Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je več vidu sicer je pa UZ v ambulanti ful švoh. v torek morm spet v laboratorij pit glukozo in pol K Reševi v porodnišnico nest izvid, pa razmišljam da bi ji rekla za UZ tam ker majo novega in boljšega, sicer ni 3D, ma tko bi rada vidla najino pikico, pa Cd bi kar s sabo nesla, če bi mi takoj nardila. Bom probala!
, sem šele potem opazila
glede 3D UZ-a, pa je bil tudi on kar navdušen
.
. Upam, da bom bolje, grem si sedaj limone kupit!
. Mene pa križ boli, predvsem ponoči imam probleme in zjutraj sem čisto lesena, pa krčne žile se pojavljajo, pa celulit
, ki se je prej pridno skrival ...
. Moj dopust se je včeraj končal, zdaj sem šla pa še malo pogledat kakšne so spremembe tukaj gor. Baterije so polne in to je najpomembneje.
. Sploh ne vem kaj naj. Ne jem več kot sem prej, večerjam kaj malega (ponavadi sadje ali jogurt), pri kosilu ne pretiravam, drugače pa jem precej sadja in zelenjave zaradi prebave, ki mi je čisto odpovedala
zadnje case sem prav raznezena in se mi dogajajo same lepe stvari...upam da se imate lepo in da uzivat v