Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kako ste?? Imam eno vprašanje. Ali katera še jemlje Elevit? Jaz sem ga nareč kupila veliko pakira je in mi je trenutno ostala še ena tablica. Ena ginekologinja mi je rekla da je brez pomena da ga jemljem naprej, ker naj bi svojo funkcijo že opravil, druga gin.mi je p rekla da ga naj kar do konca jemljem ker dobro vpliva na plod. Trenutno ga jemljem ko se spomnim.
brc pa še vedno ne čutim....
pa še ene črne pajkice bi rabila. Sem takrat kupila superske v h&m, take zimske, ampak mi niso dovolj dolge, ker sem jih takrat odrezala, ker je spodaj bila neka zadrga pri gležnju, pa samo na škornje sem jih nosila. Zdaj pa rabim ene dovolj dolge za v službo
Zanima me, če mogoče še katero boli v spodnjem predelu reber, z rahlo močnejšo bolečina na levi strani. Opažam jo zadnja dva tedna. Blazno me skrbi in komaj čakam na pregled, ki ga imam v ponedeljek. Upam, da gre za normalen nosečniški pojav.