|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prevarana
29.1.2014 20:06:43   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Prvič oprostiš, ker ljubiš.

Drugič oprostiš, ker upaš.

Tretjič odpustiš, ker si budala.

Zdaj pa sama ugotovi, o kateri stopnji je govora pri tebi/vaju.


Dobra.  To je to, na kratko user posted image .

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: prevarana
29.1.2014 20:13:08   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: saruška


IZVIRNO SPOROČILO: pohojena

naslov pisma me je ubil...srce moje...potem ji je še napisal da upa da se lahko še vidita...da jim ne bo nerodno v družbi in
da bo imela vedno posebno mesto v njegovem srcu...da pa ve da tega ne smeta več ponoviti...in da to ni fer do njihovih družin...napisal je še da kljub
temu kar sta storila ni smrtni greh in če vesta da tega ne bosta ponovila da si želi da bosta lahko v nadalje še uživala v druženju kot prijatelja...
noro no a sem jaz neumna ko mi je rekel da vse lepo piše da ne bosta tega ponovila...ampak zakaj spet kontakt čeprav mi je obljubil drugače...
pravi da to ni nič taqkega in glede na to da se ne slišita več je moral situacijo nekako zaključiti ker sem mu takrat postavila ultimat in ga je morilo ker
je ostalo z njo nedorečeno? Kaj menite? ima prav sem preveč ljubosumna zdaj, preveč težim?
Hvala za odgovor in lp



Punca, kratko in jedrnato: če se imaš rada, zbeži kolikor te nesejo noge. Ne bo ti lahko, še posebej ker si napisala, da ga ljubiš, vendar verjemi da ti bo še težje, če boš ostala. Pogumno in srečno user posted image



tokrat pa se lahko kar podpišem pod Saruško!!


Jaz tudi.
Navsezadnje, ce ga je treba brcniti in dati na hladno, da bi se pocutil zivega ob sms-anju, mu lahko tudi sama to ponudis.
In ne grizi se, ves, da ves in ves, da imas prav. Tezko je, vendar ne toliko, da bi pogazila sebe.

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: prevarana
29.1.2014 20:15:14   
pohojena
ja ima 2 leti staro punčko in poročena.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: prevarana
29.1.2014 20:17:00   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: pohojena
..da se je le počutil zopet živega in je začel odgovarjati na SMS-je



a ob tebi pa se počuti kot crketina?


Ja, sam res. Kot da si ti zobna ščetka - s tabo se umiva, da je za druge lep.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: prevarana
29.1.2014 21:01:33   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: pohojena

ja ima 2 leti staro punčko in poročena.


sej, vprašaj se ali bi dala "družini na prvo mesto", če ona ne bi imela otroka in ti bo jasno koliko je zanj vredna vajina veza..

(odgovor članu pohojena)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: prevarana
30.1.2014 0:27:02   
fighter
Prevare se marsikdaj zgodijo ker je priloznost, ker je doma varno, lepo in dilgocasno, ker nekdo pride v krizo srednjih let in potrenuje potrditev itn...


To se je pred nekaj leti zgodilo pri nama. Izvedela sem šele po 6ih mesecih, ko je bilo že konec. Doživela sem tak šok, da ni za govorit. Verjela sem, da v takšnem odnosu, kot ga imava midva, do krize ne more prit. Zato pa nisem videla, da bi pa moj mož se dokazal še pri kateri drugi. Izvedela sem zato, ker je postal nervozen, kao problemi v službi. Zapletel se je s sodelavko,katere se ni mogel znebit, zraven pa ga je žrla vest.
Sprejel je vso odgovornost, neštetokrat sem ga vprašala, kaj bi morala jaz naredit, da do tega ne bi prišlo, pa je bil vedno zaključek-nič. Kako pa potem naj rešiva zakon, če ni nič za rešit? Če jaz na to nimam nikakršnega vpliva in sem naredila vse, potem nimava prihodnosti. Želel si je samo, da jaz oz. oba čimprej pozabiva in da sva spet ''''stara'''' midva. Dokazoval in dokazoval je znova in znova, da nikoli več, da mu je bila to življenksa šola. Sodelavka ni odnehala, za njim hodila v službi-je popizdil, pa še vedno ni nehala in je z njo prekinil vse stike. Popiljala sms-e, katere mi je takoj posredoval, pisala pisma , ki mi jih je prinesel, klicala pod skrito št., da se na skrite št. več ne oglaša, potem je začela klicat mene, hodila okrog naše hiše, da sva bila tik pred tem, da kličeva policijo, ampak se je potem umirila.

Midva sva imela boj leto in pol. Borila sem se samo s sabo, kako sem lahko šla čez to, zakaj nisem videla prej, a je najino celo življenje laž, želela konec.....imela sem nihanja od tega, da mu verjamem do tega, da morava narazen. Ko sem bila na dnu, se mi je opravičeval, obljubljal , ponovnvno dokazoval.....vzganjala sem tak psihični teror, da če bi bilo obratno, jaz tega ne bi vzdržala. Iz mene je vrela bolečina in ponižanje.....Po letu in pol pa mi je bilo vsega dovolj. Sprostila sem se in mu ponovno zaupala. Sodelavka še vedno išče sitk preko drugih, dobi hladen tuš, ker ji ne uspe in je nekaj časa mir, pa spet proba in to traja še vedno. Me pa to sploh ne gane, ker mi mož pove. V tistem času mojih nihanj, bil je ''''dober'''' vikend in sva ga malo spila, možu se je razvezal jezik in mi povedal podrobnosti. Zaključek je bil , da je pri nama vse klapalo, da je hotel probat, če je mogoče kje boljše in je naletel na (njegove besede) frigidni stvor. Ne bom o podrobnosti, je pa rekel, da še kaj tako smrdljivega in gnilega v življenju ni ne videl ne doživel in da naj mu verjamem, da je resnično bila življenska šola. Tako, da ga je '''' tisti zgoraj'''' fajn štrajfnil . Hotela sem vedet vse, ker nisem mogla dovolit, da me nekaj žre. Morala sem slišat, da vidim če sploh lahko predelam in greva naprej.

Rešila sva zakon, že lep čas sva ''''stara'''' midva , še malo bolj odpičena, kot sva bilauser posted image .

Sodelavka na naju nima več nobenega vpliva.... če pa mi samo prikrije- en sms, karkoli, tudi če ni bilo nič, je konec. Zve se vse, pa tudi če čez 10 let, je konec.Takšnega boja se več ne grem....kje kdaj, zakaj...ni šansee.

Pohojena, vzemi si čas za razmislek. Ne rabiš ga TAKOJ sunit. Narazen lahko gresta kadarkoli, če ne boš zmogla. Vem pa da boli, tako prekleto boli, ko ti ljubljena oseba zarine nož v hrbet.


< Sporočilo je popravil fighter -- 30.1.2014 0:31:26 >

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: prevarana
30.1.2014 5:58:30   
pohojena
Hvala vsem za pomoč oz. za vaša mišlenja, ker glede na najin pogovor z možem ne vem več ali še realno razmišljam ali ne.
Na marsikatero vprašanje ste mi odgovorili oz. mi pomagali do zaključka. hvala vsem in se še priporočam

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: prevarana
30.1.2014 12:16:45   
sombrero
Pohojena... moški funkcioniramo precej drugače kot ženske. Večina nas išče pri drugih seks in nič drugega. Seks je za nas zelo podoben potrebi po hrani in vodi. Tudi, če je hrana izvrstna, se gre običajno pogledat še kam, ker nas vleče, ne bom rekel boljša, pač pa drugačna hrana - ki je morda boljša. Geni nam narekujejo nujnost oplojevanja, velikokrat na račun lastne prihodnosti. Težko je to razložit, mogoče boš lažje razumela, če ti omenim "oploditev" in ne besedo seks. Oploditev je enaka potreba kot obedovanje. Kot veš, človek za hrano ubija in se pusti ubiti, če je ne more dobiti. Pri oplojevanju je podobno. Moški je pripravljen uničiti svoje življenje samo zato, da bi oplodil kakšno žensko. Po oploditvi se pa niti ne spominja več katero je oplodil. Vendar ne smeš gledati na to kot "pokvarjenost", daleč od tega. Oploditev bo(bi) prinesla nove potomce in prispevala k številčnosti populacije. Če tega ne bi bilo, tudi človeškega rodu ne bi bilo. Človek ima veliko potrebo po razmnoževanju, njegov nagon je precej večji od živalskega, zato se je ta vrsta tudi tako močno razširila in ne samo zaradi pameti.

Če se vrneva k tebi. Njegov nagon se je sprožil, podvojil ali potrojil, ko je dobil jasno in odprto priliko. Govoriva o "nagonu" in ne o pogovoru o vremenu. Žal je prav nagon sposoben uničiti njega in njegovo vezo, ki temelji na monogamiji. Med tem nagonom bo težko trezno razmišljal. Po tistem, ko se bo oz. se je zgodilo, ti ne bo znal razložiti zakaj. Mislila boš, da se laže, si izmišljuje in se pretvarja. Pa se ne. Tudi on si namreč ne bo znal razložiti svojega nagona in ker si večina tega ne zna razlagati, veze propadajo.

Zdravilo? Kot sem že nič kolikokrat omenil, je oplojevanje kot hrana. Hrano jemo vsak dan in iščemo vedno boljšo. Naloga tebe, kot ženske je ta, da mu strežeš s tako hrano; pestro in redno. Tako bo hipofiza umirjena in bo delovala normalno. Bolj boš svojega moškega vlekla nase, bolj bo osvajal tebe in ne druge. Moški smo aktivni, ženske ste pasivne. Aktivnost pomeni dinamiko, osvajanje in oplojevanje.

Drugačno razmišljanje, pohojena, pa ni realno. Lahko razpredaš ali te ljubi ali te ne ljubi, vendar s tem obema koplješ jamo. Veliko moških se ravno zaradi tega razpredanja zateka v alkohol, si poiščejo drugo žensko, postajajo biseksualni ali celo homoseksualni. Njihov nagon uničuje njihova lastna ženska, s tem pa tudi njega in posredno vso svojo družino.

Poskusi ga (nas moške) razumeti, opravljaj svojo funkcijo v družini (ki nikakor ni kuhanje in čiščenje, kot misli večina žensk) in ga imej rada še naprej. Reci mu, da boš odslej zanj bolje skrbela, predvsem na svoj ženstveni način. To mu bo vlilo voljo, pogum in zanimanje zate. In računaj s tem, da veza ni logično razmišljanje ampak so nagonska dejanja!

< Sporočilo je popravil sombrero -- 30.1.2014 12:19:30 >

(odgovor članu pohojena)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: prevarana
30.1.2014 13:29:34   
Kerensa
Zaradi moških, ki takole razmišljajo, pa ženske varajo.

Nagon po oploditvi, ja... malo morgen... ko pa ljubica zanosi, je pa cela panika, a? user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 30.1.2014 13:30:27 >


_____________________________

I am not what happened to me.

I am what I choose to become.

I lost my mind, but I found my soul.

(odgovor članu sombrero)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: prevarana
30.1.2014 14:01:26   
notkar
Dolgo časa sem razmišljal, ali naj odgovorim ali ne, pa me je za to pisanje spodbudil sombrero. Pa naj začnem kar s primerom, ki malo razloži dve besedi, in sicer kaj je teorija in kaj praksa.

Sodelavka mi je zaupala svojo zgodbo. Kot verna ženska je veliko prebirala svetniško življenje in v zvezi z njimi žrtvovanje življenja za Boga v smisli mučeništva. Močno se je vživljala v mučence. Potem pa jo je nekoč zabolel zob. Šla je k zobozdravniku. Zobozdravnik je zob vrtal očitno predolgo in preblizu živca. Od takrat ni imela nobene želje več postati mučenka.

Pa naj omenim še eno zgodbo, ki sem jo slišal od prijateljev. Fant se je zaljubil v verno dekle, jo osvajal in osvojil. Postala sta par. Že na začetku hoje sta se dogovorila, da (po njeni želji) pred poroko ne bosta imela spolnih odnosov, torej le poljube in objeme (seveda v oblečenem stanju). Na poročno noč jo je prvič videl golo. Seveda je bila zveza v spolnem smislu katastrofa. Ona se je spolnim odnosom izogibala kakor je vedela in znala. Po njeni želji sta jih imela le toliko, da sta zaplodila otroka, za vse ostalo pa je bila skoraj njegova pobožna želja. On je poskušal marsikaj, od namigov do pogovorov. Uspeha pa ni bilo. Verjetno se ona niti ni zavedala, da bi moralo biti kaj drugače. Po moje je to naredila vzgoja. Ženska naj bi bila v postelji malo »pokvarjena«, ona pa je bila zaradi vzgoje »pošteno dekle«, ki ima spolne odnose v temi v misijonarskem položaju za oploditev, mimo nje pa čim manj, morda celo brez užitka, pa še takrat mora mož hitro končati, kljub temu da jo je on vedno hotel zadovoljiti. Oralnega seksa njemu ni hotela nuditi in tudi njemu ni dovolila, da jo oralno zadovolji. Še marsikaj bi lahko napisal, pa bodi dovolj. Na tem mestu bi le pripomnil, da on ni mogel vedeti, v kaj se podaja, kaj ga v zakonu čaka. Ali pač.

Kako se je zgodba končala, verjetno ni težko uganiti. Zgradila sta si hišo, ustvarila družino, si ustvarila ime in položaj v družbi. Ženo ima verjetno še vedno rad, otroka še bolj. O ločitvi pa v nobenem primeru ne razmišlja. Kako naj se sedaj vsemu temu odpove. Nemogoče. Situacijo je rešil tako, da si hodi praznit j***a drugam. Vsekakor pa skuša poskrbeti, da žena tega ne bo zvedela nikoli.

Težko je presojati razne življenjske zgodbe (beri katastrofe) zgolj in le s teoretičnega zornega kota. Ko smo v urejeni zvezi, gledamo na zgodbe drugih lahko popolnoma drugače (teorija), kot pa če se v njih znajdemo sami (praksa).

Kako bi jaz odgovoril na zgornjo situacijo, vem. Bi pa prosil, če lahko odgovorite ti ve/vi.

Lep pozdrav od Notkarja, ki vam želi splužen dan.

(odgovor članu pohojena)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: prevarana
30.1.2014 14:52:13   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: sombrero
Če se vrneva k tebi. Njegov nagon se je sprožil, podvojil ali potrojil, ko je dobil jasno in odprto priliko. Govoriva o "nagonu" in ne o pogovoru o vremenu. Žal je..


..njen mož govoril v tistem pismu dosti več kot samo o "oplojevalnem nagonu".

in sombrero, dej no - ne prodajaj bučk; saj moški ni žival, ki se goni ob sezoni in nima razuma niti samokontrole.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 30.1.2014 14:53:06 >

(odgovor članu sombrero)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: prevarana
30.1.2014 15:36:53   
sombrero

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero
Če se vrneva k tebi. Njegov nagon se je sprožil, podvojil ali potrojil, ko je dobil jasno in odprto priliko. Govoriva o "nagonu" in ne o pogovoru o vremenu. Žal je..


..njen mož govoril v tistem pismu dosti več kot samo o "oplojevalnem nagonu".

in sombrero, dej no - ne prodajaj bučk; saj moški ni žival, ki se goni ob sezoni in nima razuma niti samokontrole.



Še enkrat: človek se goni. Goni se iz pradavnine, za gonjenje sta potrebna dva. Lahko si prazni ja... ampak samo določen čas, potem rabi meso. Žal, danes imenujemo gonjenje za "spolne odnose". Zelo narobe! Besedi namreč nekateri razumejo dobesedno. Znanstveno, izumetničeno, umetno, načrtovano, nenaravno. Oplojevanje in gonjenje ima pa drugačen pomen. Je lepa in spoštovana človeška nuja. Ane... niti v sanjah si ne bi upali pomisliti, da smo nastali zaradi tega ker so se naši starši gonili in je oče oplodil mater. Zlezli smo iz maternice in vagine naše matere, danes pravimo temu na fin način rojstvo. In ker smo tako fini, bolj papeški od papeža, si delamo škodo sami sebi. Ker naše prvotne biti in našega prvotnega namena ne razumemo več, smo zbegani, se ne razumemo niti med sabo in se obnašamo zmešano. Hvalabogu je narava poskrbela, da se razmnožujemo, oplojujemo in gonimo naprej ne glede na naša izumetničena razmišljanja. Veze nam razpadajo in bodo sčasoma še bolj razpadale, a oplojevali bomo brez težav še naprej. In ker pač ne razumemo sebe, ki smo polni živalskih genov (btw: kar nekaj ver še vedno uči, da nas je ustvarilo tuje bitje), ki nam velevajo, da morajo ženske rojevati, moški pa oplajati, naše družinske skupnosti razpadajo. Najbolj sramotno je pa to, da v šolah še vedno učijo, da je človek posebna vrsta in nikakor ni žival. Posledica? Kako je naš nagon močan se pa vidi npr. v Salomoncu, kjer se za oplojevanje na veliko plačuje. Ženske seveda tega nočete videti na tak način.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   [Brisano sporočilo]
30.1.2014 16:27:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sombrero)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: prevarana
30.1.2014 16:46:58   
mateyka
sombrero, moj mož pravi, da imaš zelo ozek in poenostavljen pogled na te stvari in ti svetuje, da več bereš ("read more" so njegove besede) user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: prevarana
30.1.2014 16:54:13   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Napisano zbanalizira moške možgane (zgornje, ne spodnje) na nivo unih vicev o blondinkah....


in ne samo to - avtomatsko postavi sebe in svoje mnenje na ta primitiven nivo, ki ga zagovarja, ker - je moški. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: prevarana
30.1.2014 17:45:27   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Poskusi ga (nas moške) razumeti, opravljaj svojo funkcijo v družini (ki nikakor ni kuhanje in čiščenje, kot misli večina žensk) in ga imej rada še naprej. Reci mu, da boš odslej zanj bolje skrbela, predvsem na svoj ženstveni način. To mu bo vlilo voljo, pogum in zanimanje zate. In računaj s tem, da veza ni logično razmišljanje ampak so nagonska dejanja!


Odlično izhodišče - ženstvenost. Moški so oz. ste navezani na ženstvene ženske in tudi če vam razum pove, da je drugje boljše, ostanete navezani na ženstvenost ( z izjemo psiholoških pe...čin).

(odgovor članu sombrero)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: prevarana
30.1.2014 17:46:28   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Napisano zbanalizira moške možgane (zgornje, ne spodnje) na nivo unih vicev o blondinkah....


in ne samo to - avtomatsko postavi sebe in svoje mnenje na ta primitiven nivo, ki ga zagovarja, ker - je moški. user posted image


Kako naj moški spoštujejo ženske, če se jim ženske posmehujemo, samo zato, ker so moški ?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: prevarana
30.1.2014 17:52:04   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

In ker smo tako fini, bolj papeški od papeža, si delamo škodo sami sebi. Ker naše prvotne biti in našega prvotnega namena ne razumemo več, smo zbegani, se ne razumemo niti med sabo in se obnašamo zmešano. Hvalabogu je narava poskrbela, da se razmnožujemo, oplojujemo in gonimo naprej ne glede na naša izumetničena razmišljanja. Veze nam razpadajo in bodo sčasoma še bolj razpadale, a oplojevali bomo brez težav še naprej. In ker pač ne razumemo sebe, ki smo polni živalskih genov (btw: kar nekaj ver še vedno uči, da nas je ustvarilo tuje bitje), ki nam velevajo, da morajo ženske rojevati, moški pa oplajati, naše družinske skupnosti razpadajo.  Posledica? Kako je naš nagon močan se pa vidi npr. v Salomoncu, kjer se za oplojevanje na veliko plačuje. Ženske seveda tega nočete videti na tak način.


To je bistvo. Varamo sami sebi, ko mislimo, kaj smo pridobili in se  isti sapi nismo sposobni zavedati, kaj vse smo izgubili in kako je slednje mnogo večje od prvega.

Prodali so na feminizem, ki bi ga, vsaj po moje, morali vzeti razumsko (kako lahko razvijamo svoj um), in ne dobesedno - kako naj ženske prevzema vloge moškemu in obratno (od tega ni vse skupaj nič, razen nevrotičnih žensk in moških, ki več ne vedo, kje naj iščejo pa iščejo povsod).

(odgovor članu sombrero)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   [Brisano sporočilo]
30.1.2014 18:25:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Stanislava_)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: prevarana
30.1.2014 18:29:57   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Napisano zbanalizira moške možgane (zgornje, ne spodnje) na nivo unih vicev o blondinkah....


in ne samo to - avtomatsko postavi sebe in svoje mnenje na ta primitiven nivo, ki ga zagovarja, ker - je moški. user posted image


Kako naj moški spoštujejo ženske, če se jim ženske posmehujemo, samo zato, ker so moški ?


Kje se kdo posmehuje?


Narobe razumem ali narobe vidim?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   [Brisano sporočilo]
30.1.2014 18:53:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Stanislava_)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: prevarana
30.1.2014 19:41:08   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Še enkrat: človek se goni. Goni se iz pradavnine, za gonjenje sta potrebna dva. Lahko si prazni ja... ampak samo določen čas, potem rabi meso.


Od proadavnine so dolocene zivalske vrste monogamne. Za to pa moras biti labod in ne navadno "prase".

Sicer tip cloveka moskega spola kaksnega opisujes ni moski - to je zgolj ****fehtar. Nezrelo, trahlo maloumno bitje, ki ni sposobno obvladovati sebe za razumom, temvec ga obvladujejo nagoni in hormoni. Skratka - spremiji namesto mozganskih celic.




_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu sombrero)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: prevarana
30.1.2014 19:47:31   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Prodali so na feminizem, ki bi ga, vsaj po moje, morali vzeti razumsko (kako lahko razvijamo svoj um), in ne dobesedno - kako naj ženske prevzema vloge moškemu in obratno (od tega ni vse skupaj nič, razen nevrotičnih žensk in moških, ki več ne vedo, kje naj iščejo pa iščejo povsod).


Seveda, da je doloceno stevilo nevroticnih ljudi, ki se ne znajdejo zunaj tradicionalisticnih druzbenih ureditev. Krivdo za to ni treba valiti na spremenjujoco se druzbeno ureditev, temvec njihovo nesposobnost, da s eji prilagodijo ter uvzpostavijo sistem lastnih notranjih vrednot, ki jih ne bo vrednotil zgolj po spolu.

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: prevarana
30.1.2014 21:12:01   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Mislim, da razumeš napačno.






Raložiš, kaj pomeni smeško user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: prevarana
30.1.2014 21:23:03   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Prodali so na feminizem, ki bi ga, vsaj po moje, morali vzeti razumsko (kako lahko razvijamo svoj um), in ne dobesedno - kako naj ženske prevzema vloge moškemu in obratno (od tega ni vse skupaj nič, razen nevrotičnih žensk in moških, ki več ne vedo, kje naj iščejo pa iščejo povsod).


Seveda, da je doloceno stevilo nevroticnih ljudi, ki se ne znajdejo zunaj tradicionalisticnih druzbenih ureditev. Krivdo za to ni treba valiti na spremenjujoco se druzbeno ureditev, temvec njihovo nesposobnost, da s eji prilagodijo ter uvzpostavijo sistem lastnih notranjih vrednot, ki jih ne bo vrednotil zgolj po spolu.


Ne valim krivde, pravim, da bi sistem morali vzeti bolj razumsko in dodajam, da ga ne bi smeli kupiti od zunaj.  Ne vem, če je to nova družbena ureditev, prej je anarhija, kjer labilni posameznik oziroma v tem primeru posameznica kupi privid "enakih možnosti" in ga običajno nevarno obrne proti sebi.

Ena redkih pozitivnih strani pojava feminizma je enka možnost izobraževanja in precej enaka možnost dela, zelo negativna pa je izguba ženskosti v svojem bistvu in v delovanju po principu, da je ženska "enakopravna". Kot povsod, najbolj je nevarno za tiste, ki nimajo meje; ne najdejo in ne dosežejo, kar iščejo, hkrati pa izgubijo tisto osnovno ženstvenost, ki nam je prvobitna.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?