|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 9:23:26   
banana_ana
Ma kok žalostno no user posted image S taščo in tastom se pa res dobro razumem!! Mojadva sta se spremenila par let nazaj, še vedno vem, da če ju rabim bi vse naredila zame in bi mi pomagala, ampak kaj mi to pomaga, če me dnevno živcirata. Res živcirata!! Zdaj sta bila 14 dni na morju, je bil tak blažen mir in mirno življenje - cele družine, dejansko. Terorizirata vse!!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 9:34:31   
lila25
zdravo punce!

sem vas prišla po dopustu spet malo obiskat :) vidim, da še vse vztrajno čakamo na user posted image , ampak saj bomo tudi me kmalu videle najlepše dve črtice na svetu user posted image pri meni še vedno ni M user posted image tko da grem drug mesec na hormonske preiskave, če še do takrat ne bo nič. edino na začetku meseca sem mela nežno rjavkast izcedek dva dni in par nitk krvi vmes. bt sem nehala merit, naredim pa O test občasno. verjetno mora bit druga črtica isto močna kot druga ne? ker danes je črtica vidna, edino precej bleda je. isto je blo prejšnji mesec. če bi slučajno kaj ratalo tokrat, bi blo pa to najboljše darilo za moj rd user posted image me je zadnjič dragi vprašal kaj si želim od njega pa sm rekla da samo user posted image upam, da se želja izpolni user posted image

želim vam uspešen začetek tedna in navijam tudi za vas user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 10:00:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 10:05:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 10:11:10   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

banana_ana: to je najhuje, ta teror! ne moreš nikoli 100% ubežati! tašča in tast sta takšna, se sicer dobro razumemo, a zna on tako najedat živce, z neko paniko in potrebo po kontroli, da bi kdaj najraje ušla! pa niti ne živimo skupaj! če bi, bi se mi ali zmešalo ali pa bi pridobila sladkorno zaradi utopitve v sladkorju, da bi si vsaj malo umirila živce. user posted image


Točno to - javljanje skoz, kje sem, kdaj pridem domov (pa ne k njima), zakaj sem nedosegljiva, če se slučajn ne javim takoj - panika, zakaj bom menjala zdravnika - "mami, ker zdaj živim v Lj in se ne bom vozila 30 km, če bom mela 40 vročine" - nemogoče razumet... Vesela sem, da mam sestro, ker brez nje bi se mi pa res že zmešal.

Evo, ravokar me je klicala:
"nč ne prideš domov"
"mami, js mam službo do 16h in se mi ne da hodit, prid ti k delaš sam 4 ure"
"ja js pa ne morem, morem atiju kosilu skuhat"
"aja, kokr vem ati v službi je mu ne paše jest k pride domov"
"ja vseeno je lepš, če sm doma k pride"
"ja, mojmu je tud lepš, da sm doma k pride"
"vidva sta še mlada, sej če nočeš povej"
"vidva sta pa 25 let poročena pa bi loh bla eno uro narazen. Ok, nočem pridt"
"sej, celo življenje sva ti pomagala, zdej pa tud tok nisva vredna da prideš na obisk" .....in tako dalje in tako naprej....mi pokvari dan takoj zutri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 10:40:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu banana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 11:42:25   
mamica deklicam
Punce, jaz sem odkrila, kaj pomaga moji menstruaciji, da se tako zlije kot se mora. MACA je zakon. Škoda, ker je nisem začela redno jemati že prej. Od srede sem imela samo rahlo krvavitev, nič se mi ni izluščilo sluznice. Potem sem si v četrtek rekla, zakaj je ne bi začela jemati, saj jo imam doma, no in Voila, včeraj in danes se je konkretno ulila. Očitno mora biti kar vsak svoj zdravnik.

Sem mojemu že obrazložila, da mi bo avgusta dal denar in jo grem kupit V DM kar taveliko pakiranje, ker imam njihov kupon za 25% popust, ki ga moram pokoristiti do konca meseca avgusta user posted image

Ali ima katera idejo, koliko časa jo je potrebno jemati? Vsak dan ali samo do O? DOma imam Medexovo v kapsulah in piše, da je treba vzeti vsak dan 4 kapsule.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 11:49:00   
banana_ana
Maca je zeloo zeloo učinkovita, jih je več vrst, mislim, da je črna prav za hormonske težave in za večjo plodnost. Jej jo tako kot je predpisano, če boš šparala in jedla po manj je to stran metanje denarja, ker ne bo učinkovalo. Jaz mace ne smem vzeti po 17h uri, ker ima visoko energetsko vrednost in potem ne spim...sem kar občutljiva na raznorazna "poživila", npr. tudi cedevita zvečer mi ne da spat. Je pa res, da vsak zase vidi kaj mu najbolj paše, lahko da ti bo pasalo kaj manj, lahko da boš rabila kaj več.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 12:01:31   
mamica deklicam
saj zato sem mojega tudi nahecala, da bo dal denar, no sem ga prosila, če bi mi posodil a verjetno mi ne bo treba vrnitiuser posted image

jo bom res jemala po navodilih. Sem šla brat nekaj člamkov in je res najboljša črna za moje težave in da nekateri po njej ne spijo, tako da je tudi jaz zvečer rajši ne bom vzela, ker že tako težko spim

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 12:10:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu banana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 12:11:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 12:18:21   
banana_ana
Odvisno je kok je koncentrirana maca, lahko prodajajo en drek in morš pojest pol piksne. Je fajn prej mal pogledat, ker je zdej že tok tega na voljo, da se hitr zafrkneš...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 12:25:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu banana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 12:51:14   
mamica deklicam
prvič sem imela medexovo, samo v prahu. A se mi je začelo dvigovati po njej, je enostavno nisem več spravila po grlu. Ko so imeli v Sparu akcijo medexove v kapsulah, sem je kupila kar nekaj škatel. Je bila že navadna cena nižja kot v Tušu, drugje pa nisem gledala.

Ko jo bom šla kupit v DM, bom poskusila dobiti črno, ker je najboljša za naše težave: plodnost....

je pa najbolj enostavno v kapsulah, vzameš toliko kapsul, kot je napisano v navodilih, voha se skoraj nič in to je to. So pa kapsule malo dražje, a kaj ko praška ne spravim več po grlu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 13:28:57   
Katte
mamica deklicam, mislim, da se maca jemlje samo do ovulacije. Raje preveri.

Mame in tasce. Moja mami bi bila po mojem srecna, tudi, ce bi imela otroka ze kot najstnica, samo, da bi bila babica. Me je ze tako kakih 10 let sprasevala, kdaj bo kaj. V bistvu se, ko sem bila se samska... Zivimo drugace eno uro stran in najbolje je tako. Tasca je pa blizje, prej sem mislila, da bo bolj "skulirana", ampak je cisto nora na malega. Vcasih mi gre kar na zivce, ko mi (sicer dobronamerno) soli pamet in ko mi ga kar iz rok vzame, ko smo tam. Drugace pa se nimam kaj pritozevati. Je pa res, da se razlicne generacije ne mesajo najbolje in da si moras ustvariti svoje zivljenje s svojo druzino in se ne pustiti komandirati od drugih, ki se jih v bistvu tvoje zivljenje nic ne tice.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 13:41:33   
banana_ana
Katero folno kislino pa jemljete? Teh je tud en kup, cena je pa tud kr v velikem razponu.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 13:43:31   
lila25
lili zdaj bo že 5 mesecev odkar ne jem več kt in takrat je bla zadnjič m. sem probala že vse živo, da bi se poštimalo pa mislim, da nič ne deluje name user posted image . zdaj sem 3 mesece pila maco (od medexa v prahu - jo v smoothie zmiksam, da jo prebavimuser posted image ) skoraj vsak dan in občasno še krvomočnico in rman in plahtico. ne vem kaj nej še probam. mace mi je pa ravno danes zmanjkalo in je ne bom več pila, ker ne opazim nobenega učinka.
glede staršev in tašče in tasta se pa na srečo nimam kaj pritoževat, so vsi super in se fajn razumemo user posted image no edino mami ima občasno svoje muhe user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 14:24:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 14:53:38   
lila25
konec maja sem bila pri svoji g in je rekla, da ni nič narobe z jajčniki, edino da so zaspal malo. mi je naredila notranji uz in je bla sluznica čist tanka. sm jo vprašala, če je slučajno pco in je rekla da ne. zato grem pa naslednič hormone prevert, da vidi kje je problem in mi da pol ustrezno diagnozo. krvomočnico bom pa še kr naprej pila, mogoče bo kej sluznico odebelila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 15:09:42   
Katte
Folna. Jaz sem dve leti jemala Tifol. Ko pa je bil plusek, sem sla na Fembion, ki je drag, ima pa edini folno v aktivni obliki.


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 15:35:55   
mamica deklicam
jaz jemljem Tifol od ovulacije do menstruacije. Ko bo plusek, bom šla na Elevit, ker ga imam še doma, nato bom pa še sama šla na Fembion, ker ga nekatere zelo hvalijo.

Katte, hvala za informacijo, sem tudi sama zasledila da moraš maco jemati samo do O. Verjetno, ker ima podoben učinek kot klomifen

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 15:51:17   
_pika_
Evo me, z dopusta.
Kako ste? Sem prebrala nekaj strani nazaj, pa vidim, da se vse še trudimo na user posted image .
Jaz še kar čakam user posted image , je ni od nikoder že več kot 3 mesece. Sem se naročila h G, sem imela srečo, me je naročila že za naslednji teden, ker ima potem dopust. Mi je pa rekla, da bodo moral spodbudit user posted image umetno. Ok, to bom verjetno tablete dobila, al kako? Čist sem že žalostna. Pol pa še vsi sprašujejo kdaj bo user posted image in me še bolj v slabo voljo spravjo. Jim pa ne govorim, da delamo na tem, a ni učinka.
Zdej nestrpno odštevam dneve do pregleda. Držte pesti, da bo potem uspel!!!

Tašča: Tudi pri nas je groza. Preveč se vsiljuje v najino življenje, ker ne razume, da hočeva kdaj tud mir, ne da vedno priteče takoj ko se domov pripeljeva ali pa dobiva obiske.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   [Brisano sporočilo]
22.7.2013 19:01:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _pika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 19:54:22   
_pika_
Lili25: Bom vprašala G, kako je z naslednjimi menstruacijami.
Upam, da se tole uredi (vsem nam), da že zagledamo težko pričakovane user posted image .
Uživajte v večeru!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Bodoče nosečke
22.7.2013 20:05:46   
Žabinčica
Dober večer....

Vau punce ste se načvekale; saj sploh več ne sledim....

Kaj naj sploh pokomentiram, sem se čisto zgubila user posted image ....

Starši,tašče/tasti,zavistni prijatelji; jaz sicer imam srečo da se v moji družini res super razumemo in ni nobenih težav. S taščo in tastom je pa čisto druga zgodba, o njima sploh ne bi zgubljala besed, le toliko, da so mi takšni odnosi čisto mimo in hb nimamo skoraj nobenih stikov. Sploh niti ne želim začet, ker koliko pa ona nimata pojmo razčiščenih; živita pa tudi v nekem svojem svetu, s svojim predstavami, ki imajo z resnico malo skupnega. Po letih truda za normalen odnos, ga nista bila sposobna vzpostaviti...tako da so srečanja z njima in svakinjo zdaj izredno redka.
Žal mi je za vse, ki imate takšne in drugačne težave; pa en dobronameren predlog, sploh za tiste, ki še nimate otrok-poskusite te zadeve (bodisi sami pri sebi, bodisi pa skupaj s starši ali moževimi, če se to le da) rešit preden pridejo otroci, ker se potem stvari znajo še bolj zakomplicirat. Poskusite si z njimi ustvarit odnos, kot je po meri vam, da se ne boste potem rabili z njimi pričkat oz. zgubljat živce ob in o vzgoji lastnih otrok....ker to pa potem lahko resnično izčrpa...
Prijatelje si pa tako sami poiščemo in če ugotovimo, da to ni več to, lahko konec koncev gremo naprej in spoznamo veliko novih ljudi, s katerimi lahko gradimo vzajemno dober odnos user posted image ... Kar pravzaprav velja tudi za sorodnike, če se ne da z niimi, se da tudi brez njih oz. minimalnimi stiki-odvisno od situacije pač.

Folna, tu in tam sem jemala tifol (ampak ne redno, ker smo se na prvega itak malo načakali)-pred zanositvijo, potem Neovin; pri ta drugi sem se kak mesec dva mučila s tifolom, komaj sem ga pogoltnila, vse drugo sem zbruhala, tako da se potem niti trudila nisem več jemat.

Sicer pa, pri nas je tamala malo nekaj topla, upam da ne dobi spet kakšne vročine...čeprav OK, njo na srečo po navadi res hitro, v 2 dneh mine, samo jaz si še ene ture bolezni ne morem privoščit...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?