|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrke
20.9.2005 15:17:39   
mml
Živjo,

danes imela UZ, tako za kontrolo rasti , še vedno imamo ( je namreč komentrial, da bo skoraj razočaran, če ne bo ), ki je danes prav živahna, tako da jo je bilo kar težko lovit po monitorju, vseskozi je krilila z rokami in brcala, vmes pa se je videlo še kako požira tekočino, skratka bilo je super, vse meritve so v noramlnem območju in tudi sicer zgleda vse OK . Jaz sem dobila še injekcio RhOGAM-a , ker sem RhD neg. Na srečo je ICT negativen, tako da sem dobila samo zaščitni odmerek .
Razgrajačka je že obrnjena na glavo , kar sme tudi občutila, ker mi ne brca več v mehur in mi ni treba ponoči 3x vstati in iti na stranišče. Zadnje dni sumljivo dobro spim, tako da se utegnem še razvadit . Sicer me pa tole vreme navdaja z lenobo. Trudim se poštimat še zadnje službene stvari (čeprav sem že na dopoustu), da bo potem s tem enkrat mir.
Tako sedaj pa res nimam več nobenih izgovorv, da se ne bi posvetila izbiri imena (no ja za vsak slučaj bomo dali v rezervo tudi kakšno fantovsko, da ne bo prehudega nelagodja , če bo slučajno vseeno )
No to je to...jutri bo menda še bolj sivo, potem pa sledijo spet lepi in toplejši jesenski dnevi ...izkoristite jih kar se le da, privoščite si kakšno razvajanje in kaj resnično samo za vašo dušo in srce.

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?