user posted image , , 2 user posted image , 0 user posted image , 18.9,
____________________________________________________________
3.5
*dotika*, , 2 user posted image , 1 user posted image ,
zvezdicax, , user posted image , user posted image ,
____________________________________________________________
4.5

____________________________________________________________
5.5

____________________________________________________________
6.5

____________________________________________________________
7.5
coeur, , user posted image , user posted image ,
____________________________________________________________
8.5

____________________________________________________________
9.5
anonimna S, , user posted image , user posted image ,
____________________________________________________________
10.5

____________________________________________________________
11.5

____________________________________________________________
12.5

____________________________________________________________
13.5

____________________________________________________________
14.5

____________________________________________________________
15.5

_____________________________________________________________
16.5

_____________________________________________________________
17.5

_____________________________________________________________
18.5

_____________________________________________________________
19.5

_____________________________________________________________
20.5

_____________________________________________________________
21.5

_____________________________________________________________
22.5

_____________________________________________________________
23.5

_____________________________________________________________
24.5

_____________________________________________________________
25.5

_____________________________________________________________
26.5

_____________________________________________________________
27.5

_____________________________________________________________
28.5

_____________________________________________________________
29.5

_____________________________________________________________
30.5

_____________________________________________________________
31.5

_____________________________________________________________



SKUPAJ NAS JE: 12

Nosečke z dvojčki:



PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Majčice 2013
2.9.2012 12:50:55   
zvezdicax
Naj povem še ostale podatke:
Starost: 26, imava enega sina, ki nam je umrl tik pred porodom user posted image , naslednji pregled imam 10.9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Majčice 2013
2.9.2012 21:47:36   
maid
pozdravljene, tudi jaz se vam pridružujem pri odkritju plusa, po mojih izračunih imam rok 5.maja :)
doma že imam enoletno majčico ;)

jutri še pokličem ginekologinjo da se naročim na prvi pregled... kdaj jih že delajo? v sedmem ali devetem tednu?

mirno nočko vsem

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
3.9.2012 7:46:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maid)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Majčice 2013
3.9.2012 9:36:42   
Anonimen
Čestitke vsem novimuser posted image
To je moja 5user posted image , 2user posted image  doma, starost 31 let. Na prvi pregled se še nisem naročila.

Anonimna S.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Majčice 2013
3.9.2012 10:11:59   
aksi
Lep pozdrav srečke user posted image !
Tudi jaz bi se vam pridružila. Predvideni rok po mojih izračunih je 5.5.2013, stara sem 26 let in je to moja prva nosečnost tako, da je zame to vse čisto novo. Na prvi pregled sem se naročila in ga imam že 12.9. Upam, da se bo že videl srček.

Me pa zanima, ima še katera G na Leonišču v Lj? Mene je sestra namreč na UZ naročila 12.9. in na pregled 17.9. Ne vem, bom imela očitno vse posebej, mi je malo čudno.

Uglaunem en super lep dan vam želim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Majčice 2013
3.9.2012 15:39:19   
pupika29
Drage moje.

Najprej ČESTITAM vsem, ki že imate user posted image ...juhuhuhu!!! BRAVO in trikrat hura za vesele nosečke.user posted image
No jaz pa še nisem zbrala poguma, da bi naredila test. Sem bila že tolikokrat razočarana, da zdaj kar živim v upanju, dokler ni user posted image ...ampak upam, da je še kak dan ne bo in potem se z več poguma odpravim po test.
Sicer je tokrat res malo verjetno, ker sva bila z mojim dragim pridna le nekaj dni po menstruaciji, ovulacije pa imam pomojem kar redno nekje na sredi ciklusa, tako, da...no ja...upam vseeno...saj mi user posted image zdaj zamuja drugi dan. Če se vam pridružim...bo moj rok okoli 5.5.2013user posted image

Držite pestke prosim

(odgovor članu aksi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?