Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
je začela brcat pred dobrim tednom. ne bom govorila kako lepi občutki so, ker itak že veste.

lahko zraven.
mal se je umiril...mi je rekla G da me je na zacetku dobesedno razgnal in sem dobila v petih tednih 3 kg gor sedaj pa jih imam +5 in je rekla da je to kar normalno...bomo videl...lahko se spremeni v enem mesecu in bom spet cist v bedu
. Moram it potem v lekarno vprašat, če mi lahko dajo kakšno zdravilo brez recepta, ki mi ne bo škodovalo (kake zeliščne pastile ali čaj). Vročine še na srečo nimam, ni pa fajn, da ne morem slin požirat. Pa pojma nimam kje sem to fasala od včeraj na danes.
mene tud tako daje prehlad da mi je sedaj zal da sem sploh prisla danes delat...glava me boli in se nos imam cisto zamasen...ponoci nic ne spim in sem taka kot cunja in cisto nobenega zdravila nisem vzela niti Lekadola...pijem na litre caja,meda,limon in pojem veliko sadja...pupa pa brca vcasih bolj in vcasih manj...
je tud navdušen), pa me zanima koliko je čakalne dobe in ali je omejena gestacijska starost (tedni nos.).