Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
(prosim zbrišite me iz sezama 1.7.2013)

. K sreči se je končalo ok in le glavo pokonci. Tudi jaz bi se odločila enako. Pošiljam ti en veeeeeeelik objem
. Hudo mi je zate, verjetno ti je trenutno zelo težko ,ampak imaš doma 3 zaklade,ki te potrebujejo.Vso srečo.
.
in jo seveda ni!
) tako da nevem kam to pelje
vsake toliko me dol malcek spikne in boli kriz ker imam maternico full zadaj,..to je vse,..aja pa trebuh mi je ful zrastu oziroma se mi je napihnu,..vem da zdaj se ne more bit trebuh vendar se ful vidi,...boo?
!
. je pa to moja druga nosečnost in seveda 3 .12 imam prvi pregled.upamo na lepo in mirno nosečnost vsem vam.
doma, ker sem imela res eno izredno stanje na šihtu, in me je G dala na bolovanje. Ampak vam povem, tako lepo mi je bilo, uživala sem vsak dan posebej z mojim buškotom in kužkotom, super smo se imeli. No, tokrat bom pa poskusila delat, denar je denar, ni kaj. Pa še porodniška se zniža, ne? Po treh mesecih al kako že?
še spančka.
Ali je to že prvi pregled ali je potem kasneje