Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pa sem mojmu ze povedala da me je strah pa mi je reku da mi bo pomagal da bo sel polek in da bo slo cist lepo! Sicer je res do tja se dalec sam mislim da nikoli ni prepozno se na to pripravit.... Sem pa drugace vesela k moj prag bolecine je malo visji od drugih tak da upam da mi bo to takrat pomagalo
... ampak ne smemo misliti na strah!!
v nosečnosti? bom imela kake komplikacije? kako bo zgledal porod? bom potem dobra mati in bom znala vzgajati dojenčka?
Je pa res, da sem rodila v 2 urah od začetka popadkov do rojstva.
! Kar pogumno, noben porod ni enak drugemu. Če ste imele slabo izkušnjo, ni nujno, da bo spet tako.
.Imela sem dva težka poroda,da gorje.Pa nimam nizek prag bolečine.Pri prvi,sem bila odprta 4 cm,nafilali so me z dvema flašam umetnih,tako da se mi je kar mešalo od bolečine.Na koncu se je tamala zagozdila,ker mene so preveč našopali z umetnimi,tako da so mi dve babici skočili name in pritisnili na trebuh,da je tamala kar poletela ven,ker drugače se ji je že slabo godilo.
.Res,kar sem doživljala,se ne da opisati.
ne,sem preveč pretrpela.
D.
, druga za drugo pa bo!