|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 13:47:19   
Neala
O hvala ti... Si me malo pomirila. Ti ga imaš pa naslednji teden, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 14:04:36   
Anonimen
Jap naslednji teden, pa bom tudi nekje toliko noseča. Mene je naročila tako zgodaj ker sem enkrat imela izvenmaternično. Mi je prav fajn ki mi ni treba čakat toliko časa. Drugače pa se počutje dokaj v redu.. akne udarile ven, slabo mi je skoz ampak shajam.. moja sestrična pa je 10 dni več noseča in je že dvakrat bila v bolnici na infuziji ker skoz bruha.. ni fajn user posted image . No vidim da debata nekako ne steče preveč.. sej je to normalno zdej na začetku.. bomo vidle kako bomo po pregledih..

A. user posted image

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 14:22:40   
Neala
Ja, mislim, da bo debata vzcvetela, ko bodo pregledi mimo in bomo končno vse dojele kaj se dogaja.
Jaz malce sovražim pri sebi, da sem v tej nosečnosti bolj paranoična, skos upam in se bojim, da bi ja blo vse v redu... Pri taprvi sem se samo sama s sabo ubadala in niti pomislila nisem, da bi lahko šlo kaj narobe.

Nisem še nikomur povedala razn kolegici, ki je tut isto noseča oz. par dni več. Pa mož seveda ve user posted image . Včasih bi najraj zgobcala še komu, sploh, ko mi pove, da bodo recimo oni tudi imeli ali da za koga drugega vedo, ki je tudi v pričakovanju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 14:29:47   
Anonimen
Za mene je kar nekaj punc ugotovilo da se nekaj dogaja in nisem imela kaj kot pa priznat.. ki res ni normalno da mi je tako slabo. Pač se ne sekiram, če ne bo v redu bom pa pač povedala da ni v redu in je... nisem tako zafrustrirana da morem do konca "rizičnega" obdobja počakat. Če mi je slabo in me kolegica, ki ve ima otroke pogleda in me vpraša če sem slučajno noseča.. rečem pač ja.. ampak to le ožjim kolegicam.. eni drugi sem se že malo zlagala.. sicer je potem sledilo vprašanje da če bi bila noseča da če bi ji povedala in sem tudi rekla da ne, tako da ne vem kaj si misli zdej user posted image . No v glavnem pri nas vejo trije pari s katerimi se skoz družimo in se otroci skupaj igrajo in starši od obeh, ker nisem mogla skrivat.. vem, nisem talent za prikrivanje hehehe user posted image

A.user posted image

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 14:50:38   
Anonimen
Jaz sem tudi bolj paranoična v tej nosečnosti...ne vem. Mogoče zato, ker sem skozi prvo nosečnost , kljub temu, da je bila popolna, dojela kaj vse bi šlo lahko narobe in kar nekaj jih poznam ki so imele spontani splav. Spomnim se kako je bilo hudo v skupini RR, ko sem bila prvič noseča, ko ej katera prišla sporočit žalostno novičko. Prov rada bi imela kakšen bolj konkreten znak, da bi vedela, da sem noseča. Prsi me NIČ ne bolijo (še dojim, mogoče zaradi tega?), slabo mi ni, malo bolj zaznavam vonjave, na vsake tolk časa me vščipne v trebuhu...aja, kako se mi je pa začelo svitat da sem noseča... :) Opazila sem da imam bolj mehke dlake user posted image (tako kot v 1. user posted image ). Pa v prvi nosečnosti sem bila REEEES brez energije. Zdaj sem tudi bolj utrujena kot ponavadi, ampak veliko manj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 14:56:01   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

aja, kako se mi je pa začelo svitat da sem noseča... :) Opazila sem da imam bolj mehke dlake user posted image (tako kot v 1. user posted image ).


haha, hvala ti za tole, sem se prav nasmejala... ne me narobe razumet user posted image , ne mislim nič slabega, ampak mal smeha more bit, da ne bom samo paranoična user posted image  nonstop.



Drugač pa pri meni tudi drugače kot prvič. Skoraj nič slabo, vonjave zaenkrat še ok. Napeta nisem skoraj nič... Pa te pol prec zaskrbi, če je vse ok. Čeprav spet to ni pravilo. Ene umirajo od slabosti, druge nič - pa je pri obojih vse ok. Tako da, bodimo pozitivne.
Ja, jaz tudi ne bi skrivala, če bi me kdo vprašal, če sem noseča. Ampak v službi bom do prvega pregleda počakala, pol pa bom povedala.. Sej, če bo kaj narobe, bodo itak vedli spet, tako da... Brez veze dolgo skrivat, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 17:45:17   
Lilla81
Ciao,punce...meni je ta nosečnost tudi čisto drugačna od prve,jaz tudi vseskozi mislim,da ne bi slučajno šlo kaj narobe,prav na živce si grem že sama sebi kdajuser posted image ....povedali smo pa že staršem,pa dvem sodelavkam,ki itak bi same ugotovile,ker ne dvigam več pa nič......zjutraj imam še dokaj normalen trebuh,zvečer pa sem že tako napihnjena,da je grozno,kot da sem v petem mesecuuser posted image .....pa utrujena skozi full...ampak,sej bomo dale to skozi za naše sončke.......samo,da gre prvi pregled mimo pa bo že vse kul,ne?user posted image ........

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 20:20:58   
Anonimen
Jaz pa sem v tej nosečnosti bolj mirna, ker mora prva "prava" nosečnost je bila malo bolj panična, ker sem imela pred tem izvenmaternično. Pač tudi si rečem, da če bo kaj narobe pač bo in da če gre pač narobe imam vseeno en tornado doma. Je pa ta nosečnost tudi bolj naporna (v prvi nisem imela nobenih znakov skoraj).. fuuulll sem utrujena.. kar zmanjka me... je prav fajn ki je ta teden mož doma - mi ful pomaga, skuha, pomije posodo in jaz grem malo spat popoldan ker ne morem več, pa še slabo mi je skozi tako da mi je res v pomoč. Aja dojke - tudi jaz malo še dojim zvečer pred spanjem in vem da me skoraj ne bolijo.. sicer imam neko napetost ki se širi tudi proti vratu ampak ne bolijo me toliko kot v prvi nosečnosti.. mogoče te to kaj potolaži Anonimna.

A. user posted image

(odgovor članu Lilla81)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 20:36:50   
corti
Oj oj...bi se vam tudi jaz pridružila. Tudi pri nas se bo aprila povečala družina še za enega člana.
ravno danes sem imela pregled in se je lepo videl srček user posted image
Rok imam 14.4.2014, to pa bo moja druga nosečnost in drugi otroček. Naslednji pregled imam 10.9. in tudi datum za NS so mi že določili in to je 30.9.
Drugače pa se počitim zmeraj slabše...zmeraj bol slabo mi je,ampak je pa res da pa ni tako hudo kot je bilo pri prvi. Ampak pravijo da ta slabost prinaša same dobre stvari :)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Aprilčice 2014
19.8.2013 22:43:02   
novopecena*
Heej. Js pa mam jutri pregled in potem javim kako je bilo. Drugace me samo bolijo prsi in tu pa tam me malo spikne v maternici in d.jajcniku :( . Slabo mi je pa samo takrat ko sem lacna.. Glede vonjav-smrdi mi pivo user posted image .. Povedala sva starsem in jaz sem kolegicam.. Nekateri so me vprasali ce sem noseca in seveda nisem mogla tajit svojega zakladaa <3

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 8:33:52   
KajaNagaja
Neala... :) hehehe...res no. hodim na depilacijo in sva se s kozmetičarko celo nosečnost čudile kako imam mehke dlake in pol sva se še bolj čudile, ker so po porodu spet postajale take kot prej :) Me prov zanima, če bo danes pogruntala :P

Aja, drugače sem pa zjutraj klicala G in si prestavila datum pregleda, tako da imam 29. 8.- user posted image

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 10:31:44   
pridkana
no pa sem se opogumila in se prijavila tudi jaz. zame je to prva nosečnost, ker sem imela prejšnji teden rojstni dan, sem povedala moji mamici. v bistvu sva nardila sliko naših treh trebuščkov (mava psa) in potem sem na sliko napisala na njegov trebušček zrezek in krompir, na pasjega briketi in na mojega dojenček. je bla ful vesela. sestra je itak že prej vedla, v službi sem pa šefu tut že povedala ker mi je kar dosti slabo (bruham ne) pa vrti se mi in glede na moje delovno mesto je prav da ve. upam samo, da bojo res držal besedo in da dobim vsaj še eno podaljšanje pogodbe, če ne za nedoločen čas....tukaj sem pač tvegala. sem pa ful vesela :)

pregled imam pa v drugem tednu septembra, ker se pol tut civilno poročiva in sem prosla če je možno da imava pregled pred poroko.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 10:56:03   
_MiNa
Pozdravljene!
Evo pa sem jaz tudi dobila datum za prvi pregled, 3.9., komaj čakam da vidim in slišim svojega sončeka user posted image
In kako kaj doživljate nosečnost? Jaz sem ful utrujena, prsa me bolijo, da o bradavičkah sploh ne govorim, pa tu pa tam me špikne v maternici, zaenkrat je to in fajn bi blo da bi pri tem ostalo user posted image
Končno lahko človek malo zadiha, ko je prišla ohladitev, zadnja dva dni je bila prava groza, prava sparina user posted image
Uživajte

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 11:22:33   
Neala
Dobrodošla pridkana. Ena moja kolegica je tudi zanosila, ko je komaj službo dobila. Kar kmalu je povedala direktorju in je pač rekla, da upa, da vseeno ne bo zaradi tega izgubila službe. Ker je delala do konca oz. do porodniške, jim je itak bila všeč in ker je delala dobro, ni blo nobenih problemov. Po porodniški se je normalno vrnila in dobila za nedoločen čas.


MiNa, imava pregled na isti dan user posted image .

(odgovor članu _MiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 12:20:33   
Anonimen

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image


1.4.


2.4.


3.4.


4.4.

Anonimna1

5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008)


6.4.


7.4.


8.4.

*tedy*, 2user posted image , 0 user posted image


9.4.


10.4.

_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012)


11.4.

MiNNi N


12.4.

Anonimna user posted image , 3 user posted image , 1 user posted image (2012)

Anonimna T., 2 user posted image , 1 user posted image (2012)


13.4.


14.4.

trischa

novopecena*

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image


15.4.

Nena83, 1 user posted image , 0user posted image


16.4.


17.4.


18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image


19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

Anonimna2, 2 user posted image , 1user posted image (2012)


20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)


X.4.

hrcky

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012)

Tadea

KajaNagaja

pridkana


PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image 23

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 23


PREGLEDI

9.8.2013 – MiNNi N

20.8.2013 – novopecena*, Anonimna T., gloris

26.8.2013 – Anonimna user posted image

27.8.2013 - pižmovka

29.8.2013 - KajaNagaja

30.8.2013 - _vanilija_

3.9.2013 - Neala, _MiNa

5.9.2013 - Anonimna2

6.9.2013 - bugimajstr

10.9.2013 - corti

11.9.2013 – Lilla81, Nena83


NUHALNA SVETLINA:

30.9.2013 - corti



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 13:53:05   
gloris
evo glih iz pregleda, moj sonček je v maternici, a se še ne vidi povsem, le kje se nahaja, ne pa tudi kako zgleda user posted image , zato imava naslednji pregled 5.9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 14:53:21   
Piška28
helo punce
user posted image za srčke :)
jaz se pa šele drug teden lahko naročim na pregled - to me tak jezi --- user posted image
drgač pa še nobenih simptomov - tak da včasih dvomim da sploh kaj dogaja - da ne omenjam kok sem že testov nardila vsak drugi dan nardim enega da sem ziher butara hahah :)

sem pa v tej nosečnosti bolj sproščena - ker že vse vem kaj pa kako, v prvi sem bla pa cel panik -user posted image

@pridkana; čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image

se mi pa zdi da mate full zgodi preglede - jaz sem imela v prvi šele v 10t - moja prej sploh neče naročat ker pravi da se v 90% sploh ne sliši srčka in more potem ponovno naročat ... no zdaj bom sicer vztrajala da me vzame kuj ko pride iz dopusta, ker cvikam zarad CR - morm vedit da je vse ok .. jao .. to čakanje me ubija..

drgač pa proti slabosti lahko probate zjutraj kak ingverjev čaj, to je meni v prvi full pomagalo

< Sporočilo je popravil Piška28 -- 20.8.2013 14:54:39 >

(odgovor članu gloris)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 15:02:02   
novopecena*
Haj. Jas tudi iz pregleda. Vse je vredu. Danes je tocno 6 tednov in pdp je zdaj 15.4. Nasledni pregled imam pa 18.9.. Potem pa se
moram pocasi ze narocit za nuhalno. user posted image upam da bo vse vredu kot do zdaj, malo sem panicna ker je to le moja prva nosecnost user posted image

(odgovor članu Piška28)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 15:35:09   
*tedy*
Mi nazaj s Pokljuke, smo se malo ohladiliuser posted image user posted image

Sicer pa mi ni skoraj nič slabo, tako da upam da tako tudi ostane. Imam pa prvi pregled 26.08.. Moja G ne dela UZ na prvem pregledu, tako da bom morala še kakšen teden počakati na UZ da vidim našo malo pikico.

Za seznam pa sporočam da je to naš 5user posted image , no ta je verjetno res zadnji, čeprav sem to rekla že po tretjem pa četrtemuser posted image user posted image . Sedaj bo verjetno res ostalo pri 5 , saj EMŠO pravi svojeuser posted image user posted image

Sicer pa grem na AC, čeprav je še daleč do tja.....

Zdej pa grem na depilacijo, sem že taka kot mali medvedekuser posted image
user posted image

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 16:11:21   
Neala
Tedy, peti user posted image ?? Hudoooo!! user posted image Ja, bravo, opasni ste user posted image !
Kolk so pa stari?

Joj, dans sm čist fuč, ampak mogoče me kakšna virozica mal lovi, ker me je grlo bolelo včeraj. Pa rahlo mi je slabo blo cel dan, zdej pa sem doma dva deci soka spila in je boljše. Sem zdaj vidla, da če samo vodo pijem, mi nekam težko nardi v želodcu. Da je fajn, če je malo z okusom. Sem v službi čaj pila (nek sadni) pa mi tut ni blo najboljše po njemu. Si bom ingverjevega kupila...

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 16:13:09   
Tadea
Živjo srečke nosečke.

Danes sem imela prvi pregled pri G.
Noseča sem 6+3t, pa se je že lepo videl utrip srčka, če tebe Neala to kaj potolaži user posted image , jaz sem bila zelo vesela, čeprav še nisem pričakovala da se bo videl, pa tudi G me je prej opozoril na to.
Pikica je velika 7mm, morem pa v petek dati urin in kri za preiskave in z izvidi nazaj h G.

Mi je pa G dal datum 13.4. in ne 12. kot sem sama izračunala

Joj srečnice tiste ki nimate nobenih večjih simptomov, men je ves čas slabo. Utrujena sem, pa še napihnjena.
Sem pa odkrila da mi orbit bombončki malo olajšajo slabost zaradi boljšega okusa v ustih. Sem danes tudi G potožila kako mi je slabo, pa je smeje dejal da bo minilo user posted image

Lep dan vam želim

Pozdravček T

_____________________________

Pozdravček T.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 16:24:07   
Neala
Hej Tadea! Hvala, si me potolažila. Očitno se res lahko že sliši, tako, da verjetno bo itak vse ok. Super, da si imela lep pregled!

Ja, meni je tut dans slabo.. Moram pogruntat kateri hrani se moram izogibat, jest večkrat po malem in tudi kaj žvečit po ustih, da bo malo boljše. Pa še glava me boli danes. Se je pa super ohladilo zunaj in prav paše.

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 18:44:58   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Tedy, peti user posted image ?? Hudoooo!! user posted image Ja, bravo, opasni ste user posted image !
Kolk so pa stari?

ah sej ni take panike, se imamo prov luštno. Sem pa po tretjem ostala doma ( najprej sem še delala po 4 ure , ko pa sem zanosila četrtič sem ostala doma), imam pa tri punce 14,5,2 in enega fanta , ki šteje še za tri punce ki je star 8 let. user posted image user posted image .

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 20:00:13   
pridkana
Meni pomaga ingverjev čaj. v bistvu mi je sestra kar v službo prinesla ingverjeve bonbone, pa neke ingverjeve ploščice (k jih še nisem probala) in korenino iz katere si vsak dan skuham dobre pol litra čaja in se mi zdi da mi je res dosti manj slabo. prvi pregled imam 9.9.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Aprilčice 2014
20.8.2013 22:59:19   
corti
Oj oj,da se malo oglasim po napornem dnevu. Danes mi je bilo pa res slabo in se utrujenost me daje. Bi kar spala in spala....bi moja hcerka zdaj zapela ...in spala bi cel dan :),je letnik 2008. Punce kaj vi naredite proti napenjanju,ker se mi zdi da sm skoz hujsa,v prvo mi je pomagal magnezij,zdaj pa nic :( ? ve ki ze imate otroke,kdaj ste jim povedale?

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?