Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Fajn bodte bodoče mamice
.V torek imam nuhalno na napotnico, tako da tiste ki boste ob porodu stare 35 let vam pripada ta pregled na stroške zzzs-ja.Upam da bo vse ok, malo me skrbi zaradi starosti.
, zjutraj sem se težko vstala, popoldan sem poležavala, skratka ... komaj čakam, da se začne zabavni del nosečnosti
. Midva bova tudi vprašala za spol, jaz upam, da nama bo lahko na nuhalni že kaj povedala. Imam pa komaj 9.5. 1. pregled.... se bomo še malo načakali.
? Meni se je to zgodilo 2x da mi je plod odmrl... to niso lepe stvari za doživljat za nobeno
, točno v 5. mesecu sem imela takega v 1. nosečnosti pa sem zdaj 8t in 1d noseča in zgledam lih tak kot v 5. mescu.
. Zdaj se mi po glavi mota tisoč in ena misel. Do četrtka se mi bo zmešalo! Se javim v četrtek, da sporočim, kako pa kaj. Upam na najboljše, čeprav ne morem da ne bi pomislila, da tudi če bo raven hormona OK, preden ne dam nuhalne čez, ne bom imela miru.
zdrav.
Je moja prva