|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013
9.10.2013 11:32:17   
tupi
Tudi moja user posted image se je danes prikazala. user posted image

Močno upam, da bo več sreče v nadaljevanju meseca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.10.2013 13:11:32   
Sabine
tupi user posted image

tale oktober user posted image

sicer se je šele začel....močno navijam, da bo kakšna user posted image user posted image

Krvomočnico sva midva kar redno pila in moram priznat, da nama je ful usekalo na libido user posted image oba je takoooo razganjalo, da bi skoz in skoz slončkala user posted image
se pa po pitju dobila M kar cel teden prej user posted image ampak samo en mesec, ostale mesece je bilo ok.

Bomo spet malo začeli pit čajčka user posted image

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 127
10.10.2013 19:33:42   
*pikapoka
Tudi moja user posted image se je prikazala, tako da se selim v mesec november. Držim pestke za vse ostale.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 128
11.10.2013 18:55:29   
Anaina
Vecer punce
Kako ste? Vidim,da je ta mesec oktober katastrofa gledeuser posted image . Upam da katera čimprej javi veselo novico.
Moja user posted image se je odločila da me bo jezila. Noce se prikazat, mozolcki so ze na vidiku 10 dni. Prav tako spikanje v jajčnikih in prsi. Ce se ne pojavi do ponedeljka bom spet lulala. user posted image počasi se bom zapufala za testeuser posted image
Punce lep večer
Javite se kajuser posted image

(odgovor članu *pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.10.2013 9:06:30   
Radenska_
Ojla.

Jaz navijam za vse. Sama ne spremljam nič, ne delam O testov user posted image ko nama paše...vse skupaj sem porinila v ozadje, tule pa še vedno vse preberem ;)
M sem imela zadnjo (prvi dan ciklusa) 24 septembra, pa o O ni še ne duha ne sluha...Tako da se niti ne sekiram.
28.11 imava posvet, ne vem če bom prej sploh delala kakšne teste, razen če se bom čudno počutila. Je malo BV ker je spet vse zaspalo izgleda.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.10.2013 17:22:20   
*tedy*
punce navijam za vse vas user posted image in se vam enkrat decembra pridružim, pa upam, da vas bo takrat čim manj tukaj user posted image user posted image user posted image , seveda zaradi user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.10.2013 17:56:36   
Radenska_
Malo upd_ate-a, ko sem ravno imela čas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
 user posted image

06. 10 anaina
.

07. 10 tinncyka
.

09. 10 monsy
.

10. 10 tupi
.

11. 10 CECA1
.

12. 10 sabine
.

15. 10 honey*
.

15. 10 AmyLee
.

15. 10 pikapoka*
.

15. 10 anonimen
.

16. 10 pika555
.

18. 10 lila25
.

22. 10 sončenk
.

26. 10 ela23
.

26. 10 mamica deklicam
.

27. 10 tara.81
.

28. 10 mala jagodka
.

31. 10 savanah
.

31. 10 Radenska_ user posted image
.

SKUPAJ NAS JE :19
 user posted image NOSEČK:
user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
Katteuser posted image , Neala, user posted image ,Čukica, user posted image , Agnes27, user posted image , mamica deklicam,Žabinčica,
  sitka mala, niinii, tinncyka, zari, LittleSun, mala jagodka, monsy

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 12.10.2013 17:57:43 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 132
12.10.2013 17:58:44   
Radenska_
Kaj pa sabine, tinchyka, anaina?

Neposredna povezava do sporočila: 133
12.10.2013 21:01:26   
Anaina
Večer
Radenska moje m se ni. Prejšnji teden je bil test -. Če je ne bo do naslednjega tedna bom ponovno testkala. Če sem odkrita že nimam več volje za nič. Potem me pa še vsi sprašujejo kaj pa vidva čakata.
Upam da katera od vas čimprej javi kaki user posted image
Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 134
13.10.2013 19:57:13   
honey*
Živjoo punce...
evo moja user posted image je prišla kar 5!!! dni prej kot običajno user posted image Najprej sem še mislila da bi mogoče lahko bila vgnezditvena (res je bilo 9 dni po ovulaciji) in čisto malo je bilo. No, danes je pa že tri dni od tega, še vedno teče (čeprav je manj kot običajno), in test je danes - ! Nimam pa čisto nobenih znakov ne za user posted image in ne za user posted image ... še križ me ne boli kot me običajno pred M user posted image
No, šele 15. sem jo pričakovala, očitno bo to takrat že vse mimo... ah, kar nekaj.. Sploh ne vem ali je smiselno ponavljat test (v smislu da pa je mogoče celo res vgnezditvena?) ali je to pač šibka M?
Mam pa občutek, da se bo treba kar preselit v naslednjo temo in upajmo, da bo naslednji mesec uspešnejši user posted image
Za ostale, ki ta meseec še čakate pa močno držim pesti user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 135
13.10.2013 20:27:34   
zlatolasek
Moja user posted image je danes prišla. user posted image Gremo v nove boje!!!! user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
13.10.2013 21:21:09   
Sabine
Punce...jaz sem imela v soboto + ..... danes sem pa dobila M user posted image

In sem resnicno sita vsega skupaj....sicer greva v 20. krog, ampak .... imava dva cudovita otroka in mislim, da bo tako tudi ostalo...sem stara 40, pa sicer zelo optimisticna, ampak tudi utrujena user posted image

Za vse oktobrske "vložkarce" en veeeelik objem user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 137
14.10.2013 7:27:42   
pika555
Danes sem zagledala rahli user posted image
Upam, da bodo jutri že močnejši!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 138
14.10.2013 7:29:56   
*tedy*
honey ne obupaj, jest sem tud 42 pa sem imela v zadnjem letu dva ss ampak še enkrat bova probala, v tretje gre rado,če nam je namenjeno bo, če ne bo pa verjento že prav takouser posted image

sabine lahko da si bila res noseča je šlo vse skupaj naprej, sej pravijo da se veliko nosečnosti tako končna, ko sploh ne vemo da smo noseče, še pred prihodom M. včasih ni bilo teh zgodnjih testov in niso ženske niti vedele da so bile noseče, tako da glavo pokonci. je že bilo kaj narobe če je šlo naprej. tudi zate bo posijal sončekuser posted image user posted image

lep sončen dan vsem

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 139
14.10.2013 8:02:10   
savanah
sabineuser posted image user posted image žal mi je. Moja G pravi da je tega tako veliko, kot je rekla tedy, ženske sploh ne vemo da smo bile noseče in gre samo naprej. Mislim da se temu reče kemijska nosečnost. Oplodi se, vendar se ne vgnezdi. (upam da sem posredovala prave informacije, no tako sem jo jaz dojela). Samo ne obupaj, res! Uspelo ti bo, boš videla, če je dvakrat bo pa še tretjič. samo verjemi! Močno držim pesti zate, seveda za vse, ampak nekako me ganejo tiste ki se tako dolgo trudijo, da še posebej stiskam pestke! privoščim pa seveda vsem!

zlatolasekuser posted image , samo pozitivno naprej. če se ne motim si tudi ti na klomifenu, kajne? kateri krog?

honey, tudi tebi pošiljam enuser posted image

Anaina, če je ni je upanje, tako da, mogoče pa nas tudi ti razveselišuser posted image , vsekakor navijam!

pika555, tebi pa že čestitamuser posted image končno ena lepa novičkauser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 140
14.10.2013 8:59:32   
Radenska_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
 user posted image

06. 10 anaina
.

07. 10 tinncyka
.

09. 10 monsy
.

10. 10 tupi
.

11. 10 CECA1
.

12. 10 sabine
.

15. 10 honey*
.

15. 10 AmyLee
.

15. 10 pikapoka*
.

15. 10 anonimen
.

16. 10 pika555 user posted image
.

18. 10 lila25
.

22. 10 sončenk
.

26. 10 ela23
.

26. 10 mamica deklicam
.

27. 10 tara.81
.

28. 10 mala jagodka
.

31. 10 savanah
.

31. 10 Radenska_ user posted image
.

SKUPAJ NAS JE :19
 user posted image NOSEČK:1
user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
Katteuser posted image , Neala, user posted image ,Čukica, user posted image , Agnes27, user posted image , mamica deklicam,Žabinčica,
  sitka mala, niinii, tinncyka, zari, LittleSun, mala jagodka, monsy

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 14.10.2013 9:00:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 141
14.10.2013 21:01:54   
Sabine
Punce hvala user posted image
Vem, da se temu rece biokemicna nosecnost...zato pa delam teste en dan po zaostanku in nic vec ne verjamem sibkim crticam!
Crtica mora bit mocna ali pa ni nic. Pika user posted image

user posted image user posted image pika555, srecno naprej user posted image

Jutri zacnem s krvomocnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
15.10.2013 7:36:24   
*tedy*
Sabine meni se je tud to že naredilo ampak nisem še testa delala, samo vsi znaki za N so bili potem pa sem dobila 3 dni prej M.

No, tudi moja prva M po ss je danes prišlauser posted image sej sem jo komaj čakala

uživajte lep sončen dan

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 143
15.10.2013 10:09:04   
Gnezdo
Pozdravljene,

tudi jaz bi se vam pridružila. Sem tista anonimna, ki je pisala, da sem ravno odstranila mireno in pa o krvomočnici.

Ker ne vem kdaj sem imela zadnjo M (se mi zdi da 14.9., vendar nisem prepičana, ker sem imela res švoh ali pa ne), mireno pa sem odstranila 30.9. mislim, da sva ravno zamudila O. Sicer sem imela cikle vedno kar dolge a redne 31 do 33 dni.
Včeraj sem imela malo rjavega izcedka, kar pa pri meni vedno nakazuje na M, sicer smo se pa že malo igrali user posted image brez zaščite, ampak sem prepričana, da se ni nič prijelo.

Za enkrat v oktobru še vedno čakam M, vendar ne vem kdaj.

Bom pa tudi navijačica, da bo oktober malo boljši kot pa trenutno izgleda!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 144
15.10.2013 11:37:11   
berdy
Živjo punce!!

Se vam pridružujem in navijam za vse!!!!
Jest upam na plus 25.10. in že nestrpno čakam. Doma imava že 10 mesečnika, ker se ne vrem nazaj v službo sve se odločila še za enega otročka :)). Sva pa v drugem krogu ;).

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 145
15.10.2013 13:29:13   
Anonimen
Eno vprašanje ... A se mi splača delati test nosečnosti, če mi M zamuja 4 dni, pa nimam sicer čisto nobenega znaka nosečnosti?
S KT sem nehala avgusta, tako da ugibam, da lahko cikli niso še urejeni, čeprav je bila prva M po prenehanju jemanja KT točno na 28. dan (kot ponavadi).

(odgovor članu berdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
15.10.2013 14:39:16   
Gnezdo
Takoj po izostanki M ponavadi še ni nobenih znakov (odvisno od posameznice) lahko da se bodo pojavili kaseje. Če ne želiš prekmalu delat testa pa vzami najdaljši cikel kar si jih kdaj imela počakaj en dan in nato naredi test. Lahko pa počakaš, da ti zraste trebušček user posted image oziroma če nisi user posted image , da dobiš M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
16.10.2013 10:14:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo

Takoj po izostanki M ponavadi še ni nobenih znakov (odvisno od posameznice) lahko da se bodo pojavili kaseje. Če ne želiš prekmalu delat testa pa vzami najdaljši cikel kar si jih kdaj imela počakaj en dan in nato naredi test. Lahko pa počakaš, da ti zraste trebušček user posted image oziroma če nisi user posted image , da dobiš M.

Moj cikel ni bil nikoli daljši od 29 dni. Ne vem, a se mi lahko sedaj toliko podaljša po prenehanju jemanja KT?
Dokler ni nobenih znakov, bom čakala (še par dni sigurno). Ne pa toliko časa, da mi zraste user posted image user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
16.10.2013 10:39:22   
*tedy*
anonimna jest bi ga sigurno naredila, ne bi zdržala ,če bi mi M zamujalauser posted image user posted image itak ga ponavadi naredim že kekšen dan prej in vedno mi je prav pokazaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
16.10.2013 10:41:46   
*tedy*
še tukaj nalepim, sem zjutraj brala

Najboljša je jesenska sperma
Jesen je najplodnejše obdobje, predvsem november in december. Zato ne preseneča podatek, da se največ otrok rodi prav v avgustu in septembru. Število spermatozoidov od avgusta do novembra nekontrolirano raste, strokovnjaki pa se strinjajo, da je tudi kakovost moškega semena neprimerno boljša v jesenskem času kot v vročih poletnih dneh.

Pa naj še katera reče, da jesen ni lepauser posted image user posted image

moj dragi mi je že odpisal " pol pa na juriš novembra in decembra" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.