|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 11:48:25   
KajaNagaja
user posted image a83 držim pesti, da kmalu spet zagledaš + in da bo takrat vse OK...

Anonimna, če krvaviš NUJNO pojdi na pregled...če ne zaradi drugega, da se vsaj ti pomiriš. Jaz sem bila v prejšnji nosečnosti ravn v Londonu ko sem opazila tak rozast izcedek in sem se ful ustrašla, smo letel na urgenco in smo čakal 7 ur...no k sreči sem samo pretiravala s hojo in premalo počivala, tako da je bilo vse ok.

Drugače pa komaj čakam na pregled v četrtek, znakov še vedno nobenih, na vsake tolk časa me melo špikne spodaj, pa zvečer imam že kar trebuh napihnjen...

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 12:36:09   
pathra
Evo pregled mimo, tako da ne bom več anonimna user posted image user posted image . Noseča 7t3d, rok 11.4.2014 in ne 12. kot sem sama zračunala. Utripi vidni. Uf kar en kamen se mi je odvalil s srca.. Naslednji pregled imam 30.9 in isti dan imam še nuhalno.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 13:00:23   
Neala
Hej punce! Evo tudi mene. Sem imela ene obveznosti že dans, pa nisem mogla za računalnik.... Čez vikend sem bila pa takooo.. ne vem kako naj rečem... slabotna, slabo mi je blo za znoret (bruhala nisem), zaspana,... Potem mi je prav na psiho udarilo, da kako bom jaz to preživela še vse te tedne, ko pa sem komaj funkcionirala doma. Pa še tako deževno je bilo... Res smotano.

No, danes se malo spravljam k stvari in sicer se poskušam "oborožiti", da bi slabost nekako prelisičila. Kupila sem si zeliščne bombone in ene žvečilne in se mi zdi, da kar pomaga. Vsaj tistega bednega okusa ni v ustih.

AdrijanaU
, dobrodošla!!

Agnes27, uh, sem vesela, da je še katera pojamrala nad počutjem... Jaz sem danes še doma, jutri grem v službo in mi je tudi prav groza tole skrivat, ker je počutje obup. Utrujenosti sicer ni, so pa te slabosti reees user posted image user posted image user posted image .
Pa komaj 6t2d sem... Kje je še kakšen 12. ali celo 15. teden, ko bo tole minilo. Srčno upam, da ne bo trajalo tako dolgo v taki obliki.
Ja, pa še smrdi mi že vse oz. sem zelo občutljiva na vonjave. Apetit me mineva oz. nič pametnega se mi ne zlušta za pojest, čeprav se trudim jest zdravo še naprej.

O, pathra, pa nisi več anonimna user posted image . No, si pa isto noseča kot bom jaz drug torek na pregledu. Si me kar pomirila, da so se utripi vidli. Ker tega sem se malo bala, da bi bilo za 7 tednov še prezgodaj. Srečnica, si se že lepo rešila in pomirila. Kako si drugače?

Kako ste ostale??

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 13:18:28   
Pikaba
Punce pozdravljene,

naj se vam pridružim. Po izračunih imam pdp 25.4., je pa to že moja tretja nosečnost, doma imamo dveletnega fantka in enoletno punčko. Tako da pri nas bo brez dvoma pestro. Je še katera, ki pričakuje tretjega otroka z majhno razliko v letih?

Nas je tale plusek malo presenetil, ker bi ravno mogla začeti s službo, tako da bom tudi mogla na razgovoru povedati, da sem noseča, pa bi kljub temu zelo rada delala. Bomo videli, kako se bo razpletlo.

Pozdravček vsem,

P.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 13:19:02   
pathra
Ja sej isto sem bila noseča v prvi ko se imela ta pregled. Drugače mi je še vedno skoz slabo ampak shajam. Včeraj smo imeli kosilo pri tašči in je delala dunajski da je celo stanovanje tako smrdelo in sem kar na balkon stekla in bla nekaj časa tam. Še dobro da vejo in se niso nič čudli.. ampak tudi ona.. gre delat take stvari ki prav zasmradijo stanovanje.. Včeraj zvečer sem tudi dobila migreno spet.. že dolgo časa je nisem, pa se je zdej vrnila v nosečnosti.. Juhhuuu user posted image . Jutri pa grem "darovat" kri hehe.. ki vzamejo tolko za te preiskave da moreš pol na eno klobaso da prideš k sebi..

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 13:22:48   
Neala
Pikaba, dobrodošla!! user posted image O, to pa boste imeli pravi otroški vrtec user posted image . Mi bomo imeli večjo razliko - taprva bo stara 5 let, ko se dete rodi.


Hja, migrene... tudi jaz sem "srečnica", ki so me doletele. Moja mama jih ima tudi. Samo ona ima bolj blage in dokaj pogosto. Jaz pa sem taprvo dobila že pri 13 letih in potem sem imela k sreči samo enkrat letno. In to tako hudo, da sem zelo bruhala zraven. Glava pa bolela takooooo.... se ne da opisat. K sreči so se potem migrene zredčile in se zdaj povprečno pojavijo na vsakih nekaj let. Ampak ne več v tako hudi obliki. Nazadnje sem jo imela lani februarja. Ampak me pa vseeno paralizirajo, da moram it ležat in nekak preživet tiste najhujše ure.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 13:28:50   
pathra
Jaz sem migreno dobila po začetku jemanja KT - stranski učinek. Potem ko sem zamenjala tablete so se zmanjšale, imam pa jo vsaj enkrat na leto - začne se z delno zamegljenim vidom in točno vem da morem it spat, ko to dobim (takrat še ni glavobola). Najhuje je ki zdej ne smem nobenih tablet ne.. lekadol pa itak nič ne pomaga.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 17:35:35   
pancia
Pozdravljene,

se bom kar sem pofočkala, saj bo glede na moje cikle, rok 3.4.

Moja 4.nosečnot, a imam doma 2 falota (4 in 2 leti).

Sem šele danes klicala za pregled in so me malo okregali, da kaj sem toliko časa čakala...jah kaj, na dopustu sem bila :-) Test, ki sem ga delala na dopustu je pokazal zelo svetlo črtico, zato sem čakala, da pridemo domov in ga še enkrat naredim.

Sedaj mi je že en teden slabo. Pri prvem mi je bilo slabo samo zjutraj, takoj za tem ko sem se zbudila sem tekla na wc (do 18. tedna), pri drugi pa slabo tudi cez dan, ampak wc sem pa manj obiskovala (do 20 tedna). Srčno upam, da bo ta nosečnost po učbeniku in mi bo nehalo biti slabo najkasneje do 14.-15. tedna.

še noben ne ve, čeprav slabosti ne bom mogla skrivat prav dolgo user posted image

se beremo. uživajte v nosečnosti in čimmanj slabosti user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 20:38:18   
AdrijanaU
Punce, joj, tudi mene dajejo slabosti. Obvezno dopoldne in zvečer, bruhala pa še nisem. Vseskozi sem utrujena, samo spala bi, pa mi moj 9 mesečnik ne pusti. Sem pa opazila da sem tudi precej občutljiva (čustvena). Komaj čakam, da bo prvo trimesečje mimo. Pri nas še nihče ne ve razen naju, ker sva se odločila da bova povedala na Jakobov prvi rojstni dan, da bo dobil bratca ali sestrico. Se pa še zdaj nisem spravila in poklicala za prvi pregled. Kar nekak občutek imam da bom kregana k sem tolk hitra, glede na to da je bil cr... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Aprilčice 2014
26.8.2013 22:37:58   
Martiana
Heey! Da se še jaz pofočkam! PDP = 15.4.2014
Je pa zame to prvič. Vse skupaj naju je malo presenetilo, da se je kar v "prvo" zgodilo. Zato me čaka veliko učenja in zagotovo bom imela kar nekaj vprašanj za vas, ki ste na istem, oz. velika večina vas ima že kar nekaj izkušenj. Sem ravno prišla iz dopusta, vsa vesela, da bom lahko končno jedla normalno hrano, pa sem ugotovila, da tudi "domača" hrana ne pomaga. user posted image In zelo me želodec boli oz. peče zgaga... A kakšno od vas tudi?

(odgovor članu AdrijanaU)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 7:12:20   
novopecena*
Hej. Jaz imam slabosti, samo bruham pa na sreco ne :) jaa tudi mene pece zgaga, kar sploh ni prijetno.. Pa kolca se mii veckrat na dan user posted image utrujena sem vsak dan popoldan da bi kar cel dan prespala user posted image upam da to vse hitro mine :)

(odgovor članu Martiana)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 7:35:54   
Neala
Jutro! O, lepo, da se polnimo oz. da se pridružujete vedno nove!!

Meni je bilo včeraj popoldan in zvečer takoooo slabo, da groza. Res je, da sem imela bolj zgodnje kosilo, nekje ob pol dvanajstih in potem mi ni več nič pasalo jest. Sem samo še kakšno hruško in jabolko pojedla. Lačna nisem bila, ampak ne vem, če res nisem premalo jedla. Bi se verjetno morala potrudit, ker imam občutek, da je bilo verjetno to krivo, da nisem potem več nič konkretnega jedla. Grozno mi je blo. In najhuje je to, da nisem mogla drugo kot it ležat in imam potem slabo vest zaradi hčerke. Ji pač pravim, da sem prehlajena user posted image . Sicer sem ji nekaj risala in sva se nekaj igrale, ampak vseeno... Ni v moji navadi, da bi popoldan kaj ležala.
Bom vidla kako bo danes.

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 7:40:29   
pathra
Evo mene tu.. dobrodošle nove nosečke user posted image . Jaz se odpravljam dat kri in me je kar strah tega sladkorja... meja na tešče je 5.1 in sem si prej eno uro smerla 5.6. tako da se kar malo bojim da bom takoj dobila dieto.. SPET.. sedem mesecev na dieti ni fajn.. že samo po treh se mi je trgalo user posted image . No upam na najboljše. Grem zdej.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 9:28:50   
*tedy*
meni so tud na žalost začele slabosti v 9 tednuuser posted image , včeraj sem komaj zdržala pri G k sem čakal, sem si šla po sendvič pa nevem če mi ni bilo potem še bolj slabo. Sem pa danes grozno zaspana sam ležim že od kar sem vstala, bom probala z eno kavo , čeprav jo drugače ne pijem.

Men je tud sestra dala kar napotnico za sladkor za kri. NImam pojma zakaj, nikoli nisem imela težav s tem, pa namesto da bi šparali zdej kar vse pošiljajouser posted image . Ko sem bila pred dvemi leti noseča še niso kar tako pošiljali. Je pa rekla da moram bit tešče ko dam kri. Bom šla drug teden na polikliniko, ker v petek imam še UZ.

lep hladen dan vam želim

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 12:42:09   
kinvils
Živjo user posted image !

No tako pa se vam še jaz pridružim. user posted image to je moja druga nosečnost, doma imam sinka starega 3,5 let. Po mojem izračunu imam PDP 28.4.2014, danes sem klicala svojo G in me je naročila na prvi pregled 26.9. Doma še nihče ne ve razen mojega in brata, ki smo bili skupaj na morju, saj sem tam delala test. Jutri imam pa pregled pri svoji zdravnici zaradi ščitnice, namreč jem tablete euthyrox sedaj tretji mesec in upam , da mi jih ne bo potrebno več. Po vsej verjetnosti pa bom morala ponovno na pregled k specialistu glede na to da sm user posted image .

lepo se imejte in uživajte v nosečnosti

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 13:25:53   
Agnes27
Ja vidm da imamo kar vse podobne težave. Meni tudi slabosti nič ne popuščajo. Sem sesuta ceu dan. V službi se moram delat da sem kot roža. Popoldne že tamala zahteva svojo pozornost, tako da ne morem čisto nič počivati. Grem zvečer potem malo prej spat, da vsaj malo pozabim kako sem pafuser posted image Bo že, upam da čimprej mine. Zanimivo pa je da mi hrana pomaga, kadar jem mi ni slabo, če bo šlo tko naprej bom kot sodček. Ampak kaj ko me po hrani pol pa še zgaga matra.

Prvi pregled imam 25.9., takrat bom že začetek 11.tedna. Kar pozno a ne? Sam menda ni panike, prvi pregled naj bi bil menda do 12. tedna. NS imam pa 8.10. No znakov nosečniških je tolko da ne rabim uz, da bi vedla da sem noseča.user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 13:39:52   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Agnes27
Zanimivo pa je da mi hrana pomaga, kadar jem mi ni slabo, če bo šlo tko naprej bom kot sodček. Ampak kaj ko me po hrani pol pa še zgaga matra.

Prvi pregled imam 25.9., takrat bom že začetek 11.tedna. Kar pozno a ne? Sam menda ni panike, prvi pregled naj bi bil menda do 12. tedna. NS imam pa 8.10. No znakov nosečniških je tolko da ne rabim uz, da bi vedla da sem noseča.user posted image


Evo enako.. hrana pomaga... Zato zdej na dve uri jem.. Ampak tako, da pač pojem eno jaboko.. Pa potem kakšno breskev, hruško. Spijem kak tekoči jogurt. V bistvu ne pojem veliko, ampak dam skos želodcu kaj za delat. Pa kosilo seveda ja. Čeprav tut ni vedno fajn - ker me zna po kosilu čist vržt slabost... Tak čudn občutek cel dan, kot bi mela neko luknjo v želodcu oz. kot da ful dolgo ne bi jedla, a lačna pa nisem in vem, da sem recimo jedla nedolgo nazaj. Pol pozneje popoldan pa še pride taka hujša slabost, da glih da ne bruham. Noro res. Prav nič ne uživam, res ne...

Za prvi pregled ni pozno, itak boš imela potem NS. Znakov pa res več kot dovolj user posted image , I agree user posted image .

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 13:55:57   
_vanilija_
Tudi meni hrana pomaga, jst jem Plazmo cel dan, tudi po noči. user posted image Naša pupa se še vedno zbuja parkrat, pol jst ne morem zaspat nazaj in mi rata slabo, verjetno ker sem lačna. Tko da bom tudi jst kot kakšen slonček user posted image

Jst mam pregled 30.8, če nisem kaj falila user posted image

A je še kakšna da doji? Jst še vedno dojim mojo pupo, bradavičke so me začele kar bolet, verjetno so bolj občutljive. Tudi spi se mi ful (verjtno ker po noči ne spim dosti), slabosti imam... Groza. Moj mi pa ne more dost pomagat okrog pupe, ker je poškodoval hrbtenico, tko da vse moram sama. Prejšnji teden sem bla bolna, sem imela vročino in ful kašljala, pa se je počasi vse umirilo. Komaj čakam petek in prgled.

_____________________________

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 14:46:03   
pathra
Jaz še vedno dojim.. samo zvečer pred spanjem. Dojke me bolijo ampak mi je celo boljše ko podojim.

Glede prvega pregleda pa je kar pozno 11 tednov vsaj zame. Sicer je to v skladu z navodili ne, ker pripada samo en UZ v prvem trimesečju.. eni pa naročijo pač prej. Ne vem na podlagi česa se odločijo v katerem tednu naročajo booo.

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 16:03:46   
pathra

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image


1.4.


2.4.

anonimna91


3.4.

pancia, 4 user posted image , 2user posted image (2009, 2011)


4.4.

Anonimna1


5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008)


6.4.


7.4.


8.4.

*tedy*, 5user posted image , 4 user posted image


9.4.


10.4.

_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012)


11.4.

MiNNi N

pathra, 3 user posted image , 1 user posted image (2012)


12.4.


Anonimna T., 2 user posted image , 1 user posted image (2012)


13.4.

Tadea,


14.4.

trischa

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image (2008)


15.4.

novopecena*, 1 user posted image , 0user posted image

Martiana, 1 user posted image , 0user posted image


16.4.


17.4.


18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image


19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

Anonimna2, 2 user posted image , 1user posted image (2012)


20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)


25.4.

Anonimna bibaleze, 2 user posted image , 0user posted image

Agnes27, 2 user posted image , 1user posted image (2011)

Pikaba, 3 user posted image , 2user posted image (2011, 2012)


27.4.

AdrijanaU, 2 user posted image , 1user posted image (2012)


28.4.

kinvils, 2 user posted image , 1user posted image (2010)



X.4.

hrcky

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012)

KajaNagaja

pridkana

Anonimna3


PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image 32

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 32


ZAČELE SO Z NAMI

user posted image Nena83user posted image

PREGLEDI

27.8.2013 – pižmovka, Anonimna3

29.8.2013 - KajaNagaja

30.8.2013 - _vanilija_

3.9.2013 - Neala, _MiNa

5.9.2013 - Anonimna2, gloris

6.9.2013 - bugimajstr

9.9.2013 - pridkana

10.9.2013 - corti

11.9.2013 – Lilla81, Nena83

16.9.2013 – Anonimna bibaleze

18.9.2013 - novopecena*

25.9.2013 – Agnes27

26.9.2013 - kinvils

30.9.2013 - pathra


NUHALNA SVETLINA:

30.9.2013 - corti, pathra

8.10.2013 – Agnes27



(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 16:37:35   
pancia
Kaj sem se z uzitkom nazrla pice!! In sedaj se dobro počutim...da potrkam.user posted image

Zjutraj me je bilo kar strah jest, ker mi je delalo slabo, pa sem vseeno nekaj prigriznila in je bilo za silo ok. V sluzbi sem bila itak lacna in mi je spet slabilo, da sem 2x bila na tem, da grem na wc, pa sem si ene mandlje sabo vzela (edina stavr, ki sem jo zjutraj na hitro nasla). Ko sem pojedla 2 mandlja, ki sta mi sicer bila fuj, mi je bilo malo bolje. Potem se mi je pa zalustala pica in sem si naročila svojo najljubso in sem jo z velikim veseljem pojedla (ne celo, da ne bo pomoteuser posted image )

utrujena zaenkrat nisem, v drugi nosecnosti, pa sem hodila spat ob 8h s tamalim. Je moj skoz jambral, da ni nič od mene user posted image

Donat je res pri prvih 5 požirkih zanič in z okusom kovine, ampak ko se navadiš je ok. Jaz si ga včasih prav zaželim in ga spijem, tudi če ni neke posebne potrebe. V nosečnostih sem ga zaradi zgage pila, samo ne vem, ali mi je res pomagal ali ne.

Včeraj so me naročili za 4.9. in me okregali, češ, da sem ze v 10.tednu, pa sem rekla, da glede na moje cikle, verjetno še nisem toliko. Tako, da tudi meni se zdi pregled v 11.tednu pozno, ampak vse je odvisno od G. Na nuhalno se bom naročila po pregledu.

dobrodošle vse, cestitke bodoče mamice!!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 17:31:35   
Neala
Tiste, ki hodite v službo... A se kaj sekirate kako bo? Jaz sm tak butelj, da se ful preveč sekiram - si menda mislim, da mi bodo spomenik postavili al kaj user posted image . V glavnem, imam za nedoločen čas in vse, ampak je moje delo take narave, da nimam znotraj nobenega nadomestila, ker noben ne pozna mojega dela v te detajle in zato bo pač morala prit oseba od zunaj. Pa tudi dokaj zahtevno je in je marsikaj odvisno od določenih dobro izpeljanih situacij. Sem si pa že zadnja leta izdelala muštre in napisala tekste za določene utečene postopke (I know, control freak user posted image ), če me "vlak povozi", ampak me vseeno skrbi. Mi je kar stresno, ko bo treba povedat, da sem noseča, čeprav vem, da bodo veseli, ker smo vsi družinski in imajo vsi po dva ali tri otroke. Kljub temu pa želim, da bi vse klapalo, čeprav tudi sama mislim sodelovat med porodniško (če bo vse ok z otrokom in mano in vse potekalo v redu). Včasih se dost s tem obremenjujem... Pa tut rada bi prišla potem nazaj, pa da bo vse ok, da ne bo totalno razsulo, tako kot je bilo ko sem prišla iz prve porodniške. Sam takrat nisem mogla vplivat, zdej pa si bom že poiskala takšno, ki bi ji lahko zaupala... Ampak vseeno. No, malo sem mogla dat ven iz sebe. Poleg vseh teh slabosti in premlevanja o tem in onem, me malo mori še to.

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 18:25:59   
KajaNagaja
_vanilija_ jaz tudi se vedno dojim preden gre spat.

Neala jaz imam za nedolocen cas in imam isto situacijo kot ti...samo da je firma od mojih starsev in VEM da bom morala delat med porodnisko...tako kot sem zdaj...pa med prvo porodnisko sem se diplomo napisala, zdj mi vsaj tega ne bo treba :)

Drugac me pa ze kr mal skrbi, k vse razlagate kok vas prsi bolijo in kok vam je slabo...js nimam nobenih znakov - se vedno in komaj cakam cetrtek ko imam pregled.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 19:20:23   
pancia
Ko sem se zaposlila sem dobila itak za določen čas, potem sem pa po šestih mesecih zanosila z drugim user posted image in mi je 3 mesece pred porodniško potekla pogodba za določen čas. Sem bila prepričana, da če mi bodo sploh podaljšali, mi bodo do porodniške, saj je isto delo delala še ena punca. NO, in na moje veliiiiko presenečenje so mi dali pogodbo za nedoločen čas. Sedaj delam dobro leto in mi je kar grozno povedat, še posebej, ker moje zamenjave ni več. Moje delo ni nič posebno težko, ampak je potrebno obvladat en tuj jezik- tukaj se pa vse zatakne.

Glede na to, da je filozofija v podjetju, da ni nihče nenadomestljiv, se več kot toliko ne sekiram. Kar bo pač bo. kaj naj? čisto nič user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Aprilčice 2014
27.8.2013 21:02:04   
Agnes27
Pathra user posted image user posted image za seznamček. Super si.

KajaNagaja bodi srečna da nimaš nobenih znakov, če želiš ti dam vse moje pa bove obe zadovoljneuser posted image user posted image

Jst mam službo za nedoločen čas, pa se ne sekiram preveč (čisto ravno mi tudi ni). Ko sem bila prvič noseča sem šefu komaj izustila s tresočimi rokami. Sedaj me nič ne skrbi kako bo. Bo kakor bo. Pač človekova osnovna potreba in pravica si je ustvariti družino in tko pač je.

Tiste ki še dojite, nikar misliti da vas kaj sekiram ampak sam zanima me če je to ok da si noseča in dojiš? Mislite da to ni preveč naporno za telo? Pr men se je kr sama odstavila pri ene 17m pa je blo rešeno.


(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?