|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
28.10.2012 23:29:38   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Jaz prodam samo v kompletu.Npr. zimsko jesensko roba, nato spomladansko poletna.Zraven še čevlje, eno številko npr. 5-6 let.


Enako.
Plus tega se dogovorim še za osebno dostavo, če se le da - če kaj ne štima, da se takoj lahko reklamira (ker se zgodi, da nekaj, kar slikam noter, in recimo par majic skupaj), se kaj ne vidi, kar se lahko pri dnevni zunanji svetlobi.

S podarjanjem imam slabe izkušnje, ker ljudje niti dober dan in hvala ne znajo reči. Če podarim neznancem, podarim vedno vsaj za simbolično čokolado.


(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
29.10.2012 9:17:56   
pridna_janja
sem podarila ene par oblekic prek interneta,žensko nisem spoznala in čez en teden najdem svoje oblekice na netu prodajala moje oblekice user posted image user posted image sem jo poklicala in je bla nesramna do mene "da kaj me briga kaj ona prodaja user posted image ....... ima trgovino s tem jaz pa tega nisem vedla ker je pač iz drugega kraja user posted image ,

< Sporočilo je popravil pridna_janja -- 29.10.2012 9:20:01 >


_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
29.10.2012 11:15:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pridna_janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
29.10.2012 11:30:31   
jaz_sem_jaz
Jaz osebno sem za novorojenčka(št.56-62) dobila ogromno lepih in ugodnih(beri:0,50-5 eur) stvari na Bolhi in MojAlbum(moj album mi je, ko ga znaš uporabljati, še boljši za uporabo, ker če so opisi vredu, najdeš točno tisto, kar iščeš).

Do zdaj večinoma dobre izkušnje, je pa res, da se vračam k tistim, od katerim sem dobila dobro robo(super primer je ena uporabnica, pri kateri sem zadnjič kupila 2x hlačke in 1x bodi(vse kot novo, oprano, dišeče-cena za komplet:6 eur z poštnino), zraven pa mi je za darilo poslala 1xžabice+1xmajčka+2xnogavičke. Seveda mi to zelo ustreza in sem včeraj pri njej naredila še večji nakup, ker vem, da prodaja dobre stvari in da je poštena). Tistih, od katerih sem dobila slabše ohranjene stvari, je pa malo.

Jaz imam najraje oglase, kjer se prodaja po komad- velikokrat izberem potem iz večih oglasov(istega prodajalca) komplet. Mislim, da so tisti kompleti manj iskani. Pa še bolj pregledno je, kaj iščeš in kaj dobiš.

Ti priporočam, da dodaš album na MojAlbum- morda pa še jaz najdem kakšno malenkost pri tebi.user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
3.11.2012 13:16:57   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Lenika, ku kuc user posted image


Ku kuc user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
3.11.2012 13:22:12   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: Doll


če se tebi zdi ful,še ne pomeni da je.
recimo 50 kosov oblačil sem jaz poslikala,dala na net plus opise in cene v roku slabe ure.
kar naročijo zaviješ takoj in naslove tudi takoj napišeš.jaz ne čakam na evre,ko plačajo jim pošljem!
za koliko denarja-lahko ti rečem, da sem v 24 dneh zaslužila skoraj 200 e user posted image
Cote nesem na pošto,ko pač lahko ( grem samo 2 x na teden na pošto)
Ni nekega dela,čeprav se tebi zdi kao ful


Uf, to pa je dobra prodaja. Jaz v 2 letih skupaj nisem prodala v taki vrednosti oblačil. Imaš kakšno skrivnostno tehniko prodajanja ali kaj?nuser posted image Jaz naložim fotke na moj album, potem pa je kar je. Mi je pa ful škoda, da se na fotkah ne vidi dovolj dobro katero oblačilo je skoraj novo, katero pa bolj izrabljeno.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
3.11.2012 19:50:59   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: jaz_sem_jaz
moj album mi je, ko ga znaš uporabljati, še boljši za uporabo, ker če so opisi vredu, najdeš točno tisto, kar iščeš


A mi poveš, kako iščeš po mojalbum? Ker jaz razen tistega, kar je linkano z drugih oglasnikov ali kar je ravno objavljeno na prvi strani mojalbuma, ne znam najt.

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 12:09:29   
kislimagnet
Punce,začnite prodajat cotke in pa stvari, ki so zares lepo ohranjene in ste za njih zares veliko plačale, ostalo se ne splača.
Mene bi blo sram da bi čist sprano coto prodajala naprej pa tud če za 1 €.

Iz lastnih izkušenj povem, da sem do sedaj čiso vsako stvar prodala in to v parih dneh, res pa da prodajam skoraj nove stvari.
Prodajam pa izključno samo na bolhi.com in pa na gugu.si.
Preko nobenih albumov in pa raznih skupinih na fb ne prodajam, se mi zdi da se tam prodajajo nikakve stvari, folk ki pa tam kupuje se pa sploh ne zaveda da za tako smešno ceno ne bo dobil nove stvari in potem se samo pizdijo in kregajo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 12:31:16   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

s tem (prodaja rabljenih oblačil) je ful dela za mal gnarja. raje si karmo nafilaj in podari, naslednja oblačila pa kupi normalne znamke, ti vsaj denarja ki jih boš zanj odštela ne bo tako žal, če ti ne pada z neba.


no, to pa ni glih čisto res....

nekaj dela je res...vendar se na koncu nabere tudi nekaj denarja...

jaz prodajam od vsega začetka, so se v tistih časih, ko to še ni bilo tak običajno, še norčevali iz mene, da prodajam rabljene cote (no rabljene so bile res, pa vendar v resnici skoraj kot nove) in ne boš verjela...dam stran tamalemu vsak eur od prodanega...tega se striktno držim in v osmih letih se je nabrala ca. 7000 eur....ok, tukaj not je tudi vozek in ostala krama...meni je to zelo lep denar....in to bom počela, dokler se bo prodajalo....nekaj pa se mu bo vseeno nabralo.

jaz razmišljam, da mu cote itak moram kupiti....če pa kaj skasiram zanje, pa naj mulo enkrat to koristno porabi....saj ne veš, kakšni bodo časi...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 12:37:27   
RIJA*
pa da še piskrček pristavim user posted image trenutno fotografiram poletno v velikosti 122-128 za fantka: vse kupljeno novo, nosil je samo moj mulči, kakšno stvar tudi samo 3 ali 4 x ker ni prišla na vrsto (jap, ne morem se upreti včasihuser posted image ) večinoma hm, okaidi, dc shoes, vans, childrens place, crazy8, old navy)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 12:43:10   
Jabček
Jaz tu in tam kaj prodam - sploh tisto, kar je res kot novo - meni je groza, ko gledam, kaj eni prodajajo in je čist sprano, še zlikat se jim ne ljubi, pa fliknejo na net, za tak denar, ko jaz za novo stvar ne dam (pa da ne bo pomote - vse kupujem H&M,Intersport,Adidas,Nike,Hummel in ostalo za minija, res redkokdaj kaj v Takko - če majo kakšne tematske majce, zdaj so imeli od Star wars recimo, pa te tematske kupujem tut v Kiku, kaj drugega pa ne).
Jaz bi kupila rabljeno robo, samo 5€ za ene 2 leti staro majico, ki jo je en otrok nosil konstantno in se je prala pa prala, a-a, to pa ne dam. v Adidasu kupim 3pack majčk za 12€! Računice ne vidim in se tega ne grem.

Gledam pa po tujini - sploh te tuje FB strani, kjer so gor mamice, prodajajo majčke od priznanih dizajnerjev za 2,3€, pri nas hočejo mamice za majčko iz Mane 5€... ni logike.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 21:17:29   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

nekaj dela je res...vendar se na koncu nabere tudi nekaj denarja...


Pri nas tudi dobi bejba..ampak se je na začetku čudila, kako se splača, npr za 1€ user posted image . Ampak se je kar hitro naučila, da se denar pač nabira in da ne prileti z neba. 

Tako da zdaj to ona poslika, sortira po številkah, pogleda, če je vse tipi top..in je ugotovila, da SE splača, ker se denar nabere, tudi če po par € in nič več. Plus to je njen budget in če si kaj želi (ne potrebuje), ga lahko troši. In zdaj 2x premisli, ali si nekaj res želi ali je bil samo trenutnu "všeč mi je".

Kar ni 100% tipi top običajno podarimo ob nakupu..in tako po karmi, mateyka user posted image , srečamo same take, ki to z veseljem vzamejo.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 21:27:55   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

pa da še piskrček pristavim user posted image trenutno fotografiram poletno v velikosti 122-128 za fantka: vse kupljeno novo, nosil je samo moj mulči, kakšno stvar tudi samo 3 ali 4 x ker ni prišla na vrsto (jap, ne morem se upreti včasihuser posted image ) večinoma hm, okaidi, dc shoes, vans, childrens place, crazy8, old navy)


ne skači mi v zelje user posted image
imam sicer bolj obutev, od 30 - 33 za fanta in 28 - 30 za punco user posted image

p.s. zs za slike user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 21:29:47   
LuLu
sem pa sama začela komaj letošnjo zimo prodajat. Me je finančno stanje v to prisililo. Prodala sem vse skoraj - zima je bila mila in prekratka, me je zeznila user posted image
Kupila pa tudi super rabljene stvari. Nekaj med njimi novih, zelo ohranjena, super cena... je pa res, da pogooglam vsako prodajalko in kupko. Preveč se piše o prevarah in sem previdna.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 22:40:57   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

pa da še piskrček pristavim user posted image trenutno fotografiram poletno v velikosti 122-128 za fantka: vse kupljeno novo, nosil je samo moj mulči, kakšno stvar tudi samo 3 ali 4 x ker ni prišla na vrsto (jap, ne morem se upreti včasihuser posted image ) večinoma hm, okaidi, dc shoes, vans, childrens place, crazy8, old navy)


ne skači mi v zelje user posted image
imam sicer bolj obutev, od 30 - 33 za fanta in 28 - 30 za punco user posted image

p.s. zs za slike user posted image

Joj danes sem dala slike na fb in je slo v prvi minuti...niti moja stalna kupka menda ni imela casa napisati kupim. Sicer pa se nisem fertig, ga komaj uspem prepricati, da kaj probs

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 22:47:10   
LuLu
jaz sem izgleda dala previsoke cene user posted image
pa hudiča, če pa druge tudi imajo trenutno take cene ali pa folk še ni za poletje začel nabavljat, čeprav sem jaz že nekaj kupla. Dobro sem našla za punco...

bom morala cene znižat user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 22:48:29   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

Joj danes sem dala slike na fb in je slo v prvi minuti...


čestitam!

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 22:53:11   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

jaz sem izgleda dala previsoke cene user posted image
pa hudiča, če pa druge tudi imajo trenutno take cene ali pa folk še ni za poletje začel nabavljat, čeprav sem jaz že nekaj kupla. Dobro sem našla za punco...

bom morala cene znižat user posted image

Jaz nimam nikoli zelo nizkih cen napram drugim, samo je res super roba ce gledam, kaj bi nekateri radi sploh prodali Cote stare 10 let, ko se jim vidi da so iz prejsnjega stoletja.
Dam pa kake za doma seveda zraven, kar pac ni brezhibno

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 22:56:43   
LuLu
moje so tudi super ohranjene in dobre znamke, drugačnih niti ne dam v prodajo oz. res nizka cena, če je vsaj malo vidno, da je nošeno... Pa če primerjam od lani, ko sem začela s tem, se mi zdi, da so cene padle. V povprečju skoraj za 50%

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 22:59:59   
RIJA*
Ja so kar padle...velika ponudba pac

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
4.4.2014 23:07:58   
josephine27
Jaz to kar je lepo ohranjeno prodam sproti, ko otrok preraste kar na FB. Nimam prostora za skladiščenje. Na začetku sem podarjala pa potem videla, da kar je podarjeno nihče ne ceni. Tako, da raje prodam po simboličnih cenah pa če kdo kaj več vzame mu še kaj gratis dam zdraven, ne pa čisto zastonj. Od mojih prijateljic nima še nobena otrok tako, da komu poznanemu nimam naprej za dat. Ne zdi se mi kaj veliko dela, če to sproti delaš je vse čisto v izzi tako za zabavo bi rekla. Na FB sem tako al tako. Zaslužek ni velik ampak evro na evro... kar zaslužim gre v pujsa za družinsko zabavo.

_____________________________



(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
5.4.2014 10:19:18   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

Ja so kar padle...velika ponudba pac


Padle so tudi cene novih oblačil v trgovinah...Tudi "znamke", ki so bile še leto, dve nazaj vsaj znamke po nekaj višji ceni, imajo skoraj enake cene kot kakšen C&A ali Mana. 


_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
5.4.2014 10:29:16   
RIJA*
ja, ampak tole, kar hoče moj mali, so majčke s kratkimi rokavi še vedno 21 eur pri nas user posted image user posted image user posted image pa če mu kak desigual privoščim, tudi ni izpod 20 eur...

prejšnjič sem kupila v zari (!) ene dolge kavbojke in ene kratke in sem plačala faki.ng 55 eur???' ne vem, kdaj se je ta zara tak podražila??
potem pa jih res ne dam za 5 eur naprej, ker vem, da bodo po eni sezoni še vedno zgledale kot nove....moj je bil do zdaj zelo cote friendly kid user posted image uniči jih zelo malo ali skoraj nič...prej jih jaz s pranjem user posted image pa je normalen otrok, ki mu dovolim, da se umaže, da se valja po blatu in travi...ni da ni...

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil
5.4.2014 10:43:43   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*


prejšnjič sem kupila v zari (!) ene dolge kavbojke in ene kratke in sem plačala faki.ng 55 eur???'' ne vem, kdaj se je ta zara tak podražila??


Ja, Zara je dražja, Benetton je veliko cenejši, tudi Okaidi se mi zdi, da  za določene stvari...Najbolj sem opazila Benetton, moja znamka. Hb, da je tudi smrklci všeč. Samo Benetton ne gledam kot na znamko znamko (a la Dolce&G, npr), ampak kot na "znamko", ki je solidna za soliden denar.

Ti a la H&M in C&A so mi zoprni, mi niso znamka, ampak pač C&A z nabutano trgovino, kjer se sicer najde, tudi kaj solidnega...ampak ves tisti pofl okrog user posted image . Je pa to stvar čisto osebne percepcije. In če je bil nekaj časa argument cene celo dober (npr, sploh dojenčki, je bila ena prvih trgovin s sprejemljivo ceno), mi je zdaj čisto mimo. Pred kratkim smo šli slučajno čez..iskali eno določeno majico določenega vijola odtenka user posted image  (na koncu našli olivno zeleno user posted image ), ampak vse tiste nametane cunje, vonj, študentaraj, ki preklada cunje....Gremo raje v Benetton, vsaj kultura kot je treba, za kakšen € več.


< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 5.4.2014 10:57:40 >


_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
4.12.2014 15:22:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?