Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

polnih šest denov oz. 1/7
. No, sedaj se vsaj zavedam svoje nosečnosti, fajn pa vseeno ni.
.Prvič se mi je na NS že kar lepo videl trebušček, no na koncu sem imela ogromen trebuh.
. Naredila sem ga povsem iz radovednoti, ker se pač trudiva za drugega otročka, sem pa danes dobila Ospen, ker imam angino in me je skrbelo ali lahko kljub nosečnosti jemljem. Moram poklicat nazaj v ambulanto in se pozanimat. Zadnjo M. sem imela 11.10., ponavadi jo dobim na 23 do 29 dni, in dnaes je 29 dan. Imam sicer še en test, katerega mislim da bom ju3 zjtraj naredila, da vidim če je res. In če je re, potem imam PDP 18.7.2013. Wiiiiii, vesela k radioooo!
.
Sej ji bo kmal potegnilo.
....sm pa v tretje
sem imela 5.10, tako da je po mojih izračunih PDP okrog 15.7.2013
.
na prvi pregled.
ko berem forume na to temo me je kar mal strah... vse zagovarjajo NEkajenje v N to mi je tudi meni jasno da škoduje meni in pikici... no potem pa naletim na poste ki opisujejo kako so v N nehale kaditi pa je prišlo do nezaželjenih zapletov...dostikrat do odmrtje ploda itd.