|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 26 27 [28]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2013
2.2.2014 21:02:09   
šrimpf
barby, upam, da ste kaj bolje. žal ti česa drugega, kot si sama že naredila, ne znam predlagat. torej vodo zavret, pa sladkor, pa par cvetkov kamilic. a se samo dojita? mi imamo tudi težave s konstantnim napenjanjem, ampak kaka pa večkrat na dan. se mi zdi, da so biogaia kapljice malo pomagale.

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Decembrke 2013
3.2.2014 11:29:25   
Barby.
štrimf, hvala useeno . se samo dojiva ja, občno da sma kje ko ga nemorem dojit mu dam aptamil, ampak zlo redko. včeraj je hvala bogu kakau .. sem mu dala malo lactekoma, saj v navodilih piše da lahko dojenček od 1 meseca naprej na dan 0,5ml .. in je učitno pomagalo. tudi danes je že aka, tako da sem zeelo pomirjena. me je že skrbelo da boma pristala v kakšni bolnici, res nebi rada zdaj še tam staknila kakšne viroze, končno smo se znebili zamašenega noseka.

in kako ste kaj druge ? :) a ste že imele posvetovalnico ? mi2 imava v sredo, smo pa stari že 1mesec in 11 dnii :D kam čas bežii ..
kakšne so kaj vremenske razmere pri vas ? pri nam še kr gre hvala boguu..včeraj smo sicer ostali za 3h brez elektrike, ampak je hvala bogu prišla nazaj :/ resnično se mi smilijo tisti ki smo že več kot 3dni odrezani od sveta :// ..

_____________________________

Preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila,
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja !! <3

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Decembrke 2013
4.2.2014 12:31:00   
šrimpf
ja, tudi lactecon pomaga, sicer pa pravijo, da če dojenček en teden ne kaka, ni nič narobe. no, jaz si tega sicer ne predstavljam. pri nas tole napenjanje še kar traja, danes bom poizkusila s komarčkovim čajem, pa bomo videli. je pa bolje, ko sem ukinila vso hrano, ki napenja, čeprav bore malo ostane.

pri nas hb imamo elektriko, ne vem pa, kaj bi stroili, če bi bili brez, ker pri nas je vse na elektriko, ogrevanje, kuhanje, voda, vse. alternative pa nimamo. ponekod so pa res reveži.

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Decembrke 2013
5.2.2014 6:51:11   
izibizi77
Živijo punce po dolgem času,

imeli smo kar nekaj težavic in sploh ni bilo časa za računalnik, zdaj smo bili pa še 4 dni odrezani od sveta. Groza user posted image

Skratka, midva sva ugotovila, da naši punčki delajo težave kapljice proti krčem :) sva vse ukinila in punca se je umirila, zdaj lepo je, tudi refluks se je umiril. Smo imeli pa naporne dneve, ogromno je jokala, kričala....sva bila že čisto obupana kaj je. Ker pije gosto mleko zaradi refluksa, sva ga poskusila zamenjati, pa je vse spljuvala ven :) Sploh nisva imeli nobenega ritma, hotela je jesti vsako uro, ampak po malo, če sem vztrajala, da bi jedla na tri ure, je bil jok, kričanje.....Ker sva dobila navodila, da zaradi krčev naj dajeva Coliprev kapljice, sva jih pridno dajala. In bilo je čedalje slabše. Potem sva vse ukinila in zdaj počasi spet dobivamo en lep ritem. Rada bi še mleko zamenjala (ampak ne vem katerega). Aptamil baje zapira, Novalaca navadnega noče, Babylove ga pa ni za dobiti. Imate kakšen predlog? Sva pa dala posteljico nazaj, nima več privzdignjeno, pa tudi sledu ni več o refluksu. zato bi menjala mleko.

Barby glede kakanja.....zelo pomaga sladek kamilčin čajček...par žlič in potem se pripravi na dišečo pleničko :)

Kako ste pa kaj ostale? Upam, da ste na toplem in varnem!!

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Decembrke 2013
10.2.2014 16:55:05   
Barby.
izibizi -> sladkor mu nič ne pomaga, sej hvala bogu je malce bolše, čeprau zdaj aka samo 1x na dan . :/ ampak bolše kot prej. jaz sem do zdaj imela aptamil ( mu občasno dodam če pri meni vse poje ) in ga je pomoje to tak zapro .. sedaj imam novalac proti zaprtju in je ok, ga ima rad .
glede refluksa, tudi mojem se ful dviguje po hranjejnju, in smo ugotovili da more bit dlje časa v pokončnem položaju in gledam da ga hranim več x po malo .. proti večeru tudi na uro in pau ali dve ..
tudi mi smo sedaj ukinili kapljice proti krčem oz nam jih je zmajnkalo, in niti nima dosti problemou, malo joka zvečer .. ampak gre skozi, ni take panike ..
sem pa ga začela navajat da sam zaspi v postlici zvečer, in morem rečt da sem kr presenečana da je uspelo brez kakšnega joka .. damo uspavanke na radio in ko gre cd mimo on že lepo aja ..
izibizi upam da boste najšli mleko ki bo okej, kaj pa od milpine ? baje tud hvalijo zelo .. probaj .

našem zeeeeeelo paše zvež zerak, gremakr vsaki dan za uro ven .. pol spi kot angelček 3-4h ure .. ga morem včasih zbudit da se naje hehe .
drugač pa mamo probeleme kr popaudan skor nič več ne spi in je že tako utrujen da se joče od same utrujenosti in pol kooomaj zaspi .
drugače smo suuper, smo že navajeni drug na drugega, že hodimo okoli in malo uživamo :P

_____________________________

Preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila,
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja !! <3

(odgovor članu izibizi77)
Neposredna povezava do sporočila: 680
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 26 27 [28]
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 26 27 [28]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?