Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

lej, seveda lahko ciniziraš do konca, samo za tak kup gnoja kot ga ma zdaj amerika na grbi ne pomaga nič drugega kot začet od začetka. od vseh ki so trenutno na sceni se mi zdi še najbolj primeren za "clean slate". če bo pa kak drug boljši, ga pa prec zamenjam.
- če bi punčke vedele, da obstaja ta možnost, in da morajo za to prevzeti svoj del odgovornosti (ne krvide), bi razmislile, kako se oblečejo. Samo vzgoja je to, ki je doma nimajo.
Jaz sem sicer za, da se splav ne uporablja v smislu kontracepcije in da hodijo tja dekleta in ženske, "vsak dan", kot po kruh, da bi ga pa prepovedali v celoti, to pa po moje nikakor ne bo šlo, tko da o tem debatirat je brezveze. Bi bilo pa res smiselno omejit, ali vodit neko evidenco, ravno zato, da se prepreči splav kot vrsta kontracepcije. Potem bi se predvsem mladina bolj zamislila nad splavom in ga ne bi zlorabljali.