Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Se mi zdi, da lahko v istem cenovnem razredu dobiš precej več ... Bebetto Pascal, Lux4Kids Q7 itd... Moje osebno mnenje
): 
.
. Vidla sem ga na sliki pri znancih pa potem pregledala celo spletno stran in mi je bil ful všeč. Ko sem ga pa v živo vidla, me je pa minilo ... Najbolj me moti, da moram s košaro (ki jo največkart daješ dol in gor z ogrodja) zadeti 4 luknje, da se košara "vsede" na ogrodje. če maš slučajno spečega dojenčka v košari in moraš z njim telovadit in gor nastavljat, še kje iz košare pade ... Mene je to najbolj zmotlo. Potem se mi je zdel tak majhen ... Če ti po pravici povem, me je prvi stik tak odvrnil, da potem sploh nisem gledala dalje ostalih funkcij, prednosti, slabosti, kako se zloži ipd.
.
Super za vozit, gre ko traktor po vsakem terenu, edin po klancu navzgor gre malo težje ker je voziček težji, ampak me to ne moti, ker mi je super, da je stabilen in gre povsod