Žabinčica
|
Dober dan. Punce, me se res v zadnje čase prav nič ne ujamemo...jaz spet tu, nobena druga pa ne . Brala sem vas sproti, sploh več ne vem točno kaj je katera komentirala....sam je pa fajn, da je toliko za brat . KT, sem jemala, kar dolgo. Ko sem prenehala, je m. rabila en čas, da se uredi. Ampak ne v smislu cikla (ta je bil vedno reden), ampak bolj tega kakšna je bila. Prav ne moreš verjet, kot bi se čistilo vse skupaj. Zdaj jih pa tudi že zelo dolgo več ne jemljem in ne vem če jih bom še sploh. Nakupovanje pa jaz obožujem. Moja omara bi rabila sicer prenovo, ker je nakupovanje malo pešalo zadnja leta (ampak OK prej sem res kar na veliko kupovala). Obožujem čevlje in torbice, pa ostalo tudi. Se mi zdi da bi vsepovsod kaj za sebe našla. Par "uradnih" kosov sem si sicer zdaj privoščila, bi pa rabila še kar nekaj. Sploh zimsko garderobo rabim, pri poletni ni problem. Mamica deklicam za spanje ta večje v svoji sobi. Pri nas je tudi tako pri obeh. Lila upam, da kljub ne tako dobrim novicam od gin, kmalu uspe. Vidim pa da tudi ti uživaš v potovanjih, super; če ti bo napiši še kaj na to temo; obožujem takšno branje. Jaz pijem že drugo kavo, nekaj slabo spim zadnje dni... Naslednji teden pa že september - spet se začne aerobika ,moram priznat da sem kar malo pogrešala organizirano vadbo. Se sama nisem toliko spravila migat, kot bi morala.
|