Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...
, tak, da kar malo navijam, da bi bilo kaj prej, da bi bila oba v novembru 
Sej ne vem, a majo tako gužvo ali enostavno navado, da vse tok pozno naročajo. Do takrat pa je še nekaj dolgih tednov, zato čimveč čvekajmo, da bo hitreje minilo
tud jst mogoče pašem k zadnjim novembrkam ker nimam pojma kdaj je bila moja zadnja M oziroma se mi bolj dozdeva (ups!) ampak glede na to da sem prvič rodila 1 teden čez PDP predvidevam da bom tud zdej
.
.Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Vesela, ker je takoj uspelo.Upam, da se bo obdržalo.
me je bilo strah da se mi nebo vse skupaj smo ven vlilo. Drugače pa sem laačnaaaa, bolj ko jem, bolj sem lačna. Tako da morem res paziti, da ne pojem preveč, ker mi je od hrane že slabo, vendar še vedno čutim lakoto, kot da nisem jedla že 4 dni. Sem pa tudi zelo utrujena :) Poleg tega sem še študentka, čaka me še en semester in pa diploma, tako da moram zdaj stisniti, da do poroda vse naredim, potem pa uživancija z
. Tako, da me mogoče malo ta utrujenost ovira, ker sem popoldne na stolu med učenjem zaspala
kar vsem bi že povedala
. Doma imam že sineka in je to moja 2