Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 3.10.2013 12:53:06
|
|
|
|
Amy_Lee
|
Oj oj! Tudi jaz se pridružujem, doma imamo že 2 leti starega fantka. Tole je že 12 krog, tako da upamo da končno bo nekaj. Ker imam full neredne cikluse, upam da ne dobim do 15.10. kar bo že 45 dan ciklusa. Imam pa že 1 teden malo povišano telesno temperaturo par urc na dan (37.4). Ampak testa nočem delat k se bojim da bomo spet razočarani. Tako da upamo na in čez 9 mesecev . Pozdravček za vse
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 4.10.2013 8:53:34
|
|
|
|
Anonimen
|
HOj Doma imamo že tri nadobudneže. Najmlajša bo decembra stara 2 leti. V ponedeljek sem odstranila mireno, ker sva se z možem odločila, da če je usojeno naj pride še en malček. Za enkrat nič načrtno, če in ko bo pa bo. Zato bom samo navijačica in vas bom pridno spremljala in seveda sporočim, če slučajno tudi mi zagledamo . Najprej moram pa počakati, da se mi uredi cikel, ker niti ne vem kdaj pričakovati , ker je med mireno sploh nisem imela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 4.10.2013 9:37:34
|
|
|
|
savanah
|
Ojla punce, kako ste? Hvala za vse stisnjene pestke, ampak moram povedat, da je vceraj prisla tetka , ampak se ne vdam se oktobra, tako da pricakujem 31. Oktobra Sicer sem ze malo izgubila upanje, ampak recimo da mi bo enkrat uspelo...v to verjamem vedno manj, ampak se ne smem vdat . Navijam za vse , slabo se je zacelo, ampak naj se nadaljuje vse v roza in potem tudi konca Katera pa je naslednja??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 4.10.2013 19:05:52
|
|
|
|
Anaina
|
Večer punce. Savanah škoda da ti ni uspelo Ampak logumno naprej. Naslednja sem na vrsti jaz za lulanje. Ampak mislim da bom morala v novi krog. sem včeraj testkala, ker sem bla ze tok nestrpna ampak me je razočaral - Danes tudi ze neko spikanje po jajčnikih tako da se bo pomoje hitro prikazala Navijam za cimvec upam da se vas cim manj seli v November
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 5.10.2013 9:14:15
|
|
|
|
savanah
|
Anaina ...ampak kot pravijo punce, dokler ni M, je še vedno upanje . Jaz se k sreči še ne selim v November ampak še vedno ostajam tukaj . vaau kako je to čudno da imam dvakrat v mesecu M , to se mi bo zgodilo prvič ...mogoče pa to kaj pomeni Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 5.10.2013 14:32:31
|
|
|
|
monsy
|
Sem dobila M
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 5.10.2013 16:37:33
|
|
|
|
Anaina
|
Monsy žal mi je Vidim da smo v oktobru slabo zacele. Katera je naslednja za lulanje? Mene lahko premaknete med navijačice in se bom selila v november. Hitro punce javite kako veselo novičko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 5.10.2013 17:20:15
|
|
|
|
Katte
|
Oh, monsy.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 6.10.2013 11:02:08
|
|
|
|
Anaina
|
Jutro punce. Kako ste? Danes je dan,ko bi jaz morala dobit prvo je kazalo na vse znake da bo. Ampak se je stanje umirilo. Lula sem 4 dni nazaj pa je bil -. Tako da zdaj bom cakala do petka. Ce se ne bo bom pol lulala. Mislim da ze pocasi zgubljam upanje za vse skupaj To je moj 14 krog. Kateri pa vaš?
< Sporočilo je popravil Anaina -- 6.10.2013 11:03:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 6.10.2013 15:26:57
|
|
|
|
*pikapoka
|
Pozdravljene! Naj se že javi katera z veselo novico, da bomo lahko dobre volje v tem turobnem vremenu. Pri nas nič novega, do testa me loči še velikoooooo. Lepo nedeljo vsem. Lp, *pikapoka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 6.10.2013 19:53:01
|
|
|
|
Sabine
|
Joooj ta oktober...pa tako sem se ga veselila :/ To je najin 19 krog in pocasi mi zmanjkuje zivcev Spet imam tak PMS, dabi se kr locila...kr znorela...se skrila pod kouter in jokala Sicer vem, da bo minilo, ampak vseeno sem takooooo zalostna in takoooo navelicana ze vsega... Test sem sicer delala ze danes....celih 5 dni prej...vem, mesa se mi No nimam nekaj upanja...prsi me bolijo, kot vsak mesec, nic novega... Imava pa z mojim mal problemov slonckat v casu O Drugace je skoz vse super in res ok, edino ko bi pa res treba, pa moj moz odpove Vcasih sem tako jezna nanj....vcasih samo razocarana...vecinoma ga pa razumem No zdaj sem malo potarnala in je takoj bolje Hvala, ker ste poslusale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 6.10.2013 19:59:10
|
|
|
|
aspera
|
Sabine, sej ima vsaka od nas kakšen tak dan, ko ti vse dol pade. Pa se vseeno poberemo in gremo naprej v boje. Saj bo bolje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 6.10.2013 20:16:21
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera Sabine, sej ima vsaka od nas kakšen tak dan, ko ti vse dol pade. Pa se vseeno poberemo in gremo naprej v boje. Saj bo bolje Se podpišem Pa še v teh petih dneh se lahko zgodi tudi dolgo pričakovani mali čudež
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 6.10.2013 21:53:09
|
|
|
|
tupi
|
Res nič lep začetek meseca. Pri meni je pa še kar naprej prisotno to špikanje po maternici, mi je že prav čudno. A mislite, da je možno, da gre za kakšno vnetje? Dva dni nazaj sem se pa po sp. odnosu obrisala rozasto. Res ne vem kaj se dogaja, kot da to ni moje telo. Stiskam pesti za vse, ki še pridete na vrsto ta mesec!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 7.10.2013 11:15:17
|
|
|
|
tupi
|
monsy vse se zgodi z razlogom, že ni bil še tvoj čas. Verjamem, da bo tudi tebi uspelo! Sabine ne obupat, dokler se ne vlije ni še nič izgubljenega. Te pa razumem, včasih imaš enostavno že vsega čez glavo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 7.10.2013 11:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sabine še predobro te razumem...je bilo pri nama enako moj je sedaj povedal, da se je ves čas obremenjeval ali bo ali ne in v tisti ogromni želji odpovedal zadevo sem rešila z majhno lažjo - zanj sem prestavila čas O.... , ker naj bi zopet poskusila s klomifenom, sem imela pri G UZ kontrolo ovulacije in ko sem prišla domov sem mu rekla da O nimam in da sedaj čakamo , grem po recept in jem tablete, ker pa je bil moj G ravno takrat na dopustu se je vse premaknilo za en mesec, no nazadnje nisem šla na UZ za kontrolo O, ampak za potrditev N in to po 3 letih , tko da ne obupat.... in včasih moramo imeti kakšno majhno skrivnost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 7.10.2013 13:19:38
|
|
|
|
savanah
|
monsy Sabine, v tvojem postu sem našla sebe... Tudi moj je v času O kar naenkrat nezainteresiran za ... nevem, mogoče pritisk? kaj pa vem, saj ga poskušam razumet, ampak včasih razum odpove...sem jezna nanj, najbolj pa takrat, ko je na testku belina...saj se mu potem opravičim, ampak ne morem drugače kot da ga potiho malo krivim...začela sem delati na tem, ne želim da se najin odnos zaradi tega poslabša. ker med M in vse do O je tako lepo, vse,... Tokrat bova ko nama bo pasalo, niti mu nebom rekla ej, danes imam pa O, ali pa še huje, ko mu jo napovem en teden prej, in mu vsak dan odštevam , se potem zamislim, joj kako sem težka, ni čudno da mu ni. Nevem kaj naj ti rečem, razen to da nisi edina Saj bo, tudi midva se trudiva že 16 mesecev. Tudi jaz obupam, ravno ta mesec je bilo tako, pa se potem počasi pobereš in se boriš naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 7.10.2013 20:18:12
|
|
|
|
Sabine
|
Punce moje, kaj bi brez vas Zdaj sem kar jokala, ko sem to brala, pa sploh nisem nekaj custven tip Sem zelo optimisticna, vecino casa :))) med PMS pac odpovem. Ze cel dan imam take krce, da komaj hodim....M pa se ni...bo konec tedna. Bom pa tudi jaz sla po Prometrium in Klomifen. Pri hceri je bil uspesen 2 krog Klomifena. In pri obeh ss isto drugi krog. Tako, da tecke ne pricakujem decembra Sem se pa tudi jaz odlocila, da ne bom ze cel teden prej tulila, kdaj imam O Zadnje mesece se res mogoce pretiravala. Ampak meni dejansko takrat najbolj pase slonckat Pa vedno znova si recem, da imam doma dva cudovita otroka....vendar zelja pac je...kljub mojim 40 Katera naslednja lula? Dajmoooo! Navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 7.10.2013 21:47:38
|
|
|
|
Valencia
|
Oh punce moje, zgleda tale oktober ni ravno za magične Jaz sem se ta mesec kar vdala v usodo, ker že imam rjavi izcedek, ki pri meni ne prinese nič dobrega. naj bi prišla enkrat do konca tedna Sem pa že kot balon in v bistvu komaj čakam, da pride. Držim pestke pa za vse ostale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 7.10.2013 22:24:52
|
|
|
|
CECA 1
|
ja jaz tudi izcedek in tudi vem kam pelje ja nič se selim v november kaj čem,navijam za ostale HJOOOOOOOOOJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 8.10.2013 8:26:22
|
|
|
|
Sabine
|
Punce pa saj je boljše rodit avgusta kot pa sredi julija vem, slaba tolažba
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 8.10.2013 8:39:15
|
|
|
|
savanah
|
kaj je zdaj s temi izcedki?? in nobene nosečke še?? . tale oktober mi ni niti najmanj ušeč...no ne da sem obupala, še vedno navijam za vse , in seveda upam da tudi meni oktober prinese en debel plusek Drugače pa tale vreme ni za nikamor...jaz sem čisto fuč že cel teden...oh kaj bo z mano šele ko bo zima . ahaa...punce tiste ki ste na klomifenu in ste že imele UZ-je...ali ti na UZ napove kdaj točno bo ovulacija?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 8.10.2013 17:42:00
|
|
|
|
Anaina
|
Hej punce. Tale oktober pa je res čisto za nič Sem upala do katera od vas javla kakšno lepo novico. Pa vidim da nič moje se sicer ni. Ampak se pa pripravlja ne vem kaj me tako jezijo ti cikli. Upam,da katera javi čimprej kako lepo novico, da ostale dobimo malo zagona
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 8.10.2013 19:49:07
|
|
|
|
*pikapoka
|
Hej, kako ste? Smo kar lene me v pisanju Mene mučijo ti dnevi ko čakam ali bo prišla ali ne. Znakov še nimam, itak pa nimam čist redne tako da nikoli ne vem kdaj bo kaj priteklo. 28. dan cikla imam v nedeljo in če je ne bo, bom nekje v sredo delala test, če bom vzdržala tak dolgo . Naj že katera sporoči veselo novico. Lep večer vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 9.10.2013 11:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali ste mogoče poskusile krvomočnico. Nama je po treh neuspelih ciklih po odstranitvi mirene uspelo v četrtem, ko sem začela pit krvomočnico, ker odebeli sluznico in primore k lažji vgnezditvi. Ne vem če nama je uspelo ravno zaradi tega, vendar škoditi ne more, saj krvomočnica dobro učinkuje še na nekatere druge organe. Drugače vas pa poponoma razumem, da so najtežji dnevi od ovulacije pa do čakanja na ali . Mislim, da je že čas, da prihajate le z novičkami o . Držim pesti Anonimna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.