chocolatecake
|
Žabinčica že vnaprej vem kaj bo rekla moja ginekologinja, vprašala me bo če sem mogoče noseča, potem bo rekla to je pač PCOS in nebo želela niti pogledati mojega menstrualnega koledarčka, da bi mogoče opazila,da to stanje v mojem primeru res ni OK. Ker je bilo že dolgo veliko veliko boljše. Potem mi bo ponudila kontracepcijske, ki bi kao uredile PCOS. Če bom fajn tečnarila bova naredile še ultrazvok, ona bo zmajala z glavo in rekla ja PCOS. Če bom fajn tečna bom dobila tablete za sprožit , ki pri meni ne pomagajo ravno, oz delujejo z zamudo. Do zdaj je bilo vedno tako. Sicer je zelo prijazna, ukrepa pa ravno ne nekaj, vsaj do zdaj ni. Že preden sem želela zanosit sem hotela kako uredit cikluse, pa mi je rekla, da mi drugega kot kontracepcijske nemore dat in da se to uredi samo od sebe z leti in da po njenih izkušnjah punce s PCOS krasno zanosijo. Morda bi mi dala klomifen, če bi res zelo tečnarila, a bo vrjetno rekla, da je po 3 mesecih še prezgodaj. Glede imen pa, sva imela že skoraj od začetka najine zveze izbrano ime za fantka, potem pa sta prijatelja tako poimenovala svojega sinčka in od takrat sva brez ideje. Nobeno ime se mi ne zdi tisto pravo. Razen tole od sina od prijateljev. Razmišljam, da bi ga dala vseeno, ker se ravno ne družimo veliko, pa njihov sin bo od mojega vsaj 3 leta starejši, če po čudežu takoj zanosim. Fantku je ime Aleks. Če bi imela punčko bi bila Nina, Larisa ali Alina.
|