|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 9:05:57   
*emma*
Raugel, mene si pozabila dodati ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 9:25:44   
darhaha84
No, da se še jaz prijavim. Sem zagledala magični +. Očitno sva zelo plodna, ker je prvi mesec uspelouser posted image . V glavnem moji podatki: user posted imageuser posted image doma, stara 30 let, Grosuplje. Predvideni rok: 19.10., prvi pregled 24.3. – šele. Pri prvi user posted image nisem imela do konca nobenih težav, še dobro da sem imela trebušček in tako sem vedela, da sem noseča. Zredila sem se za 9 kg. Sedaj mi je pa že dober teden slabo kot pri norcih. V službi sploh nisem zbrana in skoz bi nekaj glodala, da umirim slabost. Najbolj mi paše kakšno jabolko ali prepečenec. Jogurti, mlečni izdelki, suho sadje, oreščki, kosmiči in sladkarije mi nenormalno smrdijo ime me silijo na bruhanje - mlečna hrana, ki sem jo prej oboževala - čudna je ta nosečnost user posted image  Drugače sem pa ful utrujena. Spat grem že ob 22:00, kar je pri nas zelo nenavadno. Saj pravim, v prvo sploh vedela nisem, da sem user posted image  Si pa tokrat želim pučko, da bi bila parček, vendar če bo še en fantek ne bo problema, samo da bo zdrav in navihan user posted image
 Jaz na NS bom šla, zaradi slikice user posted image . Drugače se pa z M, pogovarjava, da bi šla na Harmony neinvazivni predrojstni NIPT test ali amniocenteza, se še nisva odločila, na kaj bi šla. Pri prvemu niti pomislila nisem na to. Verjetno, ker smo imeli pa pri njemu na začetku en kup težav in operacije, sem pa začela vse skupaj gledati z drugačnimi očmi. Sicer ni bila težava kromosomska napaka, ampak razvojna, vendar vseeno mi požene strah po kosteh in tokrat bom šla na test.
Vsem želim srečni in čimmanj naporno user posted image  
Punce, ali katera še hodi na kakšne skupinske vadbe Body pump ali aerobika. Jaz razmišljam, da bi počasi to opustila, razen ene 3-4 x na teden v easy tek, cca. 5 km – odvisno od počutja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 9:59:30   
Raguel

IZVIRNO SPOROČILO: *emma*

Raugel, mene si pozabila dodati ;)


user posted image user posted image Nisem te pozabila dodati,poglej spodaj na seznam pod xx.10.2014.Nisi še sporočila datuma PDP in te ne morem dati pod noben drug datum.

_____________________________

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu *emma*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 10:33:49   
pikabuu
pozdravljene...

mislim da še ni skupine na FB, ker je še malenkost prehitro user posted image

lila5 in kateri "poskusi" ti kažejo na fantka? jaz bi tudi sprobavala user posted image

novega itak nič, edino danes sem še enkrat naredila test (ker mi je ostal) in je ponovno pokazal user posted image sem mislila ginekologinjo poklicati, in sem ugotovila da ima sedaj malico. mi je pa prava muka klicanje raznoraznih zdravnikov, ginekologov itd. ker vedno pol dneva porabim da jih prikličem user posted image ali ne dvignejo ali pa imajo zasedeno. upam da bo danes več sreče s tem user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 10:57:12   
pik ipoki
joj slabosti... user posted image - včeri sem šla v lj in celo pot sam gledala, kje lahko ustavim za vsak primer... no pa hvala bogu ni blo treba! prve 2 nosečnosti brez tega - sicer bruham ne (mogoče bi se potem boljše počutla, če bi) sam kuha se mi v trebuhu...
drugače pa mi je FULL vroče skoz. me doma mami kr čudno gleda, zakaj sem skoz v kratkih, pa jest k me skoz zebe user posted image upam da ne posumi kaj - vsaj ne prehitro!

glede spola - sem se odločla da tokrat ne vprašam! doma imam par in tokrat mi je pa res popolnoma vseeno. sin sicer pravi da bi bratca, ker sestrico že ima user posted image tudi meni se zdi da bo sin - pustimo se presenetiti do konca, če bo uspelo, če me radovednost ne požre user posted image

zdaj pa že komaj čakam 27. da grem na pregled in zagledam user posted image potem bom pa čist blažena user posted image

(odgovor članu pikabuu)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 11:37:41   
Ann*
Jaz pa imam jutri prvi ginekoloski pregled (jutri se dopolni 8.teden po mojih izracunih) user posted image

Zanima me katero folno kislino jemljete, tiste ki jo? Elevit mi povzroca zaprtost...
In kam boste sle na nuhalno, tiste, ki se boste zanjo odlocile? Brala sem slabe kritike dr. Strahove v Domzalah in pozitivne kritike dr. Pusenjaka v Dravljah. Ima katera kaksne izkusnje? :)

Lep dan vsem!

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 11:42:08   
Bett
Danes sem imela redni pregled pri ginekologu in zaenkrat se še ne ve, ali je plod živ ali ne, tako da imam ponovni pregled čez 1 teden. Po mojih izračunih naj bi bila noseča šele 6 tednov in na UZ se vidi, da nosečnost je, utripanja srčka pa (še) ni bilo videti user posted image .

(odgovor članu Ann*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 11:45:51   
Anonimen


Jaz imam Folno kislino #Tifol# od Krke za enkrat nimam probleme s prebavo drugače jo vzamem preden grem spat
IZVIRNO SPOROČILO: Ann*

Jaz pa imam jutri prvi ginekoloski pregled (jutri se dopolni 8.teden po mojih izracunih) user posted image

Zanima me katero folno kislino jemljete, tiste ki jo? Elevit mi povzroca zaprtost...
In kam boste sle na nuhalno, tiste, ki se boste zanjo odlocile? Brala sem slabe kritike dr. Strahove v Domzalah in pozitivne kritike dr. Pusenjaka v Dravljah. Ima katera kaksne izkusnje? :)

Lep dan vsem!


(odgovor članu Ann*)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 12:16:15   
pikabuu
za spremembo so mi v prvo dvignili telefon, ko sem klicala user posted image prvi pregled: 4.3.2014 za pusta user posted image

mene pa hudo zebe zadnja 2 tedna, sem skoz cela dol zadelana. folno bom verjetno jemala Tifol, tak kot prvič.

tiste ki pričakujeta 2. ali pa 3. otroka: kako dolgo velja materinska šola in potrdilo o prisotnosti očeta pri porodu? razgovor za epiduralno je potreben na novo? še posebej ma zanima maribor.

bett misli pozitivno, mogoče je še prezgodaj za srčeka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 13:15:11   
nana1984
Za dopolnit v seznamu: starost 29, Novo mesto

Tudi mene dajejo slabosti predvsem zvečer pa tudi po kavi mi je slabo, mi tako diši samo ko jo pa spijem je pa za znoret. Bruham ne tudi v prvi nosečnosti je bilo tako. Mene tudi nenormalno zebe. Pa pravijo da je vsem nosečnicam vroče user posted image . Edini znak ki ga še imam so boleče prsi. Pa prisoten rjavi izcedek, ki me spravlja ob pamet. Mah saj bo kmalu boljše. trenutno sem v 8. tednu še kakšne 4 tedne pa minejo te začetne nosečniške težave.

Na nuhalno s. bom šla sem tudi pri ta prvi bila. Mi je super ker je res podroben uz in se ti res posvetijo, šla bom pa kar k dr. Klaričevi v novem mestu.Ona je tudi moja ginekologinja.


(odgovor članu pikabuu)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 13:22:45   
Anonimen
Lep pozdravček, nosečkice in iskrene čestitke vse, ki vam je uspelo...!
Moja nosečnost se tokrat ni dobro izšla, saj sem že dva dni po šibkem plusku pričela krvaveti in čez nekaj dni je bil test negativen..user posted image
Tako da se žal poslavljam od vas in prosim, da me izbiršete s seznama (12.10). Vam pa lepo in mirno nosečnost in zdrave user posted image !

Anonimna user posted image

(odgovor članu nana1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 14:22:07   
maja 83
Anonimna, žal mi je, da se je tako končalo pri tebi :( Držim pesti, da bo naslednjič drugače!!!

Tudi jaz bom šla kar na amniocentezo (sem šla že pri prvem otroku in bom zdaj spet šla) in bom nuhalno preskočila. Sicer nisem še toliko stara, da bi mi pripadala, tako da bo kar finančni zalogaj, lani je stala cca 600 € user posted image . Fora je v tem, da imam sestrično, par let mlajšo od mene, ki je hudo prizadeta - ne sedi sama, ne hodi, ne govori ... in vidim, kako je ta situacija težka za celo družino. In zakaj se ne bi čemu takemu izognili, če nam je znanost na voljo. Sicer me vsi niso štekali, zakaj amniocenteza ... sem se počutila, kot da mislijo, da hočem popolnega otroka. n sem vsakemu morala razlagat, da ni fora v tem, da hočem idealnega otroka. Še vseeno se lahko rodi gluh, slep, avtističen ... in bomo morali zanti živeti s tem. Ampak vse to se da. Če se pa rodi s hudimi prirojenimi napakami, da je celo življenje revček in ti z njim, je pa nekaj drugega. No, tako je moje mnenje. Lani sem šla k Pušenjaku. Res same pohvale. Pa nisem toliko navdušena nad moškimi ginekologi, ampak ta človek je čudovit. Priporočam vsekakor.

Folna, ki jo jaz jemljem, je Femibion. Sem zadovoljna.

Hm, meni pa tole s toploto niha, včasih me zebe, včasih mi je pa fuuuul vroče (drugače sem pa na splošno bolj zmrznjene sorte); pa ugotavljam, da se mi je prebava malo polenila, grem samo vsak drugi dan na wc po novem; lulat tut kar naprej hodim, to je pa to zaenkrat, nič špikanja v trebuhu, nič slabosti še.


Hm, ne spomnim se več, koliko časa velja materinska šola in razgovor za epiduralno, bo treba malo pogooglat user posted image

Bett, držim pesti, da bo čez 1 teden vse ok. Ma, so smotani teli ginekologi, vsa naročijo tko zgodi, da se še nič ne vidi, da potem vas je strah, da ni vse v reduuser posted image

< Sporočilo je popravil maja 83 -- 19.2.2014 14:25:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 14:43:30   
Bell_
Pozdravljene nosečke!! user posted image
No evo jaz sem danes imela uradni prvi UZ:) tako, da lahko povem, da je pikica od petka za pol cm zrasla, zdaj že 1,15cm (7tednov, 2dni). Vse je vredu, srček pa tudi super dela user posted image user posted image . Sem se tudi prijavila na nuhalno pri svojem G danes in imam 27.3., potem so mi pa dali še datum za posvetovalnico 1.4. :) Zdej bom pa komaj čakala, da ta mesec mine, da lahko potem spet vidim pikico:)
Aja pa dobila sem uradni PDP zdaj, ki je 6. oktober:) Drugače počutim se pa kar vredu, skoraj tako, kot da ni nič:)

Tako da popravek in dopolnitev za tebelico: PDP 6, 10, 1user posted image , stara sem 23, iz Kranja, nuhalna: 27.3 user posted image

Vsem želim veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu maja 83)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 18:09:57   
moni23
Pozdravljene:)

Tudi mi smo včeraj slišal, videli in prešteli :) Vse je ok:) Po zadnji M smo oktobrčki, po meritvah pa septembrčki :) no pri svoji G imam pregled kot je v seznamu 18.3, isti dan pa imam še nuhalno.

LP :)

(odgovor članu Bell_)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 18:27:22   
*Suza*
pozdravljene vse nosečke :) vključujem se v pogovor ker sem tudi jaz pred kratkim zvedela da sem 2. user posted image :) tako da bom tudi jaz najverjetneje oktoberka :) počutim se super kot v 1. nosečnosti :) doma imam še sinčka starega 17m :) Prvi pregled imam 11.3. tako da točnega pdp-ja še nimam :P želim čestitati vsem srečkam nosečkam ki ste pred kratkim zagledale svoje čarobne pluske :D user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 18:27:25   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moja nosečnost se tokrat ni dobro izšla, saj sem že dva dni po šibkem plusku pričela krvaveti in čez nekaj dni je bil test negativen..user posted image
Tako da se žal poslavljam od vas in prosim, da me izbiršete s seznama (12.10). Vam pa lepo in mirno nosečnost in zdrave user posted image !

Anonimna user posted image


Anonimna, žal mi je, da se je tvojuser posted image tako hitro poslovil.

Okrog mene je zadnje čase toliko tega (ss), da se prav bojim veseliti, ker v prvih 12 tednih se lahko zgodi marsikaj.
Držim pesti, da v naslednjem krogu rata.


Mojih slabosti je vedno več. Začne se zjutraj, ko sem peljem po (ozki in ovinkasti cesti, več kot pol ure) v službo. Če se bo to stopnjevalo bo še prav "zabavno". Danes mi je prvič postalo slabo tudi popoldan in se še kar nadaljuje.
Pa si mislim ... če je to potrebno za user posted image , bom pa tudi to prestala. user posted image


Jaz ne vem kaj je z mojim telesom. kavbojke, ki so mi bile še 14 dni nazaj ohlapne, so zdaj že tesne (ko sedim, moram imeti odpet gumb). A mislite, da se res lahko že tako hitro pozna? ker jedla pa tud nisem toliko v teh 2 zednih, da bi se lahko zredila.

Že veselo odštevam dneve do pregleda, ki ga imam 13. 3. user posted image

Uživajte v navajanju na množino (tiste, ki pričakujete prvegauser posted image ) ostale pa uživajte v navajanju na še več množine ;-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 19:43:19   
Bett
Maja 83 kam si pa šla na amnio? Jaz sem v prvi nosečnosti tudi bila, ampak mi je pripadalo na zavarovalnico, ker so bile vidne napake ploda na UZ. Zdaj pa sem tudi že razmišljala, da če se seveda plod obdrži, da bi šla samoplačniško na amniocentezo.

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Oktrobrke 2014
19.2.2014 20:17:02   
maja 83
Bett, šla sem v Dravlje k Pušenjaku. Izvide sem dobila pa v 2 tednih.

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Oktrobrke 2014
20.2.2014 8:56:56   
melona27
Js bom na nuhalno šla v Dravlje, tko k prvič, mi je blo fajn tam. Prvi pregled imam 18.3., sem se naročila kr samoplačniško, nuhalno imam pa 9.4. user posted image
Men zaenkrat še ni slabo, edin proti večeru mi je malo, 1.nosečnost je bila idealna, upam, da bo zdej tud vsaj približno tako :) Imam pa napade lakote, ful velik pojemuser posted image Pr sinu sem se zredila kar za 25kg. Iz 50 na 75 user posted image
Lep dan vseem

< Sporočilo je popravil melona27 -- 20.2.2014 8:58:56 >

(odgovor članu maja 83)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Oktrobrke 2014
20.2.2014 9:17:09   
Anonimen


Kašne znake že imate?Jaz imam tudi napade lahkote mi ne paše ne sladko ne kislo grenko pa user posted image Pa se mi malo v glavo vrti

(odgovor članu melona27)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Oktrobrke 2014
20.2.2014 9:55:24   
*Suza*
znaki???user posted image glaava me boli,in komaj čakam da minejo 3 mesci da se umiri. drugače pa nič posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Oktrobrke 2014
20.2.2014 10:51:01   
LoriM
Pozdravcek vsem!user posted image
Tudi jaz se vam pridružujem.
Moj pdp okoli 25. oktobra, moja 3. nosečnostuser posted image user posted image user posted image , imam dva user posted image user posted image sem pa tudi jaz že čez 35, tk da kamajuš dobila si družbo.user posted image
Ali katera od vas razmišlja o biopsiji horionskih resic namesto Ac? Jaz sem na Ac že bila zaradi slabe ns, ampak 16. teden je tako pozno, bhr pa se opravlja v 12. tednu. Ne vem..




(odgovor članu *Suza*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Oktrobrke 2014
20.2.2014 11:27:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LoriM

Pozdravcek vsem!user posted image
Tudi jaz se vam pridružujem.
Moj pdp okoli 25. oktobra, moja 3. nosečnostuser posted image user posted image user posted image , imam dva user posted image user posted image sem pa tudi jaz že čez 35, tk da kamajuš dobila si družbo.user posted image
Ali katera od vas razmišlja o biopsiji horionskih resic namesto Ac? Jaz sem na Ac že bila zaradi slabe ns, ampak 16. teden je tako pozno, bhr pa se opravlja v 12. tednu. Ne vem..






smo že 3 toliko mlade user posted image
user posted image

(odgovor članu LoriM)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Oktrobrke 2014
20.2.2014 12:55:45   
vesica
No tako meni se je danes tudi pojavila prva jutranja slabost oz. S pozirkom kave sem ze bila v narocju z skoljko user posted image in ko sem se vsedla v avto sem morala vse ambi disave vrzti ven ker mi je obracalo. Upam da bo samo danes ;)

Zanima me glede nuhalne jaz prvi uz imam 27.2. (Bitje srcka utd)Ker nam je uspelo v prvem postopku imava pregled kar tam kjer so mi opravili ivf ,torej a mi lahko katera pove kaj ker nic nevem nic mi se niso rekli, a za nuhalno poklicem kar po Uz (ce bo vse ok)ali kako?tudi mojega osebnega gin. Se nisem obvestila ker pac cakam prvi Uz na kliniki ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Oktrobrke 2014
20.2.2014 15:21:48   
nana1984
vesica Za nuhalno pokličeš tam kjer bi jo želela opravit. Poveš datum zadnje menstruacije in ti oni dajo primeren datum. ponavadi je to med 12.-14 tednom.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?