|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka kot presenečenje
21.10.2013 0:46:55   
mateyka
al pa tale - da pomagajo narest časovno kapsulo. v knjigo napišejo nasvete, želje in upanja, ki jih potem odprete čez vnaprej določen čas. tukaj je recimo 5 let. knjiga se zapakira v kapsulo (kovinska škatla npr.) in zapečati ter odpre ob obletnici, ki je obenem tudi zabava.
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Poroka kot presenečenje
21.10.2013 7:56:52   
bskrle
Meni se zdi to pretiravanje in preseravanje, sploh, če so posredi prejem zakramentov. Če je poroka le civilna, potemuser posted image
Vsaka poroka je unikum, če se ljudje na njen počutijo dobro, sprejeti,dobrodošli ... je pa to pika na i
Smo imeli kako leto po več porok v žlahti, pa nas je to le povezalo.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Poroka kot presenečenje
21.10.2013 10:38:22   
Medea10
Hvala za vse komentarje ;)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Poroka kot presenečenje
21.10.2013 13:16:37   
tehnofil
Da bi si poroko zapomnili drugi je zgrešen smisel poroke in poročnega obreda. Poroka je posebna za partnerja ki se poročata in za njiju je edinstvena in nepozabljiva. Če pa bi rada da si dobro zapomnijo drugi moraš samo narediti dovolj veliko neumnost. user posted image

Sem bil na taki poroki da smo si jo zapomnili za vedno. Cela poroka je bila ena zajebancija, čeprav je bilo vse od protokola do prič, zaobljube in lokacija, ohcet itd. No, potem pa ponoči enkrat teta pove da je zvedla da je poroka bila že v sredo, to pa je bilo za nas user posted image . Tako bolne stvari še nisem videl, še manj se udeležil.

Enako bolna ideja je za krst, ker krst se izvede v cerkvi, poročila se bosta pa civilno.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Poroka kot presenečenje
21.10.2013 16:09:36   
Lukka
O joj, ne vem kako sem lahko zgrešil to temo :) Vsaj glede na to, da poskušam vsak dan kolikor toliko redno na uč zmetat vse teme. Najbrž sem zamešal s še eno uporabnico, ki je pisala o poroki med nosečnostjo, ali zaroki... Ne vem več.
Ideja, draga prijateljica, je pa obupna. Verjamem, da se ti je v trenutku trenutka zdela celo bajno odlična, se pa meni vendarle zdi, da pretiravaš. Če se poročite trije v družini (ajde širši družini) to še ne pomeni, da se moraš ti izkazat v smislu - olimpijskega tekmovanja.
Poroka je tvoj dan. Popolnoma tvoj. Samo ti si ga narediš, kar je zate najbolj pravljično. Ne pa nek piknik, potem pa malo za foro prstane gor nataknit. Ne vem. Ideja se pač meni osebno ne zdi dobra.
Poskusi na drug način. Mogoče pa jo pripravi v drugačnih okvirih, kot je recimo standardna. Mogoče pa jo naredi na kakšni hribovski destinaciji, da greste svatje peš gor. Mogoče jo naredi v kaki lovski koči... Matičar v Sloveniji pride kamorkoli rečeš. Ampak fer do gostov je zagotovo, da vedo da gredo na poroko in da se temu primerno uredijo. Ker kaj kmalu bo izpadlo tako, da bo pol gostov vedelo da gre za poroko, pol jih bo pa prišlo čisto tko - mal mimo. Potem bo pa špetir.
Ne vem, mogoče drugače gledam na to. Moja poroka je bila pač drugačna... In kljub temu, da je bila manj "standardna", sva si jo z mojim naredila po najinem okusu in priznam, da mi je to bil drugi najsrečnejši dan v življenju (najlepši je pač, ko dobiš otroka). Nikakor pa ideja o izmišljenem krstu ne bo obrodila sadov. Ni šans! Pa kaj je s tabo? Da nekaj versko fanatičnih, še živečih priletnih gospe, trofi kap od žalosti, da se delaš norca iz zakramentov? Ni pogojev! Vse kakor ti želim veliko navdiha pri iskanju tvoje "naj poroke"

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
22.10.2013 12:54:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Poroka kot presenečenje
26.10.2013 7:55:22   
*tedy*
Midva tud nisva nobenemu povedala , da se poročiva. Vse sva povabila na praznovanje rojstnih dni in smo naredili piknik doma na vrtu. Matičar pride lahko na vrt in to je to. Rekli smo piknik od 12 naprej , ob 13 so že vsi prišli in ob 15 sva imela naročenega matičarja, nismo komplicirali pri oblekah , skratka bilo je super , otrokom smo naročili eno napihljivo igralo in so se zabavali cel dan. Bilo pa nas je okrog 50. Tud ni bilo nekih nepotrebnih daril, ker jih itak nisva želela. Poročila sva se zaradi naju in najine ljubezni, po 15 letih in 4 otrocih je bilo res super zabava in presenečenje. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Poroka kot presenečenje
28.10.2013 15:50:30   
aknela123
vprašanje zate, tedy

je potem, ko so gostje izvedeli, da sta se poročila, kdo poslal še kakšno poročno darilo na vaš naslov?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Poroka kot presenečenje
4.11.2013 15:36:16   
pipapopa
Btw: krsti se izvajajo ob NEDELJAH, poroke pa ob SOBOTAH user posted image

Drugače pa meni bi bilo to mimo. Zakaj? Ker dam veliko na to, da izberem pravo darilo (v tvojem primeru za dojenčka), ki pa potem ne pride prav.
Druga stvar je, da midva, ki imava 3 otroke, morava organizirati dan, varstvo,.. in mene na kaj takega že nebi več nasr***user posted image

Ne vem zakaj kompliciraš? Če ti ni do tipične sobotne ceramonije, se poročita v sredo, pol pa žur do jutra enkrat čez vikend. Pa raje svate povabita na kak poseben kraj, ali pa tam kaj zagodita,...

Srečnouser posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Poroka kot presenečenje
4.11.2013 15:48:38   
magdalenica
Btw: krsti se izvajajo ob NEDELJAH, poroke pa ob SOBOTAH


Saj ni res! Poroke se izvajajo po dogovoru :D Midva sva se civilno poročila na petek, cerkveno pa v nedeljo user posted image

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Poroka kot presenečenje
4.11.2013 15:52:06   
pipapopa

IZVIRNO SPOROČILO: magdalenica

Btw: krsti se izvajajo ob NEDELJAH, poroke pa ob SOBOTAH


Saj ni res! Poroke se izvajajo po dogovoru :D Midva sva se civilno poročila na petek, cerkveno pa v nedeljo user posted image

Mišljeno je crkveni del user posted image Krst je pač le v cerkvi,ne? user posted image

(odgovor članu magdalenica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Poroka kot presenečenje
4.11.2013 15:58:15   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa


IZVIRNO SPOROČILO: magdalenica

Btw: krsti se izvajajo ob NEDELJAH, poroke pa ob SOBOTAH


Saj ni res! Poroke se izvajajo po dogovoru :D Midva sva se civilno poročila na petek, cerkveno pa v nedeljo user posted image

Mišljeno je crkveni del user posted image Krst je pač le v cerkvi,ne? user posted image


tudi krsti se lahko izvajajo ob sobotah. Mojo hči so krstili v soboto zvečer, ko je bila večerna maša. Poleg tega sem bila nekaj tednov nazaj na krstu v soboto, kjer sta se starša nato še cerkveno poročila.

Če se zmeniš z župnikom, se da tudi na kakšen drugi dan

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Poroka kot presenečenje
6.1.2014 16:24:03   
ringarajica
Moja prijateljica Nina je naredila tako, da sta povabila kao na kosilo in smo odšli na poroko. Super je izpadlo na koncu. Edino jaz in moj partner sva vedela. Šok, neverjetni je bil za vse!! Ampak potem pa neverjetno navdušenje. Pa ni prva zgodba, ki sem jo slišala, na ta način.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Poroka kot presenečenje
6.1.2014 18:15:14   
Paštetka
Jaz bom pa tako rekla. Samo ne kompliciraj in ne modruj s čudaškimi porokami, kot npr. samo ob svečah. Ja, itak, ti bodo vsi v faco lagali kako je super in oh in sploh in se ti delili nasmehe. Roko na srce, poroka ob svečah se sliši romantično, v praksi katastrofa, sploh, če mislita imeti hrano, glasbo ter več kot 8 povabljenih.
Ti povem iz roke, ker je moj dragi igral na porokah in ja gosti so si najbolj takšne zapomnili. Ampak v slabem smislu. Zadnjič je npr. 1x ena imela namesto ansambla prijateljuco, ki je celo gostijo igrala romantiko na piano. Potem drugi modrujejo z morskimi jedmi oz. ala degustacijskimi krožniki ipd.

Najbolj si bodo tvojo poroko zapomnili, če bosta vidva nasmejana, srečna, vesela. Poleg tega, verjamem, da si želita poroko vidva zapomniti. Ker jaz se porok samo spomnim, ko me je kje zeblo (pod šotorom), ko se kje niso razumeli sorodniki, ko je bila hrana zanič, ko se nismo najedli, ko se ni dalo plesat, ali ko je nevesta pošiljala ženinu bojne signale..
Si sploh ne predstavljam, da bi me nalagala, da grem h krstu, pa bi v bistvu bila poroka. Mogoče tebi darila ne pomenijo nič, ampak verjami, da ti bodo sorodniki želeli dati nekaj, da boš nekoč rekla, to mi je pa ta in ta kupil, dal ob poroki. Meni je to sicer brezveze, ampak tako razmišlja večina.

Poroka, naj bo zabava v prvem smislu in ne prikrivanje, presenečenje ....

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.1.2014 18:21:14 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Poroka kot presenečenje
6.1.2014 18:18:06   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Da bi si poroko zapomnili drugi je zgrešen smisel poroke in poročnega obreda. Poroka je posebna za partnerja ki se poročata in za njiju je edinstvena in nepozabljiva. Če pa bi rada da si dobro zapomnijo drugi moraš samo narediti dovolj veliko neumnost. user posted image

Sem bil na taki poroki da smo si jo zapomnili za vedno. Cela poroka je bila ena zajebancija, čeprav je bilo vse od protokola do prič, zaobljube in lokacija, ohcet itd. No, potem pa ponoči enkrat teta pove da je zvedla da je poroka bila že v sredo, to pa je bilo za nas user posted image . Tako bolne stvari še nisem videl, še manj se udeležil.

Enako bolna ideja je za krst, ker krst se izvede v cerkvi, poročila se bosta pa civilno.


Se popolnoma strinjam.


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Poroka kot presenečenje
6.1.2014 18:38:37   
HHH
Se strinjam z Lukko in Paštetko.
Naj bo taka kot je vama všeč, pod pogojem, da ne maltretirata, nategujeta ali spravljata v zadrego svatov. Ne bodo vsi navdušeni nad presenečenjem in na koncu jim ostane le grenak priokus. Vse lepo pa pozabijo. In ti dosežeš ravno nasprotni učinek, kot si želela.
Ideja s krstom pa mi je popolnoma zgrešena.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Poroka kot presenečenje
6.1.2014 18:49:38   
Anonimen
2 kolega sta imela neko kao presenečenje varianto ... popoldne sta povabila na zabavo za sinov 2. rojstni dan ... smo prišli na lokacijo in pa darila tamalemu pa pihat svečko itd. in ko smo bili tako zbrani ob torti, prijavita da je je to tudi poročna torta, saj sta se dopoldne poročila ... ok jaz sem bila kar mal presenečena, pa ne morem rečt negativno, ampak moj je bil pa čist paf ... je rekel, da mu ni prav, da je mislil da sta dobra prijatelja in mu je kar mal zameril ... pa pač ne za to, ker ga ni povabil na obred, ampak ker mu ni niti povedal, da se bo poročil ... pa moram rečt, da ga razumem ... res je da pri poroki pomembno predvsem to, da sta ženin in nevesta zadovoljna, ampak vsaj jaz nebi mogla bit na dan D čist sproščena in srečna, če bi vedela, da sem na nek način prizadela ljudi, ki jih imam najrajši ... kaj pa vem ... tut midva nisva želela klasične poroke pa sva naredila vse skupaj kot en mal bol eleganten žur brez standardnih poročnih for in bilo je enkratno.

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?