Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
upam, da boš imela danes lepši dan in da bo zdaj naprej vsak dan malo lepši, dokler ti ga
ne naredijo enega najlepšega
.
nehal kadit in zaživel malo bolj zdravo 
). Ma, niti nisem pričakovala drugega. Zdaj pa lepo naprej. Zaupajta vase in vajine sposobnosti, da pridelata zdravega otročka.
Očitno je imel Nekdo z njima drugačne načrte.
Ah, bo že...
(-15). Drugače pa mam mal drugačen cikel zgleda da spet (ne bom kar koli prehitro rekla). Od O je 10 dni pa še nimam belo rjavih izcedkov (zvija pa od včeraj na polno)... Ampak po drugi strani napihnjenosti pa niti nimam (mogoče lahko ti pripišem drugemu načinu prehranjevanja)... V glavnem nič ne se bom veselila za kar koli, samo to je da če čez vikend nič ne bo glede izcedkov bom vrjetno kak test naredila (namreč bo skoraj že 14 dni od O). Dragemu pa nič še nočem omenjat, ker nazadnje se je ful veselil pa nič ni blo... Tako da ste edine s katerimi se lahko pogovarjam.
A zdaj pa pademo že ven iz septembra ali kako? Uff, sem slabo to napovedala. Ali pa smo premalo navijale... Punce, dajmo, za našo MauMow, da za vikend zagleda pozitiven test in kar je še pomembneje čez nekaj mesecev končno dočakata svojega prvorojenca... Močno navijati čisto vse!!!
najavlja, tako da se zna danes ali jutri uliti. Moj je itak ves šokiran, da kako pa sedaj ni uspelo. Mu že tri leta dopovedujem, da njegov recept "delanja" otrok ne deluje
in trajali kakšne tri dni, pa sem kljub temu bila
. Naprej pa ni bilo nobenih težav, nosečnost je potekala na najlepši možni način.
Meni je to nepredstavljivo. No, je pa nosečnost toliko hitreje minila. Za njo, mislim.