Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
. Bom pa se kar takoj po pregledu naročila na nuhalno, k sreči jo opravlja kar moj G
razen mojega, ve ste že sporočile novico???
moj me je seveda samo debelo gledal hehe in se pritoževal da mu nisem pustila ene samcate mandarine hehe. Me ima pa zadnje dneve da bi šla do moje G in zahtevala da mi opravi tisti težko pričakovani UZ da vidim da je pikica v meni in na pravem mestu.... ne da se mi več delati testov.....rabim en konkreten dokaz da je to to
.Sem dobila napotnico za pregled ščitnice in za kardiologa.Res ne vem kaj naj pričakujem. Pa še popolnoma nobenih znakov nosečnosti - saj vem da je to normalno,ampak me vseeno skrbi. Malo sem morala pojamrat
.
sem bila še telesno zelo aktivna in če ne bi šla darovat krvi (no saj je sploh nisem smela) sploh ne bi vedela, da je karkoli narobe. Najbolj pomembno mi je itak da bo otroček ok.
groza
?