|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JANUARČICE
14.9.2005 19:44:37   
tinkamiška
Evo mene

Sva imela celodnevni izlet, pa sem šele zdej prišla za PC.

Ja tkole je blo na 3D UZ. Sava vidla najino Izo, so ptrdili, da ima luliko, sva jo tudi sama lahko občudovala, malo šiško , Iza nama je pokazala jeziček in rokice in nogice, stiskala pesti, se skrivala pre UZ sondo, je bla tako živa, da smo se smejali skupaj z G. Sem pa malo žalostna, ker sem spet padla skupi in sva bila v ordinaciji samo 30 min. Jst mam pač težave z nizkim pritidkom in ker sem dlje časa ležala na hrbtu(na mizi) mi je zaradi pritiska naše Ize na veno zmanjkalo kisika in potem so me spravljali k sebi. Sem se pa sama odločila, da ne bi nadaljevali, ker sem bila čisto preč. Važno je, da sva vidla Izo, da so nama posneli 4 filmčke in 9 slikic na USB ključ in jo lahko zdej doma občudujeva. Zdravnica je zelo prijazna in ves čas komentira kaj se kje nahaja, kaj otroček dela, ga izmeri in stehta, v glavnem jst sem zelo zadovoljna, samo pri naju je vse skupaj trajalo manj časa in zato tudi manj slikic in filmčkov.

Je bil pa za naju kljub vsemu res lep dan in kr ne morem verjet, da je najino malo bitje že tako "veliko"

Komaj čakam, da se srečamo in jo bom lahko objela

Lepo bodite pupe

Jutri greva na morje do ponedeljka in me zato do takrat ne bo na RR. Greva še mal nogice namakat Do takrat pa vse lepo in lepe rezultate izvidov in morfologij

Tinka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   JANUARČICE
14.9.2005 21:58:40   
POLIKA
Ojla,

Jaz se danes oglašam prvič, ker smo šele zdaj dobili internet-končno. Tudi jaz sem med tistimi, ki boste rodile januarja. Vsem nosečkam čestitam in vam želim, da bo z vami in vašimo pikicami vse dobro. Malo se brla za nazaj in videla, da vas je veliko imelo morforlogijo na petek 9.9.-tudi jaz. Vse je bilo dobro. Še zdravnica se je hecala, da smo bile tisti dan skoraj vse, ki so imele prvi dan ZM 7.4.05.

Zanima me glede vozička PEG PEREGO-PRAMETTE. Kje točno je ta trgovina na Celovški in kako se imenuje?
Pa še glede 3D UZ-koliko časa je potrebno čakati in kakšna je cena?
Jaz sem zaenkrat še kar zdrava, noro me boli križ in tudi že rit, kar krči me mal grabijo. Tiste, ki ste zbolele, pa se hitro pozdravite.
Ravnokar sem prišla s telovadbe in sem že kar malo utrujena.
Se slišimo.
Lp

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   JANUARČICE
15.9.2005 6:57:45   
Nyah*
Jutro

Kje ste pupe? az pred sluzbo se malo preberem, kaj in kako, potem pa v akcijo, med mulce .

Alenka in LE&TA, upam, da bodo izvidi dobri .

Tinkamiska, ja grozno, da takole skup zlezes, nc kej prijetno ni ane . Seveda pa za vajino IZO, super, da je vse ok. Bos videla, kaj hitro bo prisel dan, ko jo bosta objemckala in poljubljala, vsi komaj cakamo na svoje strucke ane punce .

Kje pa so ostale januarke? Caffee, nannn, ...

Polika dobrodosla med nas! Bos videla, da smo prave cvekice, bos morala hitro brat, ce bos hotla vse izvedet .

papa

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   JANUARČICE
15.9.2005 7:29:32   
puri
Tinkamiška zdaj si me pa do konca navdušila in se bom danes naročila Ti pa uživaj na morju!

Štručka luškane fotke so


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   JANUARČICE
15.9.2005 8:03:33   
štručka
Dobro jutro pupe!

Jest sem že službi in že tri dni čakam jutrišnji petek Noro se mivleče tale teden in komaj zdržim iz dneva v dan.

Kako ste spale? Meni je trebuh v napoto. Navajena sem spat na trbuhu, zdej se pa zbujam, ko me začne rahlo boleče žulit tam spodaj . Ste si že kaj merile obseg trebuščka? Moj je ogroooomen (prej je bil plosk). Kot bi nosila dete čisto spredaj. Sicer je rita ostala iste velikosti, a trebuh se mi vztrajno širi. Včeraj sem brala, da imajo nekatere nosečke tik pred porodom tak obseg kot jaz (93).

Malo dete se je včeraj cel dan kobacalo da sem kar vriskala . Ne morem verjet, kakšna razlika v njenem/njegovem gibanju je nastala v zadnjih petih dnevih . Vsak trenutek, ki ga lahko izkoristim, dam roko na trebuh in se "pogovarjava".


puri je napisal/a:

Štručka luškane fotke so

A,ne?


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   JANUARČICE
15.9.2005 8:35:04   
puri
Moj obseg je pa trenutno 83,5 (zjutraj, predno kaj pojem)
Začela sem si ga pa meriti pri 3-eh mesecih nosečnosti. Takrat je bil velik 76 cm, pri 4-ih mesecih pa 80 cm.
Ne vem pa, koliko je bil sploh velik pred nosečnostjo

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   JANUARČICE
15.9.2005 8:41:33   
mala važička
Moj trebuh pa sploh ni nič kaj preveč nosečniški. Še vedno nosim stare hlače (sicer ne vse). Še nobeden mi ni rekel da se mi vidi da sem noseča razen dragi.
Zredila sem se pa za dobro kilo. Vedno pa pozabim G vprašat če ga mogoče bolj zadaj nosim

lp, Katja

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   JANUARČICE
15.9.2005 8:49:54   
štručka
Jest nobenih starih hlač ne dam več gor. Čez rito so mi prav, ampak ne morem zapret niti gumba zadrge.

Se pa trebuh vidno razlikuje zjutraj in zvečer. Zjutraj je vsaj 5cm manjši, zvečer pa kar zleze na plano .


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   JANUARČICE
15.9.2005 8:53:38   
pikica*
Dobro jutro, punce!

Kot sem včeraj napisala, danes poročam kako je bilo na telovadbi (sicer sploh ne vem, če katero to zanima, ker ni nobena nič komentirala, ampak vseeno....mogoče pa kateri za kasneje prav pride). Šla sem pogledat, bilo je vredu kar se tiče miganja (že precej časa nisem na tem področju naredila popolnoma nič). Zahtevnost je nizka, kar me je presenetilo. Sicer sem pričakovala, da nas ne bodo ravno na orto mučili, ampak vseeno....No, natelovadila sem se, ampak se bojim, da bo po parih "seansah" postalo vse skupaj kar malce prelahko. Res pa je, da sem bila tam z daleč najmanjšim trebuhom in je bilo s tega vidika zame najbrž vse skupaj precej lažje .Mogoče bo sčasoma postalo težje, ko bo tudi trebuh zrasel Drugače sem se pa počutila kar malce outsidersko ker so bile res vse z velikimi trebuhi. Ampak bom vseeno nadaljevala, ker je sigurno dobro čim več migat.

To je bilo z mojega javljanja tudi vse

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   JANUARČICE
15.9.2005 9:07:26   
pinka1
Ej punce, ne vem al sem jst smotana al kaj - na novem forumu ne znam več gledat fotk, ki jih nekatere objavljate. Help!
Meni buši tudi vidno raste, si ga pa nisem merila že od 3 meseca in si ga danes moram, ker me res firbec matra kak obseg imam. javim jutri - če ne bom spet pozabila merit.
Štručka, tudi moj trebuh je zjutraj manjši kot zvečer - mi ga nekak bolj napihne od hrane al kaj. Jst že ornk zgledam kot nosečka. Sicer mi pravijo, da se mi sam buši veča, da drgač sem pa še ista.
Katja 1 - ja to je pa res zanimivo, da se ti nič ne pozna. Čist možno je, da nosiš zadaj. Zredila si se pa samo 1 kilo. A ti kr ne gre gor al kaj? meni so te dni kile lepo začele gor lest same od sebe, ampak sem zaenkrat še kr OK! začetek 23. tedna in 4-4,5 kg+.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   JANUARČICE
15.9.2005 9:13:44   
simonas
Dobro jutro punce!

Kak lenitis me daje danes. Nic kaj se mi ne da prav delat. Saj delam, damo tak na easy .

Kako gre enim lepo kar se kg tiče. Jaz imam zdaj že +6 kg, če ne več. Tehntice sem se začela izogibat tako kot se izogibam sladkarijam in preobilni hrani. Pa nič ne pomaga. Sicer pa ko šmirgla . S kilami se bom obremenjevala potem. Večino sem tako dobila na bušija , ki kar raste in raste. Danes sem si celo spravila eno staro krilo na rit, ki je malo raztegljivo. Še dobro, da sem pred zanositvijo shujšala 12 kg, ker tako imam še kar nekaj stvari za porabit, ko so mi bile zdaj prevelike. Sicer hlače ne gredo gor, ker se prej nisem redila v bušija ampak v tazadno krila in bluzice pa so še kar uporabne.

In kako se kaj brcate? Mi se najbolj zvečer. Včeraj sem že šla spat, pa je naš najbolj rogovilil in brcal. Kak je bilo fajn .

Lepo bodite in čim več prijetnih brcik.

Simona

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   JANUARČICE
15.9.2005 9:46:02   
AlenkaIST
No moj obsega pa meri tam okoli 88 . Hlače spravim nase vse tiste, ki imajo nizek pas. Sem jih morala pa kar veliko pospravit za čez zimo. Upam, da jih bom potem lahko čimprej spet oblekla.

Danes se javim šele popoldne, ko bom spet doma iz pregleda. Upam, da nisem kaj 'staknila' .
Zdaj pe letim tortico delat, ker ima moj jutri roj.dan.

Lepo preživite dan,
Alenka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   JANUARČICE
15.9.2005 9:57:35   
Anonimen
Ja, ja tile kilogramčki..jz jih mam tut že +7, nosim kavbojke od mojga ..

A bebice vas non stop brcajo al kako?! Pri meni "oživi" zjutraj za kake pol urce, nato dopoldan od 10-13, popoldan kaka brca sem ter tja, ter zvečer kake pol urce. To je pa vse...Včeri zvečer pa se je tako okrog obrnila, da je kar trebuh spremenil obliko

Moj dragi pa noče it na 3d UZ, pravi, da se noče "prezgodaj" navezat na svojega otročka, v primeru, da bi karkoli šlo narobe, bi mu bilo preveč hudo...

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   JANUARČICE
15.9.2005 10:28:00   
Lumpi
Ojla!!!

Jaz pa prihajam od ginekologa.
Sicer sem malo razočarana, ker je ultrazvok potekal tako hitro, ampak sem ga vsaj vidla.

Je primerno velik, ima vse organe (kar je najbolj važno).

Kri imam slabo, mi je dala recept za tablete.
Pritisk tudi ni najbolje, pa vendar.

Imam polnih 22 tednov in imam + 5 kg.

Kar se pa tiče hlač, pa že nekaj časa svojih ne morem več obleči.


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   JANUARČICE
15.9.2005 10:28:52   
Lumpi
Pa še neki:
Je že obrnjen z glavco navzdol.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   JANUARČICE
15.9.2005 11:15:42   
Nannn
Hojla punce,

Jest pa ne morem pogledat linka ki ga je strucka dala za ogled slik

moja pupa tudi tako lepo brca da je kar joj...najlepse je ko se zvecer spravim v posteljo in zacne migat in me boksat drugace pa sem se vceraj zvecer tehtala in mi je tehtnica pokazala +6 kg in se ne bom vec obremenjevala z kilami...moj trebuscek je kar velik in tako tezko ze spim in to samo se na boku ali vcasih na trebuhu...

AlenkaIST drzim pesti za danes in javi kako je bilo...

LP Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   JANUARČICE
15.9.2005 11:22:24   
Nannn
Vceraj sem poslusala muziko prav za nase in moja pupa je bila cisto navdusena ocitno je spala in potem zacela tako lepo brcat in sem se odlocila da vsak dan vsaj malo poslusam Mozarta

LP Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   JANUARČICE
15.9.2005 11:48:55   
simonas
Ste pa prave srečke. Kake lepe številke pišete za pridobljene kilograme. A ful pazite pri hrani ali kaj? Jaz sem se že vsemu živemu odpovedala, pa nič ne pomaga .

Jaz nosim večinoma že kar nosečniške stvari. Sicer so mi določene še prevelike a tako zelo udobne . Tak je fajn ko nič ne tišči in je tako mehko.

Kaj ste že kupile kaj za svoje ? Jaz sem zadnjič že nekaj brkala po Baby centru, vendar pa še nisem nič kupila. Mogoče si bom kupila kako stvarco zato, ker bi rada kako jopco pa kapico spletla glede na to, da bo dete zimsko, pa bom potrebovala nekaj za velikost merit.

Še malo pa bom ob računalnik, ker pride nova pomočnica, tako da se vam jutri kaj javim. Pridno pišite, da bom imela kaj za brat.

Simona

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   JANUARČICE
15.9.2005 13:25:57   
pinka1
Ja Simonas se strinjam s tabo. Tudi jaz pravim da ga ni čez udobje, kar nosečniška oblačila definitivno so. Jaz sem si kar nekaj luštnih cotk kakšen mesec nazaj v H&M nabavla in zdaj me sodelavka vsak drugi dan vpraša: "A to maš tud cotko od H&M MAMA?
Za pikico pa bova midva full cotk dobila od svakinje in je to kr fajn, ker bodo naši malčki tak hitro rastli, da je kr kriza, če moraš skoz neki kupovat.
Glede kilaže - jaz sem začetek 23- tedna in imam 4,5+. Do zdaj sem se dobesedno nažirala - se mi je ko so slabosti minile apetit nenormalno povečal. Zdaj pa bom morala s tem nažiranjem malo zaključit, da se ne bom začela nekontrolirano rediti. saj veste - boljše kurativa kot preventiva.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   JANUARČICE
15.9.2005 13:27:22   
pinka1
Eh buča, ravno obratno - boljše preventiva kot kurativa.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   JANUARČICE
15.9.2005 13:33:55   
LE&TA
Ojla!
sem preživela še 100g glukoze in 4 ure v laboratoriju, vsako uro so mi vzeli kri - 4x. Zdej mam pa dost teh igel, čeprav sem se kar navadila. Ta teden že 7x zabodena! Glavno je to da so izvidi OK in nimam sladkorne , moram pa vseno mal pazit, da ne jem sladkarij,pa belega kruha... v glavnem zelenjavo.
Kar se tiče kg mam pa 6 kg več, sicer mi skače gor in dol, ampak me je mal kregala G na pregledu. Se mi pa pozna na riti. Pa še kje!!

Obseg trebuha si nisem še merila tko da ne vem kolko je. Me niti ne zanima preveč!

Tud naša pikica veselo brca, so ji/mu všeč melodije na mobitelu!

Lepo se mejte!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   JANUARČICE
15.9.2005 13:55:24   
Nannn
bejbe kako ste pogledale linke ki jih je dala gor strucka?

In kaj je zdej a se bomo vidle naslednji teden al ne?No mal vec akcije prosim

LP Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   JANUARČICE
15.9.2005 14:26:36   
štručka
Evo linke, morda mi rata
http://www.dshs.state.tx.us/wrtk/develop/week22.shtm

http://www.drtiller.com/bk1.html

http://www.wabashcpc.org/content/fetaldev.asp

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   JANUARČICE
15.9.2005 14:28:14   
štručka
pa še za tiste, ki se jim ne ljubi klikat. Slika je iz zgornje povezave:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   JANUARČICE
15.9.2005 14:29:26   
puri
Nannn, jaz sem link kopirala gor v okenček (iskalnik)!

No, zdaj sem se pa tudi jaz naročila na 3D UZ ,...naročena sem pa 26.9., ker prej nimajo nič frej.


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?