|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2014
6.3.2014 19:48:51   
alexa87
Tudi za mano je nuhalna. Vse je ok. Otročič veselo maha in miga. Za spol še ne vem in mi je čisto vseeno, samo da bo zdravo.
Zdaj se mi zdi, še bolj dojemam samo nosečnost in ker je vse ok, se še toliko bolj veselim.

Lp

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Septemberke 2014
6.3.2014 20:00:28   
Happy nosečka
OOO super Alexa87 je takoj olajšanje ane user posted image stara sem 22 let, to je moja prva nosečnost pa tudi že tako komaj čakam, in me res zanima kako to vse skupaj izgleda, če bo vse ok itd. moj je pa še bolj nestrpen k jaz user posted image da mi vsak dan govori da bi rad, da bi bil že jutri petek 14.3. user posted image .
Potem nas je pa kar nekaj septembrk no jaz sem lahk že oktobrka celo nikol se ne ve user posted image

Lp vsem septembrkam user posted image

(odgovor članu alexa87)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: Septemberke 2014
7.3.2014 20:04:47   
Miška2006
Akcija po posameznih številkah (62, 68, 74, 80, 86). Praktično 1€ za kos + še kaj dam zraven, če vzamete vse iste številke.... obiščite moj album. Ogromno stvari imam doma in niso v albumih, ker je tega res preveč....Splača se! >>>>> http://www.mojalbum.com/tanjapj

_____________________________

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu alexa87)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: Septemberke 2014
9.3.2014 7:31:32   
Radenska_
Ojla, jaz kar verjamem v napoved spola, okej po NS ne, ampak sem pa imela zdaj v 14t UZ, ker sem imela en nenaden rjav izcedek (prej pa nič), in smo razločno vidli lulčka. Mislim res, ginekolog je rekel če je že napovedal kaj spol na NS, pa jaz da ja, ampak ne 100% potem pa je rekel da tega se ne da več za punčko zamenjat :)
Drugače pa je vse okej, posteljica je zdaj še malo nižje in lahko malo zakrvavi kar se manifestira v rjavem izcedku. Nič SO 14 dni, pa bo :)

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: Septemberke 2014
9.3.2014 18:16:02   
bleeboo
Hej hej,

Ja, Radenska, saj pravim... V 14. tednu so stvari vec ali manj jasne. :) Dva tedna prej je pa druga zgodba.

Meni je se vedno slabo. Samo da se mi zelodec malo sprazni, se mi ze zolc dviguje. Ampak jutri startam 14. teden in se tolazim, da so to zadnji dnevi preobcutljivosti in cudnega apetita.

Smo imeli pa super vikend! :) Pa baje bo vreme tudi cez teden toplo in soncno, tako da komaj cakam popoldneve...

Lp


(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: Septemberke 2014
9.3.2014 18:59:59   
Happy nosečka
Ja jaz tud mal vrjamem v napoved spola čeprav ne vem če se bo pri nas na nuhalni vidlo, ker bom takrat 12 tednov in 3 dni, pa nič zato, čeprav sem pa firbčna full user posted image sam mam kr en občutek kater spol nosim... bomo vidli user posted image

(odgovor članu bleeboo)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: Septemberke 2014
11.3.2014 21:05:05   
Vida
da se še jaz malo javim...

prvi pregled sem dala skozi v 9t3d in je bilo vse ok, srček je bil, dete živahno in dovolj veliko za tedne... user posted image

danes sem imela NS in dala sem kri za DTH. ns je 1.3, srček bije z 154 udarci, morfologija je vredu... dete je živo in mi je pomagalo.... skratka, oddahnila sem si ... in to kar pošteno.... upam, da izvidi dht ne pokvari te slike... user posted image

drugače se pa prav nič nosečo ne počutim, če odštejem trebušček, ki se je napihnil v zadnjem času opazno....slabo mi ni bilo nič, bruhala nisem nikoli. edina nosečniška nevšečnost je slabše spanje in pa utrujenost, ki pa je vsak dan manjša...

aja, danes sem začela 13. teden... še malo, pa gremo v drugo trimesečje user posted image

naslednji pregled imam 28.3. komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil Vida -- 11.3.2014 21:11:44 >

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Septemberke 2014
12.3.2014 10:46:36   
Anonimen
Živjo punce!

No jaz pa v ponedeljek nisem imela pregleda nuhalne svetline, ker me je prejšni teden gripa čisto zdelala. In se mi še sedaj niso povrnile moči. Sem morala prejšni teden na infuzijo, ker sem samo še bruhala. Še dobro, da je mož dobil ta teden bolniško zame, da jaz lahko počivam in da se mi ni treba ukvarjat s hčerkico. Zdaj sem na nuhalno naročena v ponedeljek 17.3. Upam da se bo še kaj videlo, ker bom že v 14 tednu. Potem v torek imam pa pregled na diabetološki in potem, ko bom tam konec še v porodnišnici v ambulanti za patološko nosečnost. Me je že zdaj groza torka in diabetološke. user posted image

Lepo se sončkajte. Jaz komaj čakam, da bom lahko šla kaj na sprehod.

Anonimna 81

(odgovor članu Vida)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: Septemberke 2014
12.3.2014 19:56:53   
Happy nosečka
Ja mene pa prav mal nestrpnost daje še 2 dni do nuhalne... imam pa tudi jaz v sredo na diabetološki, pa da vidimo kaj bodo novega povedali, ker sladkor s prehrano in gibanjem nadzorujem, ni blo v enem mescu 5x preveč in upam da tako ostane. Sem pa zdej 12 tednov in 2 dni in je utrujenost skoraj minila, mi je pa zvečer čudno po želodcu, malo slabo in potem tud slabše spim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: Septemberke 2014
13.3.2014 9:05:30   
Bernardika
Zivjo punce.
Da se se jaz malo javim! Vceraj sem imela g pregled in hvala bogu je z mojim sonckom vse ok user posted image . Naslednji pregled pa imam 8.4.2014 ko bom imela morfologijo.
Drugace sem pa danes v 15 tednu nosecnostiuser posted image .
Sem pa danes malo gledala na youtubo vaje kako bi lahko malo telovadila doma. In sem nasla kr nekaj fajnih vaj oz.posnetkov tako,da bom verjetno ze danes malo zacela. Kaj pa ve boste telovadile oz.hodle na telovadno za nosecnice?

Aja pozabla sem povedati,da bomo imeli se enega fantka. No vsaj tako so mi rekli na nuhalni. Vceraj sem pa pozabila vprasat. Bom pa na morfologijo pocakala,da vidim a bo res fantek user posted image user posted image

Punce lep soncek dan vam zelim user posted image

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: Septemberke 2014
13.3.2014 10:17:27   
Radenska_
Bernardika, že 8.4.?
Jaz imam morfologijo šele 23.4. pa sem trenutno tudi v 15t.

Lahko malo posreduješ linke do telovadbe?
Jaz se doma sala malo raztegujem, se sproti zmišljujem, hodim na sprehode občasno, začela bom roalt zdaj za vikend, dokler bo šlo, to je pa to. Pa manjše hribe ;)

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Bernardika)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: Septemberke 2014
13.3.2014 19:08:35   
Happy nosečka
O ja jaz tudi razmišljam o telovadbi tudi zato ker že tko mam full časa ker sem trenutno brezposelna in se včasih res dolgočasim, samo nisem bila sigurna katere vaje lahko delam, a mislite da je sobno kolo ok? Ker ga imamo doma in do takrat ko nisem vedla da sem nosečka sem ga kar vestno uporabljala, pa bi ga še zdaj, samo nisem sigurna.

Rada prebiram vaše zgodbice in upam da jih bo še veliko, saj do septembra je še kar dolga user posted image

Lep večer user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: Septemberke 2014
14.3.2014 6:09:05   
Saša33
Dobro jutro,

tudi mi smo imeli včeraj nuhalno. Pa še v službo sem šla povedat, da bom na 3 porodniški:). Mi je res odleglo, da je vse ok. No sicer so mi vzeli še kri in bodo rezultati tveganja v 10 dneh.

A dete je zgledalo zelo aktivno in vse je ok videt. Nuhalna je bila 1.3. Tako,da mislim, da je vse ok. A počakajmo še teste.

Telovadba: Če prebirate forume. Pušenjak vedno pravi, da je telovadba dobrodošla.Lahko jo izvajaš dokler ti paše. Paziti je treba le na pulz. Za plod ni problem. Nevarnost so edino športi, pri katerih se lahko poškoduješ. Padeš in potem imaš sranje z slikanjem itd. Sama sem pri prvi nosečnosti skoraj vse opustila edino sprehodi in plavanje, ki pa me ni tako prepričalo saj nikoli nisem prej plavala. V drugi nosečnosti sme redno delala jogo kar zahtevne vaje pa 3x tedensko do 8 meseca po 1h orbitreka. Sedaj že pol leta tečem 3x tedensko 40 min in še vedno tečem. Bom dokler mi bo pasalo potem pa grem v fitnes ali pa bom kar doma na orbitreku.

Malo sem tudi računala, da bom lahko dop šla v fitnes. A sem ravno včeraj dobila odgovor da z majem ne bova dobila vrtca za tamala. Tako, da sedaj resnično ne vem ali bom sploh kaj prosta do poroda. Ali bova z možem samo štukala z dopusti celo poletje, no upam na najboljše.

Nič, se ogasim še kaj.

Drugače pa kar pridno telovadite, paše..Pa tudi počutje je boljše, manj kg ti ostane pa še nisi tako zaspan.

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: Septemberke 2014
14.3.2014 8:39:17   
smoki3
Pozdravljene!

Včeraj smo imeli nuhalno in je bilo vse odlično, tako da sedaj se naprej veselimo nosečnosti in čakamo punčko :) :)!!!

Sem bolj aktivna na FB, ker ta forum lahko vsak anonimnež bere in radovednež, kar mi ni ravno všeč. Bi bila pa zelo vesela, če bi katera ustvarila privat - zaprt forum. Bi tam sodelovale tiste, ki ste proti FB?


(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: Septemberke 2014
16.3.2014 13:49:19   
Happy nosečka
Evo tudi za mano je nuhalna in vse ok. Mi je pa prestavla rok in sicer na 29.9. tko da mislim da bom nakoncu pristala med oktobrkam user posted image . Je pa mali tko lepo sodeloval pri pregledu še zdravnica je rekla kako lepo sodeluje ko mu je hotla preštet prstke je prav obrnu roko tko naprej user posted image spola pa še nismo vidli, mi je pa itak vseeno kaj bo.

LP

(odgovor članu smoki3)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: Septemberke 2014
16.3.2014 17:41:18   
titi10
Mi smo imeli v petek pregled, vse v najlepšem redu user posted image . Nasplošno se je moje počutje izboljšalo, slabosti so skoraj minile. Bo pa naslednjih nekaj tedno izredno napornih, saj jutri začnemo z obnovo kuhinje, sladijo pa še dnevna soba, kopalnica in soba za prihajajočega člana user posted image ...

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: Septemberke 2014
18.3.2014 6:40:51   
MONY25
Pozdravljene!

A se vam lahko pridružim? Smo v pričakovanju 3. člana, trenutno sem na porodniški in imamo doma 8 mesečno punčko in skor 5 letnega sinka user posted image Tale nosečnost nas je precej presenetila, sam kaj češ, nam je že tko namenjen...Stara sem 30 let, iz okolice Lj...
nism vas sicer nič kaj dost prebirala za nazaj, tko da mi ne zamert, če kej vprašam, o čemer ste že govorile...ali imate tudi kkšno FB skupino (če ja, ali me lahko katera doda)?


Lp

_____________________________

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu titi10)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: Septemberke 2014
18.3.2014 15:30:35   
Saša33
MOny25; Mah nič se ne sekiraj, boš videla majhna razlika je na začetku res zelo naporna, potem pa je vsak dan lažje. Jst imam doma 9 mesečnika in 2 letnico. Ravno danes sem okoli skakala in se menila da bosta z julijem šla oba v vrtec, mami pa za en mesec v službo:)


Počutje: Slabosti skoraj ni, sem v 13 tednu. malo se mi že pozna na trebuhu, čeprav nosim še vsa oblačila. Tudi zaspanosti ni. Kg sem še vedno na -1, kar ni niti tako slabo. Prvič sem šla plus 17kg, drugoič 10kg. No se ni niti vhajanje začelo:)

Grem kuhat kosilo.

pa pa in uživejte v sončku

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: Septemberke 2014
19.3.2014 20:36:37   
beibie
Hei hei,

pozdravljene srečke nosečke, tudi jaz sodim med srečnice, pričakujemo pa 1.9 :) odličen datum ni kaj :))
pri nas je vse ok vse tako kot mora bit, redimo se skoraj nič samo 1kg, pojedla bi pa vse kar vidim :) trebušček
je pa že zelooo okrogel :)).

Zanima me tudi kako prideš do facebook skupine :)

user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: Septemberke 2014
20.3.2014 8:33:48   
pikicapokica007
beibie, v zs mi pošlji link do svojega fb profila. te bom dodala kot prijateljico, ker samo tako te lahko povabim v skupino ;)

(odgovor članu beibie)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: Septemberke 2014
20.3.2014 13:24:56   
Anonimen
Živjo sonosečke!

Ta teden sem tudi jaz končno dočakala nuhalno in bila vsa vesela, ko sem zvedela, da je z otročkom vse uredu. Se mi je še cel dan smejalo. Mali je bil med pregledom zelo živahen. Tudi na diabetološki sem dobro opravila. Tako da zaenkrat ostajam samo pri dieti, rekreaciji in odmerkih nočnega inzulina.
Pa še to je fajn, da se slabosti počasi očitno končujejo in imam končno malo več energije.

Lepo bodite še naprej.

Anonimna 81

(odgovor članu pikicapokica007)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: Septemberke 2014
20.3.2014 13:45:10   
Happy nosečka
Dobrodošle vse "nove" tukaj, prav lepo je mal delit mnenja user posted image
Jaz pa imam tudi diabetes, hvala bogu ga še sama nadzorujem s prehrano, sem bila pa včeraj na kontroli in so mi ugotovili beljakovine v urinu, tko da mam zdej testne trakce in si merim zjutraj in zvečer. A mogoče katera kaj ve o tem zakaj to pride pa če je full nevarno? Je pa tud res da mi ni veliko pasalo jest zadnje 3 dni ker sem staknila mal viroze in driskam in je zdravnica rekla da če si lačen pridejo v urin, samo jaz lakote čutila nisem.
Če katera kaj ve o tem se priporočam za info, saj sem vsa zaskrbljena da nebi blo kaj narobe z otročkom.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: Septemberke 2014
20.3.2014 20:42:34   
bleeboo
Lep pozdrav vsem!

Vidim, da ste kar v redu, tudi meni se slabosti umirjajo (ceprav zvecer me se vedno primejo). Malega vsakih nekaj dni poslusam na angelsoundu - je ocitno ze precej vecji, ker takoj najdem uttrip.:)

Happy nosecka, proteinov v urinu pri normalnem delovanju ledvic ni. Ce poenostavim - ledvice delujejo kot en zapleten filter - nekatere snovi prepuscajo v celoti, ene delno, drugih pa sploh nic ne - in proteini so v zadnji skupini. V kolikor se torej najdejo proteini v urinu, je to znak, da "filter" ne dela v redu. Pri nosecnicah je to eden od znakov preeklampsije (zraven so se visok tlak in otekanje) - ampak to obicajno kasneje v nosecnosti. Je pa vse odvisno od tega koliko je proteinov v urinu, ali je le prehodno in se samo popravi ali pa se stanje slabsa. Cisto mozno je, da je prislo pac do dehidracije ob virozi in se bo stanje popolnoma popravilo ob primerni hidraciji. Ce pa ne, je pa treba poiskat vzrok tezav - pa ne zaradi otroka, ampak zaradi tebe in tvojega zdravja! No, tisto ob hudi lakoti so pa ketoni v urinu - ededn od znakov stradanja (najbrz tako hudo pri tebi ni bilo). Skratka, najverjetneje je, da se bo lepo samo od sebe popravilo in ni nobenega razloga za paniko. :)

Lp

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: Septemberke 2014
20.3.2014 21:18:33   
Happy nosečka
Ojojoj... meni je zdravnica rekla ko so dobili rezultate, da sem lačna sodeč po urinu, ker so beljakovine prisotne, na testnih lističih mi piše ketoni - jaz sem sklepala da je to eno in isto ker mi je zdravnica odločno rekla beljakovine. Oh joj, zgleda da se bom mogla še sama malo učit kaj pomeni kaj user posted image .

Uglavnem jaz sem predvčerajšnjim zvečer zlo malo jedla ker me je po želodcu in črevesju trgalo, zvijalo (od viroze) in tud včeraj zjutraj pred pregledom sem pojedla le malo navadnega jogurta in pol koščka kruha - samo toliko, da sem nekaj pojedla, na silo! Tko da možn d sm bla lačna samo jaz lakote čutila nisem ker me je vse po prebavilih bolelo.

Ah, pa smo prišli do pravih rezultatov sploh kaj mi je in zakaj user posted image pa hvala za obrazložitev, ter da si omenla KETONE, ker če ne, še vedno nebi vedla da je to drugo user posted image

(odgovor članu bleeboo)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: Septemberke 2014
21.3.2014 7:23:52   
bleeboo
Ajej, a si si prebrala kaj so ketoni? In so ti izmerili krvni sladkor? Naceloma ketonska telesa nastajajo takrat, ko ni dovolj glukoze na voljo (glukoza je namrec za vecino organov glavni vir energije; ko se pa zaloge le-te porabijo, zacne telo razgrajevat mascobne kisline - iz katerih naredi ketonska telesa, ki jih potem porabi kot vir energije - zelo poenostavljeno in na kratko). Ce so prav ketone nasli, potem bos pa res morala vec jest, ker ocitno hujsas.

Ma kaj je to s trebusnimi virozami zadnje case? Moj sin danes ze drugi dan driska, vceraj je se bruhal... Ni da ni!

Lp

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?