|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Timpanalne cevke čepki,izkušnje
27.1.2014 13:12:37   
naja78
Lep pozdrav!

Našemu 4 letnuku so vstavili v ušesa cevčice.Ker od kar jih imamo,... nam stalno nekaj ven teče,prej nikoli,smo pomislili da otroku nismo zatesnili dobro uho s čepki.Imamo tiste ,ki so kot plastelin,barvni,silikonski,in čez damo neoprenski trak.user posted image
Uho mora biti 100% zaščiteno pred vodo,pa me zanima,kako se nekateri spopadate s tem in kaj uporabljate.
Izkušnje so dobrodošle.Razmišljam, da mogoče kaj vode uide not,čeprav ne bi smelo.Od kar jih imamo je sr...user posted image .

hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Timpanalne cevke čepki,izkušnje
27.1.2014 14:01:49   
skuštrana
Če jaz prav vem se timpalne cevke vstavijo prav zato da se uho izza bobnica cisti oz. zato ker se za bobnicem nabira tekocina in to mora ven, drugace se zagnoji. Vsaj nas jih je imel zato, ampak pri nas niso ravno pomagale, pa full hitro so ven popadale.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Timpanalne cevke čepki,izkušnje
28.1.2014 12:52:04   
naja78
ŽIV!
Prav razmišljam, da je pri nas isto.Pa piše ravno obratno,ko berem,...da ful pomagajo, da ni več vnetij,itd,....nevem,no,...user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Timpanalne cevke čepki,izkušnje
28.1.2014 15:49:23   
skuštrana
Pravzaprav ne vem kaj bi ti svetovala, mi smo cevke vstavljali trikrat ( dvakrat plasticne, tiste ki same padejo ven), enkrat pa taksne ki naj ne bi ven padle, pa so vseeno....potem sem pa jaz rekla da sedaj je pa dosti in da bomo probali brez teh cevcic. Se najbolj nam je pomagalo cepljenje proti pnevmokoku, ampak tudi to ni bilo 100 procentno. Se pa situacija pocasi umirja sedaj ko otrok raste, tako da upam da bo pocasi to prerastel. Je pa pri nas specificna situacija ker je vedno imel gnojni izliv iz usesa ( bris vedno sterilen) tako da mu niti antibiotiki niso delovali ( mu jih sploh niso predpisovali, razen na zacetku ko se nismo vedeli kako in kaj ;ampak smo hodili takrat ko mu je teklo iz ušesa vsak dan na ciscenje pod mikroskopom)...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Timpanalne cevke čepki,izkušnje
9.4.2014 21:14:52   
mulan
Vem, da je od tvojega vprašanja že nekaj časa minilo, pa vseeno: sinu so dali cevke pri enem letu zaradi stalnih vnetij srednjega ušesa. Po vstavitvi mu je občasno iztekala tekočina, večinoma gnojna. Ta tekočina ni bila voda, ki uide v ušesa, ampak pač rezultat vnetja srednjega ušesa. Bistvo cevk (vsaj pri nas) je bil ta, da je ob vnetju gnoj iztekal in tako sina vnetje ni bolelo. Čez čas so bila vnetja (in s tem iztekanje tekočine) vedno redkejša. Padle pa so pozno - prva po skoraj treh letih, drugo pa so mu kasneje celo kirurško odstranili.
Za zaščito smo uporabljali silikonske čepke flo-tek, kupili smo jih v lekarni. Zelo lepo se prilega in nikoli mu ni ušla voda skozi.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?