Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. kotp ravi Rožca1 oskubijo te tako ali drugače. Jaz imam s tem centri slabe izkušnje, pri drugi hčerki sva čakala 4 mesece na odločbo o otroškem dodatku, klicala vsak dan taj ,enkrat so zgubili vlogo, drugič se je ravno sesul sistem, tretjič, pišemo bo ta teden , naslednjič ni še v delu,....mož je bil čsito penast, je visel na telefonu nonstop
!
, še malo pa bom imela popek na ven obrnjen
. Bebica ful miga po bušiju, komaj čakam naslednji pregled, ki ga imam naslednji teden. Upam, da mi bo ginekologinja naredila tudi ultrazvok, me zanima, če se je mogoče že obrnila na glavco.
, če oblečem normalne kavbojke, ja še so mi prav
Dete pa brca tako močno, da me ponoči včasih zelo boli. Kobaca se po trebuhu sem in tja, tako, da enkrat dobim brco v rebra, enkrat nekam ob strani spet drugič pa čisto nizko spodaj. Včasih imam občutek, da mi bo trebuh kar razneslo... Pestro in živahno. Ampak kar naj brca, vsaj vem, da je vse v redu.
moj dragi se sicer še nič ne pritožuje, se toliko več stiskava in crkljava, ampak če bo šlo tako naprej bom prej rodila, kot pa opravila svojo zakonsko dolžnost.
da ne bodo reveži čisto obupani. Ker sama imam občutek, da je potem po porodu, prve mesece, še slabše...