|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: punce, povejte po resnici
18.10.2012 22:09:17   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: liliana
.....ker biti brez dedca po tridesetem je kao sramota in ko je že skoraj odšel, ga je bilo treba ujeti, ker mlada več ni bila, da bi lahko ujela kogarkoli, biološka ura za dete ji je že bibkala.....in je pač pozabila vzeti tablete.....


no vidiš, če bi pozorno brala tole kačo, bi vedela da smo "biološke urce" obdelal in dali pod drugo rubriko. to sumičenje nima veze s tem, sta mlada.



Priznam, da nisem pozorno brala in se ti opravičujem, da sem ponovila to, kar ste že obdelali in da ste zdaj "na prevzemanju odgovornosti pri seksu"user posted image .....

je pa bilo nekajkrat izpostavljeno, da ženske na tak način ne prevarajo partnerjev.....in sem se omejila na ta del.....ker mi je pač to padlo v oči.....in biološko uro sem dala v kontekst tega o čemer sem pisala, torej o tem, da obstajajo take ženske, ki so ujele svojega partnerja in so same podala razlog "biološka ura" kot razlog prevare parterja.....kar si verjetno tudi že sama ugotovila, ko si pozorno prebrala moj post......




(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: punce, povejte po resnici
18.10.2012 22:11:18   
ronja
Rok, za kake tehtnejše debate rabimo več informacij:
- starost (tvoja, njena)
- želja po otroku iz njene strani - če se je kazala že prej?
- ali sta se začela že takoj precej prepirat, si imel občutek, da te ona hoče obdržat, ti si pa hotel stran?
- je verna in ji splav zato ne pride v poštev mogoče? Ali pa ni verna, ampak ji je to vseeno nesprejemljivo? To sta se mogoče že prej pogovarjala (fajn je, če se ljudje to prej pogovarjajo, vem pa, da se ne vedno...)

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: punce, povejte po resnici
18.10.2012 22:50:09   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
.....in biološko uro sem dala v kontekst tega o čemer sem pisala, torej o tem, da obstajajo take ženske, ki so ujele svojega partnerja in so same podala razlog "biološka ura" kot razlog prevare parterja.....kar si verjetno tudi že sama ugotovila, ko si pozorno prebrala moj post......


ja, glih jaz sem pisala o tem - da poznam primer. eden mojih najboljših prijateljev je bil narejen tako, da je šla njegova mat pri štiridesetih v bife si najt spermodajalca.
v glavnem, da če se dogajajo take mučke, se dogajajo v veliko večji meri, ko so ženske samske in starejšega letnika..

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: punce, povejte po resnici
18.10.2012 22:53:10   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Rok_L

Sem nov tukaj, ker je tu gor največ punc in bi rabil pošten odgovor. A je možno, da bi punca zanosila kljub zaščiti? S punco sva skupaj 4 mesece, zdaj pa mi povedala, da je noseča. Že na začetku zveze sva se pogovorila, da se bova počasi bolje spoznavala in se tudi pogovorila glede zaščite. Ona mi je zagotovila, da jemlje kontracepcijo in da glede tega meni ni treba nič skrbet. Kako je zdaj lahko prišlo do tega, če je res jemala kontracepcijo? A mislite, da je možno, da bi ona res nenačrtovano zanosila ali me je na ta način le hotela priklenit nase? Ker jaz sem na otroka popolnoma nepripravljen, pa niti punce še dobro ne poznam, da bi se lahko odločil, da bom z njo preživel preostanek življenja.



Vsake oči imajo svojega malarja...res je, da ste dedci pa res hudo naivni in ne razumem ali je "potreba" res tako močna, da ne znate razumno razmišljati...saj pa menda veste kako ste nastali...50%ati+50%mama=100% ti...
Po drugi strani...pa saj ženske tudi nismo tako blond, da ne vemo oz. ne poznamo zgornje enačbe. Ne zdaj samo njega krivit, pač je nasedel...Boga revica je pozabila vzeti tabletko...uh kako hudo. Če ne bi zahinavila in mu ga hotela podtaknit, bi gospodiču pred "nategom" povedala, da je plodna oz. šla sama do bližnje drogerije in kupila kondome. Tako pač to je. On je njej zaupal da je zaščitena, ona pa upala, da bo nasedel...dober začetek zveze, ni kaj.

Aja, avtor pa še nekaj...če se hočeš znebiti dvomov...idi z njo na UZ, da vidiš, če velikost otroka sploh ustreza vajini kratki zvezi, da ni ki z lufta nastal.
Po drugi strani...moj bratranec je "veselo" novico izvedel, ko sta se s punco poznala komaj 3.mesece...sedaj sta že 12.let srečno tudi poročena in imata še en zakladek.

(odgovor članu Rok_L)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: punce, povejte po resnici
19.10.2012 9:13:54   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_L

Nekaj sva se že pogovarjala glede tega, kako naprej, včeraj ko mi je povedala. Šok je velik, morda bo sčasoma popustil. A pri ginekologu se da ugotovit, če je v času zanositve jemala kontracepcijo? Morda, če analizirajo vzorec krvi? Punca je rekla, da bo otroka obdržala in skoraj začela noret name, kako lahko sploh pomišljam in jo sprašujem, če ga je pripravljena imet? Vem, da sem tudi jaz odgovoren, ampak se mi zdi čudno, če mi reče, da ima glede kontracepcije vse urejeno, potem pa pove za nosečnost. Najbolj me boli to, da imam občutek, da me je glede tega okol vrgla. Torej, da je namerno hotela znaosit, zato pa je tudi nasprotovala uporabi kondoma. Sama je rekla, da ga ne rabiva, ker ima ona zaščito.


Ajoj, ajoj, ajooj. Tabletke, mirena in podobno pride v poštev pri zdravi partnerski zvezi, kjer že veš vsaj približno kaj in kako in se ve, kako ukrepat če kontracepcija zataji. Pri štirih mesecih bi pa za hudiča moral dat na lulčka lepo kondom in takrat si imel izbiro. Zdaj imaš kar imaš, pa naj bo po nesreči al pa zanalašč izbire ni več, očka boš z vsemi odgovornostmi, ki pašejo zraven. Sicer to dejanje obsojam, če je blo res, sam kriv si pa popolnoma sam, ker si pač ravnal neodgovorno. To je pa tko, ko se gredo mlečnozobi in puhobradi mulčki seks.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 19.10.2012 9:27:47 >

(odgovor članu Rok_L)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: punce, povejte po resnici
19.10.2012 10:13:49   
ronja
taddy, pa saj ne veš, če je pozabila vzet tabletko! Dejansko se zgodi, da ženske zanosijo kljub kontracepciji! Sem z nekaj takimi govorila, ki tudi prej tega niso verjele - dokler se jim ni zgodilo.

Kar se velikosti otroka tiče: če bi bila punca noseča že preden je bila z njim, bi bila zdaj že 4-5 mesecev noseča - to se pa že vidi...

Sicer ga razumem, da ni uporabljal kondomov in tudi njo, če je bila poštena, da se je pač zanesla na kt, vseeno pa to ni 100%.

Rok, upam, da se ti dvomi razjasnijo in si bosta dala priložnost. Včasih take zveze krasno izpadejo, v službi imamo par takih in zgledajo še po 20 letih zelo zadovoljni z izbiro:). Čisto lahko se vse na dobro obrne:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: punce, povejte po resnici
19.10.2012 10:46:52   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Sicer ga razumem, da ni uporabljal kondomov.



Vidiš, jaz ga pa ne razumem. Seksat z nagim lulčkom je fino, sam potem je treba tud tisto, kar je manj fino sprejet kot polno odgovornost in ne pol jamrat. Pa sploh nima zdaj veze, al je punca podlo zanosila namerno, al pa če ni. Zdej nej bo dec pa nej stvar spelje kot se spodobi, ne pa da jamra tule gor.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: punce, povejte po resnici
19.10.2012 11:26:17   
mateyka
evo, kalbo, my dear man - edini ki govori o istih pointih kot jaz. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: punce, povejte po resnici
19.10.2012 11:28:47   
ronja
Razumem, ker sem spoznala veliko parov na faksu, ki so meli to metodo kontracepcije. Meni ni bila nikoli ok, ker se mi zdi preveč riski (z zdravili za astmo je to res precej loterija, sploh če jih ne jemlješ redno), pa še vsi str. učinki... Skratka, sem vneta zagovornica kondomov. Samo vem, da v reali večina ljudi, ki uporablja eno, ne uporablja drugega...

NO, ni glih, da nima veze, če bi ga prevarala in mu rekla drugače kot je... Seveda mora v obeh primerih poskrbet za otroka, ampak bo pa njun odnos čisto drugačen... Razumem, da ne zaupaš, če ti kdo to naredi, če ti pa ni, pa je lahko super odnos in družinica:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: punce, povejte po resnici
19.10.2012 11:40:17   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Razumem, ker sem spoznala veliko parov na faksu, ki so meli to metodo kontracepcije. Meni ni bila nikoli ok, ker se mi zdi preveč riski (z zdravili za astmo je to res precej loterija, sploh če jih ne jemlješ redno), pa še vsi str. učinki... Skratka, sem vneta zagovornica kondomov. Samo vem, da v reali večina ljudi, ki uporablja eno, ne uporablja drugega...

NO, ni glih, da nima veze, če bi ga prevarala in mu rekla drugače kot je... Seveda mora v obeh primerih poskrbet za otroka, ampak bo pa njun odnos čisto drugačen... Razumem, da ne zaupaš, če ti kdo to naredi, če ti pa ni, pa je lahko super odnos in družinica:).


Evo, to ti pove, da si odgovorna in ko se greš seks je potrebno sprejet tud morebitno posledico, pa tud če je sam 0,1 procent možnosti. Zato pa pravim, da je treba najstnike naučit, da je seks nekaj lepega in super in duper, da pa lahko pride tud do nina nana pa cuc cuc. Sam sem svoji materi za ta del vzgoje zelo hvaležen. Bognedaj pa to, da si zatiskamo oči in mislimo, da se najstniki ne dajejo dol.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 8:20:43   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

... sam kriv si pa popolnoma sam, ker si pač ravnal neodgovorno. To je pa tko, ko se gredo mlečnozobi in puhobradi mulčki seks.


Ti si pa začel seksat pred kratkim?


< Sporočilo je popravil Bakfark -- 20.10.2012 8:21:14 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 9:42:26   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Vidiš, jaz ga pa ne razumem. Seksat z nagim lulčkom je fino, sam potem je treba tud tisto, kar je manj fino sprejet kot polno odgovornost in ne pol jamrat. Pa sploh nima zdaj veze, al je punca podlo zanosila namerno, al pa če ni. Zdej nej bo dec pa nej stvar spelje kot se spodobi, ne pa da jamra tule gor.



Pravi dec bi - med drugim - lahko prevzel odgovornost za svoje dejanje tudi tako, da bi pošteno udaril po mizi in si ne dovolil izsiljevanja ženske. Vendar tukaj, kot si že sam ugotovil, gre za "mlečnozobe in puhobrade mulčke". Ki se med drugim gredo preventive vendar je že zgolj "slučaj" dovolj tehten razlog, da se gredo starševstva.

Čemu kakršnakoli začetno kvazi svobodno sprejemanje odločitev, če se na koncu pri posledicah itak sklicuješ na domnevno "višjo silo", kateri se ne boš želel ali mogel upreti. Da bo jasneje, v tem primeru je menda jasno, da v kolikor si posegel po preventivi si dal vedeti, da si nekako ne želiš otroka, kar s tem želiš naj bi bilo preprečiti neljubi, neželeni, nepotrebni dogodek. Vendar če se ta na koncu le zgodi, proti temu absolutno kao nimaš več nobene možnosti. Ne ga srat!




In čemu neki smatrate, da obstajajo KT, če naj potem ljudje vseeno uporabljajo še dodatno zaščito v vidu kondoma?

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 20.10.2012 9:43:35 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 10:38:16   
mateyka
ne razumem kaj bi rad povedal - a da mora udarit po mizi in zahtevat splav? ker višja sile pa že ne bo njega "scat peljala", al kako..

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 14:34:03   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ne razumem kaj bi rad povedal - a da mora udarit po mizi in zahtevat splav? ker višja sile pa že ne bo njega "scat peljala", al kako..


Tako bistremu očesu da takšne stvari uidejo. Govorim o hinavščini in sprenevedanju mateyka.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 14:52:10   
Bakfark
Še ena stvar... Ponovno, kdor si je na jasnem kaj želi in česar ne ter z določenim namenom uporablja zaščito, bo verjetno tudi po "nemilem" dogodku (za obrazložitev pridevnika gledati predprejšnji post) trdno ostal pri svoji odločitvi. Seveda je možna tudi kasnejša sprememba stališča, vendar je bistveno, da sta si glede tega partnerja enotna. V kolikor nista, naj se pri zahtevanju odgovornosti upoštevata obe volji. In ne da se opleta z besednjakom kot ga uporablja kalbo, ko omenja nage lulčke.

Kalbo, da te nekaj vprašam - koliko misliš, da ima kondom % zaščite??? Samo kot kot protiutež tvojemu prepričanju, jaz sem jih že zdavnaj nehal uporabljati, ker so se kmalu izkazali, kot zelo nezanesljivo zaščitno sredstvo, ki rado poka v trenutkih, ko bi si to najmanj želel.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 15:03:54   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Vidiš, jaz ga pa ne razumem. Seksat z nagim lulčkom je fino, sam potem je treba tud tisto, kar je manj fino sprejet kot polno odgovornost in ne pol jamrat. Pa sploh nima zdaj veze, al je punca podlo zanosila namerno, al pa če ni. Zdej nej bo dec pa nej stvar spelje kot se spodobi, ne pa da jamra tule gor.



Še vedno nisi dojemljiv, še vedno se preveč poistovečaš s takšnimi primeri. Ne vem ali sem ti že napisal, ali samo hotel pa si nato premislil, kakorkoli zdaj je prava prilika...
Odpusti že enkrat fotru za božjo voljo, razumi že enkrat - da bi lahko TI danes bil to kar si in kdor si, je ON enostavno to MORAL narediti. Da obrnem malce drugače. Če tvoj foter ne bi naredil, kar je, ne bi soustvaril okoliščin, ki so te danes pripeljale do tega kar si in kdor si, danes ne bi bil kalbo kalbo. Razen če si takšen kot si nisi všeč??? Potem pa - tokrat v tvojem stilu - prevzami odgovornost zase in stvar spelji kot se spodobi.


< Sporočilo je popravil Bakfark -- 20.10.2012 15:07:11 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 20:02:05   
pelin
...ok, povem po resnici...user posted image , ko sem začela s temi zadevami, sem bila še vsa smrkava in naivna na tri štuke....še dobro da je imel moj fant doma očeta, ki je bil tak kot Kalbouser posted image ....in mu je krepko nabil odgovornost v tej smeri....skupaj sva jo tudi mahnila h ginekologu po kontracepcijske tablete...kar se tiče kondomov jih je pred tem vedno kupoval on, ker bi se sama takrat pogreznila dva metra pod zemljo, če bi to morala početi jaz...Kljub temu, da sem bila drugače kar realist in odgovoren najstnik, sem bila res zelo naivna oz. lahkomiselna v tej smeri....nekako se sploh nisem obremenjevala , da bi lahko kar tako hitro zanosila...oz. bolj se mi je zdelo nekako v stilu, da se to lahko zgodi ( podobno kot npr.aids) pač drugim ljudem in ne meni...
Zato pač nekako verjamem, da je punca enostavno kakšno tabletko nehote pozbila pojest...mogoče sem še vedno naivna, vendar resnično mislim, da se takih " nezaželjenih" nosečnosti veliko zgodi čisto po nesreči in ne na tiho planirano....
Pri Daddotu se mi zdi, da gleda preveč mehiških nadaljevank, kjer neka Maria Guadalupe tako načrtno zlorabi zaželjenega Fernandota....user posted image ...od tu ima najverjetneje tako izkušnjo, da je tako negativno nastrojen do žensk, ki po njegovem kar letamo za dedci in že na prvem randiju planiramo, kdaj bo kateri uspelo fasati kakšno nosečnost, ker pač dečva fanta ne more dobit zase drugače kot da mu rodi otroka.......
Bakfark, veš.... meni se ne zdi nič hudega, če nosi Kalbo prtljago v obliki izkušenj s seboj....saj jo vsak od nas...tudi ti, ki tako rad to poudarjaš pri njem...ima pač takšne izkušnje, ki so mu v tej smeri prinesle določeno previdnost...in če določene teme jemlješ bolj osebno, ni to nič slabega...še lažje se poistovetiš z avtorjem v stiski in mu pač svetuješ iz lastnih izkušenj in ne napletaš neko teorijo....teorijo, ki je mnogokrat tečna za brati in daleč od reale...S preteklostjo je precej težko zaključiti, pa v bistvu niti ni potrebno, če iz negativnih izkušenj potegneš kaj dobrega....Kalbo bo svojim otrokom zagotovo poleg drugih vrednot zaradi te svoje kao nepredelane preteklosti znal vbiti v glavo odgovornost do samega sebe in drugih...pa povej, če ne bo svoje izkušnje obrnil v dobro....


(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 21:03:56   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo


IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Sicer ga razumem, da ni uporabljal kondomov.



Vidiš, jaz ga pa ne razumem. Seksat z nagim lulčkom je fino, sam potem je treba tud tisto, kar je manj fino sprejet kot polno odgovornost in ne pol jamrat. Pa sploh nima zdaj veze, al je punca podlo zanosila namerno, al pa če ni. Zdej nej bo dec pa nej stvar spelje kot se spodobi, ne pa da jamra tule gor.



Pri seksu se vedno lahko zgodi nina nana in cuc cuc....vedno.....kljub odgovornemu uporabljanju zaščite....pa naj so to kontracepcijske tablete ali kondom.....in ker je v tem primeru punca uporabljala kontracepcijske tablete, se je fantu zdelo nepotrebno uporabljati kondom.....

Ne vem kako odgovorno ste vi seksali pri nekaj več kot dvajset_ih letih....jaz sem recimo jemala kontracepcijske tablete (pa takrat sem bila zelo daleč od tega, da bi imela zdravo in resno zvezouser posted image ) in druge zaščite več nobeden ni uporabljal......ko pa nisem bila na kontracepcijskih tabletah pa sva pač uporabljala kondom......tudi kondom bi načeloma lahko zatajil, počil, baje se tudi to dogaja....

Torej...kot odgovorne osebe, ljudje uporabljajo zaščito, ali tablete ali kondom ali kaj drugega, pa vseeno zanosijo.......in kaj zdaj....? Zgodil se je nina nana in cuc cuc, osebi, ki pa sta ravno zato uporabljali zaščito, da se to ne bi zgodilo sta postavljeni pred dejstvo, kaj zdaj....kljub mojemu odgovornemu obnašanju se je zgodil nina nana in cuc cuc.......normalno, da obstaja možnost, da sta vsaj eden, če ne že oba postavljena pred neprijetno dejstvo in sta šokirana ter iščeta izgovore, kako se je lahko to zgodilo, kljub uporabljeni zaščiti.....ker, če opurabljaš zaščito, vsaj predvidevam, da si otrok ne želiš in te šokira dejstvo, ko zveš, da pa ga boš dobil....normalno, da si zmeden......kar pa še ne pomeni, da si neodgovoren in da zgolj jamraš.......

Itak, da je pa baje nemogoče, da pa bi imel avtor te teme prav, ker ženske smo itak že po defaultu bolj poštene od moških in če kdo laže ali hvata krivine je to itak moški......user posted image

< Sporočilo je popravil liliana -- 20.10.2012 21:05:24 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 21:18:20   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: pelin


Pri Daddotu se mi zdi, da gleda preveč mehiških nadaljevank, kjer neka Maria Guadalupe tako načrtno zlorabi zaželjenega Fernandota....user posted image ...od tu ima najverjetneje tako izkušnjo, da je tako negativno nastrojen do žensk, ki po njegovem kar letamo za dedci in že na prvem randiju planiramo, kdaj bo kateri uspelo fasati kakšno nosečnost, ker pač dečva fanta ne more dobit zase drugače kot da mu rodi otroka.......



O, pelin, hvala, da si me nasmejala user posted image . Ker sem v tej temi povedal vse, kar sem imel ( vsaj dokler se ponovno ne oglasi avtor s kakšnim novim podatkom ), ti sam odgovorim - ne gledam mehiških nadaljevank, ne poznam oseb, ki jih omenjaš ( za razliko od tebe, očitno, ko poznaš celo vsebine ). Primere "načrtne zanositve", načrtovane zgolj iz ene strani, poznam žal iz reale ( pa jih raje ne bi, verjemi ). Da obstajajo, so na tej temi priznale tudi ženske. Zaradi posameznih primerkov pa nisem nastrojen proti ženskam, nasprotno. Ti si tista, ki sklepaš, da je punca od avtorja teme pridno jemala tabletke in se ji je pač "zgodila nosečnost" zgolj zato, ker sklepaš po sebi. Ampak, če si bla ti poštena, pa sto drugih tudi, se še vedno najde stoprva, ki pa ni bila, ampak to je že najbrž izven dometa tvojega dojemanja sveta.
Itak pa vztrajam na tem ( kar se te teme tiče ), da naj ima prav ronja, sem tudi že povedal. Tudi to, zakaj user posted image .

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 21:19:25   
daddy
...

< Sporočilo je popravil daddy -- 20.10.2012 21:20:28 >

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 21:43:06   
pelin
Daddy a veš da mi jih ne uspe gledat, pa bi jih včasih po svoje rada , ker so mi tako zelo smešne....imamo pa v družini starejšo fenico, ki me pridno obvešča o vseh dogodivščinahuser posted image ...no in ko sem šla sedajle nazaj še enkrat brat tvoje komentarje , sem ugotovila, da jih najbrž res ne gledaš...jih pa bolj verjetno snemaš user posted image ...heeec...ampak toliko enih argumentov si našel za to, da se ženske poslužujejo teh " nenačrtnih" nosečnosti, da se človek vpraša, če je sploh katera nastala v dogovoru z dedcem....
Saj ne rečem, da se to ne dogaja...samo tako na hudičevo pogosto, kot bi človek razumel iz tvojega pisanja pa tudi ne....vsaj tukaj okrog mene ne...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 21:59:26   
ronja
Liljana, obstaja še ena varianta: da noben od njiju ni nepošten, noben ne laže, itd... ampak da je preprosto zatajila kontracepcija. Ni mi jasno, kako ljudje ne razumejo, da če je nekaj 2% možnosti, to pomeni, da se zgodi, da ta možnost obstaja in da ni treba, da delaš nekaj narobe, zato da se vseeno zgodi. Pač 1 paru od 50ih se zgodi čisto tako, če je čisto priden in odgovoren, pa ne glede na to, ali je kontracepcija tabletka ali pa kondom. Ko v mislih preštejem, koliko punc poznam, ki so imele spav, pa da vem za to (pa so še kakšne, ki jih poznam, pa ne vem, da so ga mele)... vidiš, da je ta številka kar pravilna... Nekateri so se res igračkali, nekateri pa niti ne...

Jasno, da je zmeden, šokiran in neprijetno presenečen. Samo ni nujno, da ni tudi punca. Hočem rečt, da je malo huda obtožba, da rečeš, da bi po 3 mesecih zveze ga hotela privezat nase z otrokom. On ima vso pravico čukasto pogledat, jaz bi tudi. Samo vprašal je, če se lahko zgodi kljub uporabi kt in ja, lahko se, 1 od 50ih je možnost, ČE NE POZABI nobene tabletke. Če jo pozabi, pa je še precej večja...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: punce, povejte po resnici
20.10.2012 22:37:36   
mateyka
tako dolgo solato smo naklofal, da je fant po moje na polovici postov obupal in se raje pogovoril z nosečo mladenko user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: punce, povejte po resnici
21.10.2012 12:03:00   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja



Jasno, da je zmeden, šokiran in neprijetno presenečen. Samo ni nujno, da ni tudi punca. Hočem rečt, da je malo huda obtožba, da rečeš, da bi po 3 mesecih zveze ga hotela privezat nase z otrokom. On ima vso pravico čukasto pogledat, jaz bi tudi. Samo vprašal je, če se lahko zgodi kljub uporabi kt in ja, lahko se, 1 od 50ih je možnost, ČE NE POZABI nobene tabletke. Če jo pozabi, pa je še precej večja...


V bistvu jaz niti nisem obtoževala......sem zgolj odgovarjala na teze nekaterih, ki so/ste trdile, da to ni mogoče, razen če gre za kakega multimiljardera......user posted image ....in tako kot se lahko zgodi nosečnost pri 99% procentno zanesljivi zaščiti, tako se lahko zgodi tudi to, da ženska namerno zanosi....

Torej so tudi vse obtožbe, ki letijo na avtorja teme, v smislu neprevzemanja odgovornosti in da zaradi tega krivi žensko, da je namerno zanosila precej hude.....ker povsem upravičeno čukasto pogleda, ker je mislil, da je seksal ko je bilo dekle zaščiteno......torej je precej odgovorno ravnal, kot ravno odgovorno vsak partner ženske, ki jemlje kontracepcijske tablete.....



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: punce, povejte po resnici
21.10.2012 13:15:59   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo


IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Sicer ga razumem, da ni uporabljal kondomov.



Vidiš, jaz ga pa ne razumem. Seksat z nagim lulčkom je fino, sam potem je treba tud tisto, kar je manj fino sprejet kot polno odgovornost in ne pol jamrat. Pa sploh nima zdaj veze, al je punca podlo zanosila namerno, al pa če ni. Zdej nej bo dec pa nej stvar spelje kot se spodobi, ne pa da jamra tule gor.



Pri seksu se vedno lahko zgodi nina nana in cuc cuc....vedno.....kljub odgovornemu uporabljanju zaščite....pa naj so to kontracepcijske tablete ali kondom.....in ker je v tem primeru punca uporabljala kontracepcijske tablete, se je fantu zdelo nepotrebno uporabljati kondom.....



Seveda, sam če bi fant uporabil kondom, zdaj nebi imel dileme, al ga je punca prevarala, al ne in bi pripisal nosečnost tistim nekaj procentom nezanesljivosti kondoma in bi lažje sprejel situacijo.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?