Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 30.11.2012 13:30:59
|
|
|
|
alda
|
|
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 30.11.2012 17:31:35
|
|
|
|
RomanaG
|
hvala! :)
|
|
|
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 30.11.2012 20:29:33
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaz ti bom tudi in to z najvecjim veseljem, sam da pridem na PC. Sem par let zelo pridno promovirala naso drzavico po svetu, sedaj pa to za mojo duso pocnem sem pa tja.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 30.11.2012 20:31:11 >
|
|
|
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 1.12.2012 10:09:36
|
|
|
|
RomanaG
|
Najlepša hvala za pomoč! IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Jaz ti bom tudi in to z najvecjim veseljem, sam da pridem na PC. Sem par let zelo pridno promovirala naso drzavico po svetu, sedaj pa to za mojo duso pocnem sem pa tja.
|
|
|
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 1.12.2012 10:41:04
|
|
|
|
Shorty_
|
sem
|
|
|
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 1.12.2012 17:09:49
|
|
|
|
RomanaG
|
Hvala lepa! :)
|
|
|
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 1.12.2012 17:15:08
|
|
|
|
LuLu
|
Sicer ok anketa, ampak v teh dneh... sem kar imela cmok v grlu, ko se jo reševala
|
|
|
|
|
RE: promocija Slovenije: kratka anketa 2.12.2012 11:11:10
|
|
|
|
RomanaG
|
ja, verjamem.. dokaj kontradiktorno sporočilu, ki ga IFS nosi. hvala za pomoč! IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Sicer ok anketa, ampak v teh dneh... sem kar imela cmok v grlu, ko se jo reševala
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
šampon in ostalopiuleali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?da (
8%)

ne (
83%)

šampone (
4%)

lake,utrjevalce (
2%)

balzame (
1%)

maske (
2%)
Število vseh glasov: 439Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!