rozica86
|
Iris1978 Hvala za vse informacije. Midva imava v bistvu vse preiskave narejene, laparo,hsg,histero, hormone, moj 2krat spermiogram, kri za spolno pren.bol. tut v bistvu res vse. Tako, da srčno upam da ne bo treba kaj ponavljat. Ker pri mojmo je kao vse vredu, problem je moj neprehoden jajcevod in pco, mela sem pa tut odstranjeno pregrado lani septembra. Upam da je bla pri tebi vgnezditvena, ker kot si napisala po transferju 5.dan pride ponavadi do vgnezditve tak čas. Samo pozitivno misli. A se ful čaka na prvi razgovor, a je boljše bit prej tam ali kako? Ker pri rešu čakanja praktično ni. Mene čakanje ne moti, samo da je osebje super. Kdaj pa delajo uz, zjutraj ali dopoldne, popoldne. Kaj pa kri za pregled hormonov, kar bo verjetno treba ponovno, daš v laboratoriju v mb ali kje? Katero injekcijo stop pa si dobila , če lahko napišeš oa koliko enot? Smartika bomo pa maja ponovno pesti držal. Midva sva se sicer prestavla. Ampak ne obupat, enga že imata, sedaj pa pozitivno razmišljat in po novo pikico, da bo imel sinek družbo. Zanimivo mi je bilo, ko si napisala, da je šparal pri tebi, glede hcg injekcije, sem se kar nasmejala. Sem ta mesec dobila občutek kot, da se pač ni dovolj potrudil, saj je bil mesec prav porazen. Koliko enot stopke si dobila in katero? Me prav zanima koliko je običajna enota stop injekcije, ali katera ve. Je to 5000 i.e ali 10000 i.e. Držim pesti za vse in čimveč pluskov papa
|