Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 7:12:14
|
|
|
|
PinaNina
|
Ola, jaz sem preko splet naročala preko BakeCake, nekaj drobnarij, sem plačala po predračunu in sem za poštnino dala 1 eur. Povprašaj, bodo meli pa stojnico v Celju od jutri naprej.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 7:18:52
|
|
|
|
moci
|
modelčke drugače vsepovsod prodajajo, samo za vlakce pa ne vem. miler recimo ima precej nenavadnih oblik.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 10:00:28
|
|
|
|
takotako
|
Jaz sem tudi želela plačati po predračunu pa je stroške pošiljanja računal 4,5€ za dva modelčka
|
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 10:08:06
|
|
|
|
alda
|
ma se mi zdi da lih kak dan dva nazaj so v eni reklami Merkatorja ali Špara reklamirali zanimive modelčke za piškote.
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 10:25:20
|
|
|
|
takotako
|
No sporočam da so mi odgovorili, ker sem jim pisala če jih še kje lahko dobim, da oni popravijo stroške na 1evro, za tako majhne paketke.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupiti modelčke za piškote 30.11.2012 22:37:28
|
|
|
|
Alex01
|
Jaz sem jih kupila v trgovini Dormeo (stanejo par centov manj kot 10 eur, so pa modelčki dlani, stopalo, ključ, kost, pes, račka, srček, jabolko, hruška, tovornjak,....)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
kolikokrat na teden imate spolne odnosecupacups1x (
34%)

2x (
15%)

3x (
16%)

vec kot 4x (
8%)

vsak dan (
7%)

ali sploh ne (
20%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!