Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mi pa sodelavke pravijo, da se mi drugače sploh nič ne vidi, da bi bila noseča. Sem pa v 12 tednu oz. 11T 3/7 pomoje. V torek imam nuhalno in še stotič povem, da komaj čakam.
Malo me je sicer strah, da bi bili slabi rezultati, a sem zaenkrat optimist. Res upam, da bo vse ok. Bo šla katera še na dvojni hormonski test?

.
.
) in sem opazila, da je bilo takrat ful ful slabše s prebavo in krči v trebuhu. Tako da priporočam
! Sicer pa obilica slabosti in napihnjenost in najtežja naloga pred mano kako to povedati v službi. Jaz sicer še nisem imela NS, ampak zaradi narave dela moram šefe obvestiti o mojem stanju, da bi blo vse ok! A ve ste že kaj povedale? Kakšen je bil odziv
Šele zdaj se javljam čeprav vas že kakšn dan berem...sem imela veliko obveznosti...študentka sem in se mi malo mudi končat izpite dokler še gre. Drugače pa šele jutri imam prvi pregled, upam da vas ne bom prehitro zapustila, ful me skrbi če bo vse vredu... Rok bo po mojih preračunih 20.2. verjetn tudi prej ker že imam 4 letnika ki sem ga 1 mesec prezgodaj rodila tako da je čisto možno da se ponovi...