Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in jej (tudi) zdrave in sveže stvari ... sicer pa je večina "prepovedanih" reči odvisna od tega, če si že prebolela toksoplazmo. Če ja, potem se pač izogibaš alkoholu, kavi v prekomernih količinah, cigaretom, surovim jajcem ... če je še nisi prebolela, pa temu seznamu dodaj še neprekuhano meso (čeprav tu nekateri pravijo, da dobro odimljeno in posušeno meso lahko jemo - mnenja so različna), neoprana zelenjava, sadje, ... in če delaš na vrtu si vedno nadeni rokavice. Potem so tu še siri s plemenitimi plesnimi, pa školjke, ... Je pa odvisno - nekatere se zelooo pazijo, druge malo manj, pa vse lepo donosijo in ni težav.
.

.Upam da gremo naprej brez težav.
sva takoj letela na urgenco, nosečnost je še, vendar za utrip ni bila 100% prepričana. Dobila dvoje tablete proti krčem in nosečniške hormone, da ne bi prišlo do ss s strani mojega telesa. Če bo, bo zaradi genetske okvare-upam da ne! Zdaj moram strogo ležati in počivati,če bo vse ok bo ta nosečnost spet hudo rizična (že pri hčerki sem mogla preležati vseh 9mesecev). Sem pa živčna ker imam naslednji pregled čez teden dni da vidimo ali še bije ali ne...držite pesti da bom z vami do konca!
. Maladva sta navdušena