Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ojoj, to pomeni, da imaš apetit in to je ful fajn! 
Bo božiček prinesel darilo.
Na koncu sva se odločila za PP Venezia, imajo nove barve in rdeče/siva kombinacija mi je bila full všeč. Je pa prodajalka rekla, da grejo 1.10. cene komplet gor (razen za Pramette, ki bo v akciji).
!
, na mojo srečo nekaj dni obrnjeno z glavo navzdol, tako da mi ni bilo treba ponoči kar naprej na stranišče. Danes pa mislim, da spet leži počez, vsaj glede na obliko trebuha in smeri brc
.
, tako da bom vesela vsake vaše ideje
...tako da mislim, da bom imela dokonca nosečnosti, če bo vse OK, poleg tega še ena 2 UZ. Me zanima, če bo spol še vedno držal
, no ja bomo videli.
sicer v hecu pravi, da bo kar malo razočaran
, če ne bo punčka (po mojem kakšnih 5 minut).
.
.
zelo lep.
grejo gor, hitreje kot tedni
moje ljube kavbojke št.36 spravim samo še čez kolena, že par mesecev ležijo v omari in so vedno manjše, ožje, matr se nekaj čudnega dogaja z njimi
. Danes, sicer je res sobota, sem se zbudila zjutraj ob 8, vstala, šla v dnevno, tam zaspala spet do 11, pol sem popila kakav in pojedla neko sadje in šla nazaj v posteljo. Ne boste verjele - do 14ih!!!! Kr zmanjkalo me je. Pol pa sem šla cunjice razvrstit po velikosti
in jo bom verjetno izgubila sredi porodniške.
sem pa narasla iz 75-C
. No verjetno si bom še danes šla kupiti nosečniški pas, pa bomo videli, če bo potem kaj bolje. Me je pa strah kako bo potekal kaj porod in potem po porodu, dokler ne grem na operacijo