Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tudi sama sem septemrcica in sicer PDP je 11.9. evo zdej sem že na porodniškem dopustu in mi je super...sicer se je treba navadit,ampak kmalu ne bo več problem ko bo novi družinski član.sama pričakujem
in je kar precej živahen, najbolj pa ponoči,ko moram po 4 krat na WC..
sicer moje počutje super,razen tega da ne omenjam zatekanja nog,kar je kar precej. sicer kar veliko hodim na sprehode,po stopnicah po bloku ampak nič ne pomaga,pa saj bo kmalu konec...
) in sem bla 2 uri pokonc, dihala, iskala eno pozo, ki bi bla vsaj približn udobna...istočasno me je precej pekl na obeh straneh mal nižje od jajčnikov (verjetno prepona?)...tako, da mislim, da zdej vem kaj me čaka, ko se porod zares začne...
,se je že začelo!
,za mano spet ena neprespana noč
,zvečer ne morem zaspat,pa gledam tv potem me vmes mal zmanjka,pa sem čez pol urce spet pokonc,tak da na noč spim vsega skupaj od 3-4h,groza,vse me že tišči špika boli,da ne govorim o desnem kolku,komaj se poberem iz sedežne al pa postelje,sem kot kakšna stara mama,saj res zgleda smešno,sam mene tak boli da komaj shodim..