Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 13.5.2013 10:05:32
|
|
|
|
zeuso
|
antigona sem si kar odahnila, kot pravi beatricija, dokler se orngi ne ulije je še zmeraj upanje. Meni so prejšnji mesec ko so se tri dni pred krvnim začeli izcedki in je biu test negativen(imela ETZ)in sem klicala da me ne bo na krvnem je sestra rekla da dokler se orngi ne ulije in so samo izcedki kljub negativnemu test naj pridem na krvnega, se je pa drugi dan uscala v vsej svoji veličini.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 13.5.2013 10:19:49
|
|
|
|
antigona123
|
ET sem imela 10 dni nazaj je pa bil ET na 3.dan. Bomo vidli kako se bo obrnilo, upanje še vedno je
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 13.5.2013 15:22:54
|
|
|
|
pumpkinka
|
aleda, antigona - držim pesti - ni še vse izgubljano Za punce, ki ste pri Rešu, kater aspirin to jemlete, jst sm najdla 100 mg samo aspirin protect, ki pa je za preprečevanje srčno žinih bolezni.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 13.5.2013 15:33:39
|
|
|
|
mišamašaa
|
Čestitke za vse + betricija Ja reš dovoli, da greš prej v postopek. men je reku, preden boste rodila bo otrok itak že 2 leti star, lejte kok ste stara, kaj boste pa čakala - po reševo, a ne. vem ja, da v ljubljani tega ne dovolijo.zato pa hvalabogu, da sem pri rešu. kako je s tvojo menstruacijo?pomoje je to vredu, ker tudi jaz imam po porodu kar nekaj. Jaz pa zdej čakam in čakam, pa je ni od nikjer. Pa vse me zvija, kot da se bo ulilo, pa nič. pumpkinka verjetno je to ta aspirin ja, samo eni mu rečejo baby aspirin.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 13.5.2013 15:41:53
|
|
|
|
napalmica
|
Punce moje, moja betka je nekaj čez 1200 . Je rekla zdravnica, da je to super za 13. dan, čez dolgih 14 dni imam UZ. Tokrat upam, da je pikec v maternici in ne kje drugje... Aleda čestitke za plusek . Tale maj je res super mesec! Antigona, res še nič izgubljeno!! Poglej mene... izcedki že 8 dni, nič boleče prsi, nič ostalih znakov, le zvijanje na obroke... Držim pesti FUUUULLLL!!!! Vsem ostalim uspešen začetek postopkov oz. uspešno nadaljevanje do !!!
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 13.5.2013 19:43:18
|
|
|
|
antigona123
|
Pa se je vlila . Nič gremo v nove boje jeseni. Enkrat bo tudi nam sonček posejal, pride tudi moj dan ko bom od sreče. Navijam za vse, ki ste v postopku. Še vas bom spremljala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 13.5.2013 20:43:28
|
|
|
|
Aleda
|
Ojoj Antigona, škoda res , jest sm pa rekla da sigurno bo, če je bil rahel plusek, mah ja Želim ti, da bi bil naslednji postopek uspešen. Pa hvala ti za lepe želje in vsem drugim tut. Drgač se pa jaz nočem kaj veselit dokler mi na uz ne povejo da je srček oz. da se vidi plod. Napalmica- ti si imela že 13. dan krvni test, jaz šele 17.- naslednji ponedeljek. Čestitke za lepo beto.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 7:34:07
|
|
|
|
dekca
|
Sem pozabila napisati, je prišla in se že špikam.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 9:11:37
|
|
|
|
zeuso
|
antigona pošiljam ti en velik objem , pa tako sem se veselila ko si napisala da je rahla črtica, želim ti vso srečo v naslednjem postopku napalmica super za lepo beto
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 9:40:01
|
|
|
|
napalmica
|
Antigona žal mi je . Pogumno naprej, tudi tebi bo uspelo! Aleda, ja v Mb-ju smo imele vse test 13. dan, le tiste, ki bi jim padlo na vikend, so imele 14. oz. 15. dan. V Lj sem pa imela test vedno 15. dan ali kasneje. Razen če imaš ET 2. ali 3. dan, potem pride test dva ali tri dni kasneje. Kam pa ti hodiš? Saj si mogče napisala, pa sem pozabila.
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 10:21:16
|
|
|
|
antigona123
|
Punce a morda ve katera koliko postopkov ti pripada, če imaš že enega otroka. Jaz sem pred 10 leti rodila sina, pol se je vse zakopmliciralo in od takrat se borimo, da bi zanosila. Bila sem sigurna, da mi zdravstvo krije 6 postopkov, mi je pa prijateljica rekla, da 6 plačajo samo tistim, ki nimajo otrok, tisti, ki pa jih imamo pa imamo plačane 4 postopke. A je to res? Nobenega papirja s konzilija nisem prejela, takrat so me kar po telefonu poklicali, to je pred več kot dvemi leti. Jaz pa nisem nič vprašala.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 10:49:53
|
|
|
|
zeuso
|
antigona kot jaz vem je da če je prvi otrok spočet po ivf ti pripada za drugega 4 postopki, če pa je prvi spočet naravno ti pripada 6 postopkov za naslednjega pa 4
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 10:58:08
|
|
|
|
antigona123
|
Upam, da je res tako
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 11:51:25
|
|
|
|
mišamašaa
|
A res a za tadrugega ti pripadajo samo štirje postopki? O šment. Ampak sej rabm samo enga, a ne napalmica in aleda , kolk je to dober občutek, a ne. antigona dekca super. jaz pa čakam čakam. ti si tudi pri rešu, a ne?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 13:06:39
|
|
|
|
alja817
|
Ojla punce! Tudi jaz bi se vam rada pridruzila. ET sem imela 3.5. in danes je moj 11dan po ET. Dobila sem eno blastocisto 5 dan po punkciji. Zaenkrat še belina :) Krvni test imam 20.5. (ce bo vse O.K.) Je bil pa to moj prvi postopek. Povsod berem da so imele punce polne in boleče prsi. Jaz tega nimam ze od samega zacetka ne Obcasno se mi pojavljajo krci podobni menstualnim, samo da so v veliko blazji obliki. Pa kriz me boli. Niti ne vem kaj to pomeni. 8 dan po ET sem delala tes in je pokazalo rahlo ampak res rahlo , potem sem delala še vceraj se pravi 10 dan po ET in je spet pokazalo malo malo mocnejso . Ker pa sem dobila hcg injekcijo po ET se ne upam veseliti (lahko da ima se vpliv). Jutri bom se 1x delala test in v petek se CB digital V ponedeljek pa itak na krvnega. Kaj ve menite?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 13:27:12
|
|
|
|
alja817
|
Aja pa se to sem pozabila vprasat A se lahko te moje "pretvorijo v . Npr da jutri nebo poz test ali da bo beta nizka? Ali da dobim kljub poz. testom? Sorry za neumna vprašanja (ce se vam zdijo)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 14:31:06
|
|
|
|
jona klara
|
aleda aksuram- čestitam še enkrat, dobro čuvaj na pikico betricija- kako danes pri tebi?najbolje, da pokličeš Reša in vprašaš.VEŠ KAJ ME ZANIMA, glede dipherine, ki jih da pred postopkom, kaj je to>?isti bhpormon kot potem oni, koliko pa to stane v samopl.postopku> no pri nas sama smola, me danes kliče sestra iz gk lj da ne moram iti v spontanga samopl, ker še imam en postopek na zzzs, moram tega porabiti za to ali pa v to ne morem.NE venM KAJ NAJ NAREDIM ZDAJ, DO JUTRI SE MORMA ODLOČITI.Po eni strani se mi zdi, da imam šanso ker sem še pod hormoni od aprilskega postopka,7 foliklov, ki jih pri hormonih ne pridelam, samo v igri bo pa tako samo 1 celica, če jo sploh dobimo....kaj menite ve
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 14:31:56
|
|
|
|
jona klara
|
zeuso- a nisi bila ti aptrila v spontanem? kaj pa ti meniš o tem' kdo je tebi delal
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 14:34:04
|
|
|
|
jona klara
|
alja- plus se lahka spremeni v krvavitev ali obratno tudi, vse je možno.TE INJ. PA NE POZNAM IN NE VEM KAKO lahko vpliva na reničen plus.
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 16:28:41
|
|
|
|
zeuso
|
Jona klara jaz sem bila v nestimuliranem postopku za transfer zamrznjenčkov. Kaj ko bi poklicala Reša in njega vprašala če bi ti on to narediu. Pa še je najbrž cenejši kot ginekologija
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 16:56:45
|
|
|
|
jona klara
|
zeuso- hvala.nekako sem še žewlela to pri Tomaževiču, ker od junija ga več ni, je pa za spontane najuspešnejši prav on., ampak v tem primeru ne vem če bom šla....moram še pretehtati, mislim pa da je pri Rešu tudi 1.1oo, v lj pa 1027 brez hormonov z stop injekcijo, tak, da ni razlike kaj pa pravite tiste ki ste bile v spontanem postopku
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 14.5.2013 21:03:53
|
|
|
|
Aleda
|
Napalmica-jaz sem v lj. , sem pa imela ET 3. dan. Antigona- nimam pojma kako je to, če že imaš enega otroka naravno, najbolje da kar sestre prašaš, bojo najbolje vedele. Mišamaša- ja fajn je , vsa sem se tresla ko sem delala test Alja- čestitke za plus , a si v lj? Ker če si, potem smo se vidle, sej smo ble sam 4 tam. Drgač pa tut jest nimam sploh nobenih znakov in isto me križ boli in mal krči oz občasne bolečine v trebuhu. A ni zanimivo .... ma križ sem takoj začela čutit, pa tut trebuh še isti dan ko sem imela transfer je bla čutit kot ena sprememba, pomoje to ko pride nekaj novega v telo. Za znake pa je itak še prezgodaj, sej tut tiste ki zanosijo naravno (večina) nimajo nobenih znakov od začetka.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 15.5.2013 8:16:53
|
|
|
|
mamica deklicam
|
pozdravljene. evo mene doma po opravljeni laparo in histeroskopiji. Je rekel dr.Vogler, da je vse OK. Tako, kot mora biti. Sedajmoram pa shujšat, ker možno da me to ovira, pa seveda leta. Sem ravno dane sdopolnila 39, tako da sedaj pa res lovimo že zadnji vlak Ko bom malo bolje, vas moram prebrati. Tiste, ki ste zagledale plusek , za ostale pa držim pesti in vam pošiljam
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI april-maj 2013 15.5.2013 8:53:19
|
|
|
|
dekca
|
mamica deklicam, vse najboljše torej, sva očitno vrstnici. mišamašaa, jaz sem na kliniki, za Reša sem po domače povedano malo preveč zakompliciran primer.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.