Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. No vsaj upam, da se bo obdržalo. Lani se žal ni :(. Upam, na najboljše. PDP naj bi bil 4.10.2014. Glede na to, da je bila včeraj črtica zelo rahla, naredim konec tedna še en test, in se v prihodnjem tednu naročim na pregled. Sem pa zelo zelo utrujena kar en čas. Zaspim že ful zgodaj, spodaj čutim špikanje in bolečine. Kakšen teden nazaj sem imela občutljive prsi, me pa skrbi, ker so zdaj manj občutljive. Upam, da ni to kaj narobe. No, so pa malo večje kot normalno
.Me pa nekaj zanima. Kako je s čiščenjem zobnega kamna v nosečnosti? Namreč 5.2. sem naročena in če ni dobro to naredit v nosečnosti raje ne grem. Se že veselim tipkanja z oktobrkami 2014
!
vesela zelo, v ponedeljek se naročim na pregled
.
tukaj, danes zjutraj sem naredila test in je pokazal lepi +
sem ji povedala da to je pa ja prepozno, da bo ze 13 teden...pa se ni dala, tako da bom sla najverjetneje samoplacnisko na ultrazvok h temu ki mi bo nuhalno delal....
Po izračunih naj bi imela rok 12.10., doma pa imam že dva škrata.