|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dr. Sašo Drobnič
11.7.2014 19:48:58   
sovic
Hvala za informacije. Fant ima 25.8. se en spermiogram, tako da bova sla kar skupaj, da izvem se moje rezultate hormonskih preiskav. Zanima me se, ali bom potrebovala HSG preiskavo, ceprov so 2 leti nazaj pri laparoskopiji ugotovili, da imam prehodne jajcevode. Hvala punce za odgovor

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: dr. Sašo Drobnič
11.7.2014 22:15:41   
ni85
Pri nama je slo tako: 2012 sem imela histeroskopijo (nasli so pregrado v maternici in jo odstranili) 2013 sem imela hsg (desni jajcevod rahlo zabit, s hsg so to odstranili) potem isto leto 6 mesecev hormonske terapije (clomid) letos januarja prvi pregled pri drobnicu. Moj je ze en mesec pred tem pregledam mogu it dat vzorec (vse ok) potem pa je na prv pregledu drobnic povedal njegove izvide, mene pregledal in poslal na odvzem krvi. Nasledni mesec se en ultrazvok in naotnico na laparo. Pri meni se ni nic videlo da bi bilo kaj nafobe ampak je rekel da laparo more bit pred ivf. Na laparo ugotovili enfimetriozo. To je blo februarja letos. Marca sem imela pregled vse ok in zato je drobnic predlagal da do avgusta pocakava ce uspe naravno. Tko da se vecno upava drugace pa naj bi uspelo z ivf septebra oz oktobra

(odgovor članu sovic)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: dr. Sašo Drobnič
11.7.2014 22:22:08   
ni85
Velka verjetnoast da bos morala na hsg. Odvisno od izvidov tvojega fanta. Jz sm mogla vse dati cez ker je moj ok. Najprej bojo vse probali da bi naravno zanosila potem pa sele ivf. Po hsg so moznosti za zanositev velike. Tko da verjetno bo res dal napotnico na hsg. Ce ti bo dal bos takoj na vrsti. Ni cakalnih dob le pravi dan v ciklusu mora bit in to je to. Vse bo ok :) nisi sama....

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: dr. Sašo Drobnič
13.7.2014 8:16:02   
shoegal
ni85: Midva sva dobila napotnico in zdaj čakava konzilij. Mislim pa, da šele po opravljenem konziliju dobiš referenčno št., s katero te umestijo na čakalno vrsto. Ker nas je kar nekaj, ki čskamo na september, bom verjetno ma vrsti šele novembra, decembra. Nimam pa nobenega datuma predvidenega ivf. Ko pač pridem na vrsto. Vsekakor sem čez poletje vse skupaj dala na off in se bom poskušala predvsem spočit, zdravo prehranjevat, veliko športat in psihično pripravit na postopek. Pa bomo videli jeseni, kako in kaj.

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: dr. Sašo Drobnič
13.7.2014 19:58:40   
snika
Živjo, jaz imam naslednji teden pregled pri doktorju, samo je problem ker en dan prej pričakujem user posted image . Sva pa oba s partnerjem naročena tako da naj bi šla skupaj notri??? Ali naj vseeno grem ali naj pokličem za drug termin?

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: dr. Sašo Drobnič
14.7.2014 8:36:27   
ni85
Snika pri meni je bilo isto. Ko ssva imela prvi datum pri dr. Drobniču sem imela user posted image ampak ni bilo nobenega problema. Pregledal je vse izvide, pregledal mojega fanta in skupaj smo potem podebatirali o tem kaj naju čaka. Ker sem imela user posted image mi ni mogel narediti ultrazvoka in mi je dal takoj nov datum (čez ze teden ko nisem imela vem user posted image ) in mi je takrat naredil ultrazvok. tako, da ne rabiš nič prestavljat.
Sheogal upam da bomo čimprej na vrsti. meni je tko reku da čakalnih vrst ni in da bom takoj naslednjo user posted image začela s postopkom. Nevem upam, da res ne bom čakala predolgo, ker se psihično in fizično pripravljam že kar nekaj časa. v glavo sem si vbila da bom na vrsti oktobra novembra (tko kot mi je drobnič reku) tko da upam da bo res takoj. Komaj že čakam naslednji mesec da pokličem, itak še vedno upam da nama bo naravno uspelo ampak kar bo bo.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: dr. Sašo Drobnič
17.7.2014 14:31:55   
sovic
Kako uskladite vse te preglede, odvzeme s sluzbo? Oba s fantom delava v vrtcu in med solskim letom tezko vzamem dopust. Ali imate bolniske tisti dan? Ali da sestra pri dr. Drobniču potrdilo, s katerim opravicis bolnisko. Jaz imam ful slabo izkusnjo s sestrami, neprijazne, nic ti ne povejo, groza res...

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: dr. Sašo Drobnič
18.7.2014 9:32:55   
ni85
Ja težko je uskaditi vse to s službo. Jaz vzamem tisti dan pač dopust, ko pa sem imela posege pa seveda dobiš bolniško. Dobro da v službi razumejo in nimam problemov. Drugače pa grem tudi do svoje osebne zdravnice ji povem, da moram na pregled in mi da bolniško za tisti dan. Potem ko pa se bo začel postopek ivf ti pa tako mislim, da pripada bolniška. no saj jaz sem se dogovorila, da bom med špikanjem doma in prvi mesec tudi, da vidimo kako bo pa še to bo vprašanje, če se bom sploh vrnila v službo. bomo videli kakšna bo situacija. Drugače pa mislim da ti drobnič lahko izda potrdilo ampak ti mora tvoja osebna zdravnica potem dati bolniški list. jaz se glede tega nisem sekirala, ker vem kaj mi je na prvem mestu itak pa če imaš normalne sodelavce oz šefa mislim, da bi morali to razumeti.....

(odgovor članu sovic)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: dr. Sašo Drobnič
2.8.2014 11:12:04   
snika
Mene je sestra sama vprašala, če potrebujem kakšno potrdilo za službo =)

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: dr. Sašo Drobnič
4.8.2014 7:54:10   
sovic
Jaz nimam problemov v sluzbi, ker imam dovolj dopusta in plus ur. Ima pa fant, ker je sele dobro zacel. Zanima me, ce dobi on potrdilo za sluzbo, ko gre samo na spermiogram? Ravno tako uro je narocen, da si mora cel dan prost uzet :/ hvalaa

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: dr. Sašo Drobnič
13.8.2014 9:27:48   
ni85
Mislim, da nebi smelo bit problema z bolniško. Samo do svojega osebnega zdravnika naj gre in mu pove da ima ta dan spermiogram in da prosi za bolniško. Potem pa mu bo že osebna zdravnica povedala, če mora prinesti kakšno potrdilo. So pa drugače v leonišču super prijazni in bi mu takoj dali kakšno potrdilo, če bo rekel, da ga potrebuje za bolniško. Moj si je pa takrat vzel kar en dan dopusta. Jz že čakam user posted image da se končno naročim na pregled da zvem kdaj imam IFV :) teh pol leta je kar hitro minilo :)

(odgovor članu sovic)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: dr. Sašo Drobnič
13.8.2014 9:28:34   
ni85
IVF :)

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: dr. Sašo Drobnič
13.8.2014 9:31:53   
ni85
SOVIC imaš ti mogoče direktno št. od dr. Drobniča? Ker jaz vedno kličem na tisto št ki je objavljena na netu ampak je tako težko dobit koga.

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: dr. Sašo Drobnič
14.8.2014 16:05:56   
sovic
01 433 80 27 in 01 231 11 63.. tudi meni se dolgo nihce ne oglasi, rajsi posljem email. Skoraj takoj dobim odgovor. Srecno :)

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: dr. Sašo Drobnič
19.8.2014 11:46:50   
hedviga
Moja izkušnja z drD: odlična! Pred daaaavnimi časi (pred 6 leti :-) ) sva bila z možem pri njem v "obdelavi" ,je pa tudi moj izbrani ginekolog. Lahko rečem da se je zelo zavzel, čeprav je za moje pojme (in pojme dr. Medenove) nekoliko predolgo odlašal s postopkom, saj so bile diagnoze dokaj sporne.
Vsekakor imam nanj najlepši spomin, ko je po prvem in uspešnem postopku na prvem ultrazvoku sporočil, da "vidi dve gestacijski vrečki s prisotnim srčnim utripom"...
user posted image
Tudi med nosečnostjo je bil super, le na koncu nosečnosti sem mu "ušla" k dr. Cerarju.
rezultat "sodelovanja" z njim sta torej zdrava predšolca Špela in Miha :-)

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu sovic)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: dr. Sašo Drobnič
22.8.2014 8:51:13   
ni85
Hedviga super si napisala, se kar boljš počutim :) Midva imava 26.9. pregled. Potem pa upava da čimprej IVF :) Upam, da dobiva datum še pred koncem leta. Saj tako nama je tudi Drobnič rekel na zadnjem pregledu. Tako, da komaj že čakam ta 26.9. da končno zveva kako naprej :).

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: dr. Sašo Drobnič
25.8.2014 9:17:51   
hedviga
Ja, se kar vleče ko čakaš pa čakaš... Ko si v postopku se zadeve začnejo precej hitreje odvijat. Naj ti hitro mine!

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: dr. Sašo Drobnič
15.9.2014 9:23:25   
ni85
Živjo punce :) upam, da sta se vse ok in že imate vesele novičke... :D me pa samo nekaj zanima...tiste ki ste imele endometriozo in so vam jo odstranili...ali se je kateri ponovila? jaz sem imela februarja laparoskopijo, ugotovili so nekaj žarišč endometrioze (baje je ni bilo veliko), menstruaicje so bile potem ok, do te zadnje, ko sem morala sredi noči spet h dežurnem po inekcije tok je bolelo. Moram priznati da se kar majo bojim kaj bo sedaj, če se mi je endometrioza ponovila. 26.9. imam pregled oz zadnji posvet pri dr. Drobniču potem pa naj bi imela IVF (še eltos, mi je bilo rečeno).Ampak me je strah, da bi mogla na ponovno operacijo, če s emi je endometrioza ponovila. Je imela katera podobni primer? in kako je bilo potem s postopkov, greš lahko vseeno ali te morajo še enkrat operirati? Hvala za odgovore...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: dr. Sašo Drobnič
16.9.2014 18:09:54   
sovic
Zivjo. Jaz sem imela vceraj kontrolo hormonskih izvidov, fant pa rezultate spermiograma. Tudi jaz sem imena zarisca endometrioze in laparoskopijo 2012. Dr. Drobnic je rekel, da se ne splaca ponovno operirat in naju predlagal za IVF. Zdj cakava na konzilij.
Zanima me, ce katera ve, kdaj priblizno se bo postopek zacel in koliko casa traja. Hvalaa

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: dr. Sašo Drobnič
16.9.2014 21:12:15   
ni85
Ojla :) kokr je men znano so te komisij ful pogoste (mislim da enkrat na teden) in itak ti takoj odobrijo tko da po moje bos naslednji menstrualni cikl ze zacela s spikanjem. No odvisno kdaj imas predvideno user posted image tako je tudi meni drobnic povedu na zadnjem pregledu. Nevem a me je hotu sam potolazit ampak meni je rekel da septembra imam zadnji pregled potem da papirje naprej na komisijo in naslednji cikl se ze zacne akcija :) upam da bo res tako in da bos oktobra ze imela postopek :) drzim pesti :)

(odgovor članu sovic)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: dr. Sašo Drobnič
17.9.2014 9:02:52   
lastovica
Konzilij ni tako pogosto, kakor je meni znano... šele ko se zbere določeno število parov, izvedejo konzilij (pravnik, psihologinja, en od ginekologov, embriologinja in socialna delavka), nato pa gredo vsi ti papirji s podpisi na komisijo. Z možem sva bila v začetku julija na konziliju (so želeli to izvesti pred dopusti, da ne bi bila potem septembra panika, sva pa nanj čakala od maja), sedaj septembra naj bi se zbrala pa komisija, ki vse te papirje s konzilija pregleda in nato odobri OBMP (ali pa zavrne). Je pa lahko seveda od konzilija do komisije zelo hitro, če "padeš" ravno v čas, ko naj bi se komisija zbrala, torej ni vmes dopustov. Z možem torej sedaj čakava odgovor od komisije, ki naj bi bil ta mesec. user posted image

(odgovor članu ni85)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: dr. Sašo Drobnič
17.9.2014 20:01:19   
sovic
Kako pa zgleda konzilij? Midva zdaj cakava na vabilo. Pa je mozno, da ti tut postopek zavrnejo, glede na to da je dr. Drobnic predlagal IVG.. hvala

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: dr. Sašo Drobnič
18.9.2014 8:49:02   
lastovica
Pri nama je bilo tako, da naju je ga. Tatjana poklicala in povedala datum, kdaj se dobiva s pravnikom, psihologinjo in drugimi. Tam pa samo povejo zadeve, ki se tičejo njihovega področja, podpišeš, oni pošljejo vse te papirje na komisijo, komisija to prouči in potem čakaš, da dobiš pošto na dom. Vsaj pri nama je postopek tak. Nama je pa dr. Drobnič omenil, da lahko tudi zavrnejo, če recimo oni presodijo, da bi lahko npr. mi poskusili še s kakšno vrsto zdravljenja, ker IVF je res ta zadnja "postaja". Ampak, mislim da zdravniki že sami vse poskusijo, kar se da, tako da se ne rabiš bat, da bi komisija zavrnila. user posted image

(odgovor članu sovic)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: dr. Sašo Drobnič
18.9.2014 19:44:16   
sovic
Evo, danes sem dobila posto, in sicer vabilo na konzilij 8.10.2014.. a katera ve, kako potekajo stvari po konziliju? Midva nisva imela nobenega zdravljenja sploh, ker naj bi bila oba ok... dr. Drobnic je sam predlagal, da greva direkt v IVF. Upam, da se bodo strinjali z njegovo odlocitvijo.. lp

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: dr. Sašo Drobnič
18.9.2014 21:30:11   
Adelle
Midva sva imela 11.9 konzilij. Tam je ena sestra, ena socijalna delavka, embriologinja in ena zdravnica. Povejo vse kar itak ves, vprasajo kaj pa kako, preletijo cez vse dokumente in ti povejo kako so se odlocili, katero terapijo bos mela, kak postopek ipd. Dobis navodila kdaj pa kje se narociti za naprej. Ce mas vprasanje vprasas, ce ne je to to :-) Nc tazga. Midva bova mela IVF ker sva ze mela en ICSI pa en IVF in je bil IVF uspesen, pa podobna zdravila kot zadnjic ko je bilo uspesno sm dobila.

(odgovor članu sovic)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?