Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, kot pa bi se sekirala .... Tako, da ANONIMEN, ti si tudi mlada, je veliko več možnosti za kako drugo napako, tako da jaz na tvojem mestu nebi preveč razmišljala o NS.
. jih poznam kar precej. stvar odločitve. si si odločila, da ne greš, torej super
prav tako super za tiste, ki so se odločile, da gredo. res pa je, da je to eden izmed lepših pregledov, saj se vidi cel plodek in se v celi nosečnosti ne bo več tako lepo videl, kot v tem času ko se opravlja NS. kar se pa rezultatov tiče, je pa itak znano, da je to presajalni test in itak ne da nobene garancije, da boš imel zdravega otroka. 
očitno me dajejo hormoni..
, ker bom več ali manj vse dobila. razen omare in previjalne komode.
upam, da od sedaj naprej ti bo nosečnost potekala brez problemov.
mi ni ravno preveč, ker se ne upam pretirano pretegovati, da ne bi mimogrede kaj ušlo