|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škratki 2014
19.4.2015 19:21:04   
neznanka89
heii punce.
Jaz tudi vsaki dan nameravam pisati ja, pa ne pridem zraven. Je naš mali tudi kot živo srebro. Imam tudi stajico, ampak se tudi buni v njej. Mu ni všeč, da je omejen.

Drugače nič kaj novosti. Je vedno bolj spreten, ob opori, pa še zelo malo stopiclja. Je pa že zelo siguren pri vstajanju, stanju in potem spuščanju na tla. Se nikamor ne mudi.

Glede goste hrane ga počasi ampak res počasi navajam na našo hrano, ker se mi zdi, da bi bil preveliki šok potem, če bi mu kar naenkrat začela dajati našo hrano. Je pa že praktično vse, razen svinjine mu še ne dajem in pa oreščkov in teh stvari. Priznam pa, da mu za večerjo naredim kar industrijsko kašico. Z zajterk mu pa kuham te mlečne zadeve. aja, pa hrenovke mi zelo malo jemo, tako, da mislim, da je otrok še kar nekaj časa nebo dobil.

Ima pa že več kot 14 dni zamašen nosek in sploh nevem, kaj naj še naredim. Ne kašlja, nima vročine, dobro razpoložen, le z noska mu teče, kot s pipice. Je tako bogi že. Jutri grema k zdravniku, da mu pregleda, če je z uhicami vse v redu. Sem že pomislila, če je mogoče kaj z zobki povezano.

condfa8h bravo. Je zelo lepo napredoval, odkar si se nazadnje javila. malo še, pa bo kar odkorakal user posted image Pa seveda, čestitke za vrtec, čeprav vem, da ima grenak priokus.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Junijski škratki 2014
19.4.2015 22:14:27   
bauko
O super, malo svežine na forumu user posted image

Zgleda imamo vse doma živo srebro, jaz tudi ne izostajam user posted image Vsako sekundo moram biti pozorna, če ne je takoj oslarija. user posted image Saj se zna tudi lepo igrati in npr v miru knjigice listat, po drugi strani pa kadar je na kavču, se vedno meče v pouštre, da jo komaj krotim, v banji po novem sama sebe tunka (potopi obraz), ko smo zunaj in če je možnost, da kobaca, kar gre, je sploh ne zanima, če sem zraven, ipd. Zaenkrat še furamo brez stajice, ne vem pa, če bomo zdržali do konca user posted image
Si pa kupim kakšni minutko z gugalnico, ki jo namontiram na drog za dviganje. user posted image

Gibalno je precej napredovala, ampak še ne hodi samostojno. Hodi ob opori (sama, jaz je nič ne vodim za roke, ker mi je to mimo), ko zmanjka kavča se prime za mizico in nadaljuje...počepe zdaj že precej obvlada, velikokrat se pa tudi spusti in stoji brez opore, sploh kadar ima kaj v rokah in takrat je ful hecna, ker zgleda, kot da sploh ne ve, da se je spustila. ...Razvojno gledano je baje najboljše, če čim dlje kobaca. Jaz bi k temu dodala še to, da je fajn tudi za mamine živce user posted image

Čeblja tudi ona kar naprej, ima nekaj glasov, ki se ponavljajo (za avto, kravo, račko, pujsa, ovčko, psa in za hrano user posted image ), vse ostalo je vesoljščina. user posted image
Razume pa bolj kot ne vse. Sploh v zadnjih nekaj dneh se ji je prav odprlo. Ravno prejle je božala moje lase, potem svoje in spet moje. Pokazala na moj nos, svoj nos.... user posted image ah ja...neprecenljivi trenutki so to user posted image Sicer pa še pomežikne, pokaže kje ima lase, oči, nos, noge, roke, ušesa; ploska in maha pa-pa pa že dolgo...

Vedno bolj pa hoče uveljavljat svojo voljo. Zadnjič smo šli na Bled gledat račke in ko je ugotovila, da jim mečeva piškote (kruh smo pozabili) je bila orenk huda. user posted image

Zob še vedno nima, kar me malo jezi zaradi hranjenja. Ampak itak ne morem nič, ona pa kljub temu užive v koščkih kuhane zelenjave in tudi kakšni trši stvari.

Glede GH jo tudi mi počasi navajamo na običajno hrano. No, pri kakšnih začimbah pazim, ali pa npr golaža sem ji dala samo za jezik pomočit. Hrenovke ji še nisem dala, ampak tega tudi midva ne jeva, tako da je še en čas ne bo jedla. Iz istega razloga tudi bolj poredko dobi rumenjak - ker se enostavno ne spomnim.
Večerje tudi meni velikokrat spravljajo ob pamet, ker ni ravno navdušena nad gresom in kašicami, narejenimi z AM. Zato velikokrat spravim ostanek kosila (če je npr zelenjava in meso ali pa kakšna juhica) in ji potem zvečer to zmešam s polento in ima ful rada.

A so vaši tudi tako navdušeni nad lučmi? Vedno pokaže vse, ki so v prostoru in ni ga lepšega, če jih prižgeš, ugasneš, prižgeš...pred spanjem pa iz strešnega okna gledava zvezdice in je vsa navdušena. user posted image

Imam pa tudi jaz eno vprašanje - a katera kaj ve, katere rastline/rožice, ki so pač običajne na travnikih, so strupene oz škodljive? Moji se sicer vsak dan bolj da dopovedat, da se enih stvari pač ne da v usta, ampak bi vseeno rada vedela, katero rožico ji lahko brez skrbi dam v roke. Jaz vem edino za šmarnico in zlatico, da sta strupeni in da so trobentice in vijolice užitne. Potem pa pojma nimam, tamala pa na fertik firbčna in vse hoče probat...

Sicer pa čestitke vsem, ki ste dobile vrtec in vašim otročkom za napredek! Res jih je luštno spremljat user posted image

Aja, še to: Prejšnji vikend smo si privoščili najem mobilne hišice v kempu in ne morem prehvalit! Še vtičnice v hiški so vse visoko gor! ;-)

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Junijski škratki 2014
20.4.2015 9:27:12   
Prvicmama
Živjo,

lepo je brat, da ste vsi v redu. Tudi pri nas je divje user posted image ampak ni še tako napredna kot vaši. Malo ji še manjka do 10 mesecev. Ob pregledu pri 9 mes. je imela 9,1 kg in 76 cm. Dan pred devetim mesecem se je začela sama usedati iz bočnega seda, kar ji gre sedaj super, šiba po vseh štirih, dviguje se pa še ne. Ampak ima še čas.

Zadnje čase se noče več nič sama zamotiti, ker ve, da jaz takrat delam nekaj drugega in se boji, da bo kaj zamudila - in potem delam vse z eno roko, drugo pa bildam :)

Je tudi naša skoraj vse, razen tistih nekaj stvari, s katerimi naj bi čakali do enega leta (svinjina, med, oreščki...). Lepo se hrani, zdaj ko obvlada pincetni prijem je pa sploh srečna, ko si sama nosi grahke in podobno v usta. Tudi jaz ji dam, kadar je le možno, kar tak obrok kot sebi. Mleko pije še 2 x na dan. Ga vmes že ni marala, zdaj ga ima pa spet.

Glede rožic na travniku tudi jaz ne vem kaj več, vem edino še to, da si eni dajejo marjetice v solato, tako da verjetno ni nič narobe, če proba tudi to.

Mene pa zanima, če katera ve, kje se prodajajo najmanjše čelade - jo bom začela vozit na kolesu čez kak mesec pa jo moram opremit. V Babycentru ji je najmanjša prevelika pa nima neki majhne glave. Mislim, da ji v enem mesecu niti ne bo zrastla tako veliko.

No pa smo se naspali - šibava ven na sonček. Lepo se imejte.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Junijski škratki 2014
20.4.2015 13:20:13   
minime84
Ojla, ce se lahko malo vmesam, ker smo drugace par dni za vami, se pravi v zacetku julija user posted image . Smo namrec tudi sami v nakupu kolesarske opreme in ker ima mala OG 44,5 je treba kupiti najmanjso celado, ki je mislim da od 44 naprej. Ce se ne motim imajo tako majhne v trgovini Velo na Crnucah, kolesarstvo Bauer, Extremvital na Vicu. Sicer so okol 40 do 50 eur, so pa tudi precej bolj kvalitetne, kot tiste, ki jih dobis za 15 evrov v pikapolonci al pa babycentru. Jaz osebno pri varnosti otroka niti ne gledam na ceno, ker ce se kaj zgodi na kolesu, so lahko tudi hude posledice. Ravno iz tega vidika bomo za daljse kolesarske podvige kupili prikolico.
Drugace pa je nasa deklica mali dobrovoljcek, v razvoju sicer malo pocasnejsa, zato pa toliko bolj gobcna. Plazi se kot mali vojak, vsa cast za hitrost, sem jest probala, pa ni sans, da tako sibam. Kobaca se ne, posede se ne.. pac, bolj lena po mamici.
Sva pa cele dneve zunaj, tko da zjutraj sem najprej 2 urci v kuhinji, da za cel dan nardim za jest, potem pa ko dve brezdomki nabirava kilometrino. Je ko mala cigancica z rjavimi licki in rokicami user posted image . Travca ji dela malo problemov, ker jo pika, kamencke pa je ze okusila. Nisem pa niti pomisnla na kaksne strupene rozice user posted image .
No pa sem se malo razpisala. Julijska tema je zamrla ze enkrat julija, tko da redno spremljam vaso temo, da lahko malo bolj pricakujem, kaj vse me se caka z mojo malo skratinjo. Lepo se imejte in uzivajte v soncnih dneh. Naslendji teden bo baje tipicno prvomajsko dezeven, verjetno zato, ker gremo na dopust, ker imam pac vedno to smolo ali pa sreco, da je vsakic dezeven user posted image

(odgovor članu Prvicmama)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Junijski škratki 2014
20.4.2015 21:51:12   
condfa8h
Drug teden bo dez???? Neee...tudi mi gremo v mobilno hisico ce bo dez bo cisto brezveze. Bauko kako ste vi spali,je postelja v spalnici dovolj velika za vse tri??

Nas mali je bil pred kratkim bolan, pljucnica, zdaj spet nekaj kaslja, pa ga ne bi dala v prenosno pisteljico spat, se mi zdi, da je to tak hladno,...

Kolesarili mi letos se ne bomo, modam jaz najprej spodobno kolo kupit, se pa strinjam, da se pri varnosti ne varcuje!

Kako ste pa z dudami? Jaz mu jo malo vec dajem,da ponoci manj kaslja, bi jo pa rada v kratkem ukinla, ker se mi zdi, da mu ni tak zelo zanimiva.

Se vasi otrocki zvecer po steklenicki tudi tako spotijo? Moj je cisto moker po hrbtku,tako, da ga moram preoblect.

Mirno noc vam zelim!

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Junijski škratki 2014
20.4.2015 23:34:09   
bauko
Mi smo imeli s sabo prenosno posteljico in ker so spalnice vse zelo majhne in je nismo imeli kam postavit,sva jo dala kar gor na eno od postelj. user posted image mi smo sicer bili v enih novejsih hiskah in je klima,ki sluzi za ogrevanje,super opravila svoje delo.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Junijski škratki 2014
21.4.2015 14:01:29   
Prvicmama
Živjo,

Minime84 najlepša hvala za odgovor. Nisem se še dosti poglabljala v to pa se mi je zdelo, da bo tukaj sigurno katera vedela, kje se kupi pravo in dobro čelado. Super, boljše kot da tavam od trgovine do trgovine... Ja varnost je prva, tudi mi ne šparamo, ko gre za to.

Ja naslednji teden je napovedano zanič vreme - res tradicionalno prvomajsko, vsaj zadnja leta. Vseeno upam, da bo ob morju vreme bolj ugodno kot v notranjosti. Upajmo na najboljše pa čim lepši dopust vsem.


(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Junijski škratki 2014
22.4.2015 7:56:09   
Alyonka
Živjo, sem vas na hitro prebrala. Kdaj pa boste dale otročke v kolo-v sedež? Mi smo pri starejši čakali do leta in pol. Fantka bi pa že seveda radi prej, ker veliko kolesarimo. Čelade pa še nimamo, ima pa veliko glavo :) in mu najmanjša najbrž ne bi bila ok,.

Condfa8h, naš se poti, ko je bolan - katastrofa, da je imel pljučnico :(. Tudi naš preboleva virozo in ne spimo že 9 dni nič ponoči. Zaradi noska. Je naporno! In ko je slab, se vedno ponoči poti, če se doji ali če se ne.
Z dudo si mi kar pomagamo, se ne dost sekiram, bomo že ukinili, ko bo treba ... zdaj jo ima za uspavat (na joški ne zaspi, ampak se podoji in potem dobi dudo, zaspi v postelji premetavajoč se :) ali pa da se nosi) in tudi čez dan, ko postane utrujen ali pa v vozičku.

Pridne, da vozičkate, jaz nisem tok pridna, so pa zdajle dnevi za izkoristit, a smo itak bolni.

Kje pa gledate za mobilnimi hiškami, je za poletje še kaj frej?

(odgovor članu Prvicmama)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Junijski škratki 2014
11.5.2015 10:48:55   
neznanka89
Zivjo punce. Ste vse pridne in vozickate v tem idealnem vremenu? Midva sva sedaj zacela na polno uzivati, tako, da me je kar groza pomisliti na vrtec in sluzbo. Drugace nic novega, otrocek raste, na nogicah je vedno bolj stabilen, ampak mu se kar nekaj manjka do samostojne hoje. Ga pa zadnji teden jezita gornja zobka, tako, da je sline v potokih.

Vasi soncki se pijejo mleko ponoci? Jaz upam, da bo sam prerastel to, preden bom sla v sluzbo.

Upam, da ste se vse doma in na polno uzivate.

(odgovor članu Alyonka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Junijski škratki 2014
12.5.2015 0:09:17   
bauko
Živjo,
še malo, pa bo naša tema zamrla user posted image Kar je po eni strani tudi prav - boljše je več časa posvetiti otročku user posted image

Jaz sem še doma, nimam službe, z današnjim dnem pa se mi izteče porodniška. Glede vrtca še nismo nič dobili, tako da zaenkrat je to to.

Prejšnji teden je bil precej intenziven - preživeli smo čudovit teden na morju, (z babi servisom, tako da sva si res odpočila), tamala je prebolela laringitis in dobila prva dva zobka. Je bila kar štala, sploh ponoči. Ampak smo preživeli. user posted image

Na nogicah je že ful stabilna, zdaj po novem šiba po stopnicah ko sneta sekira, jaz pa za njo! Trudim se jo naučit plezat v rikverc, pa še ne gre ravno najboljše. Hodi pa še ne samostojno.

NAbrita je vsak dan bolj, kaj šele bo! user posted image Me je pa na morju za dobro jutro pogledala in razločno rekla mama, sem jo skor pojedla user posted image user posted image

Aja...ponoči ne pije več mleka. Sem ji hotela ukinit tudi večerno mleko, pa je še prekmalu.

LP

P.S.: Če katera išče taprve čeveljčke - mi smo kupili ene od little blue lamb in so res fajn! Mehki, usnjeni, ne drsijo, fuuul luškani in predvsem trpežni. Kobaca v njih na polno že 14 dni, po betonu, travi, pesku...in sem bila prepričana, da bojo takoj fuč, pa so samo malo umazani.


(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Junijski škratki 2014
21.5.2015 7:31:49   
condfa8h
Mamice pozdravljene,

Je prav, da se posvecamo otrockom, je pa fajn, da se tudi tukaj izmenjujejo izkusnje :).

No,na hitro... torta se ze pece,jutri jo bomo jedli :)

Porodniska je podaljsana, vrtec smo dobili, najbolj in edini vazno pa je, da je moj piki zdrav, da je ujel svoje vrstnike pri razvoju in da fizioterapija ni vec potrebna!!!

Glede hrane..dam mu skoraj vse, jutri dobi torto, razen svinjine,oresckov,medu,ipd. Tudi jagode pridejo k malo na vrsto. Mava se malo problemov s koscki ampak ce se je vse uredilo se bo tudi to.

Lepo,lepo se imejte, pa upam, da se se beremo!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Junijski škratki 2014
22.5.2015 16:38:35   
neznanka89
Condfa8h
vseee najboljšeee. Upam, da uživate v tem čudovitem in neponovljivem rojstnem dnevu, čeprav ni idealno vreme. Naš piha prvo svečko že čez 14 dni in mi je kar malo groza, kam gre čas... Prav nostalgična postanem user posted image

Moram pa pohvaliti, da sma midva tudi zaključila razvojno, ker se razvija kot iz priročnika, tako da user posted image user posted image user posted image za naše sončke.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Junijski škratki 2014
23.5.2015 8:08:19   
condfa8h
Neznanka89,hvala!!!
Res cas grozljivo hitro tece, spomini pa kar kopnijo. Sem zadnjic malo gledala malckovo spominsko knjigo in me je kar pograblo...

praznovali smo krasno. Super, da je bil dez, smo bili ves cas doma, skupaj, se cartali... malcek je namocil prstek v torto,no..cisto jo je razril,ampak zato sem mu jo pa nardila :)

Cestitke za odlicen napredek, nasi nedonosencki bodo zelo,zelo kmalu ulovili svoje vrstnike:)

Se eno vprasanje? Bo kateri junijski skratek dobil bratca?sestrco? Mene ze mika...

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Junijski škratki 2014
23.5.2015 21:00:41   
neznanka89
Se dobro, da je vsaj ena se tukaj, ker drugace bi verjetno pisala samogovore user posted image

Jaz vem,da bo dobil bratca ali sestrico, ampak cez kake tri leta. Sem ze dve leti doma, ker sem imela rizicno nosecnost in strasno pogresam druzbo odraslih in pa (nemorem verjeti, da bom to rekla) sluzbo. Nisem vajena biti tako dolgo doma. Sicer mi je groza, da bo sel malcek v vrtec in ga nebom imela vedno ob sebi, ker res uzivam v njegovih lumparijah, ampak po drugi strani si bom pa lahko prevetrila mozgane. Joj, ko to berem, se mi zdi, da sem najslabsa mama na svetu.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Junijski škratki 2014
25.5.2015 8:09:42   
condfa8h
Neznanka89,mislim, da si vecina mamic zeli nazaj v sluzbo. Saj rabis tudi odraslo druzbo. Tudi jaz si jo. Pri nas v sluzbi so zal zelo slabe razmere,se mi zdi,da me bodo kar odpustili ko pridem. Kakorkoli moj povratek nazaj bo kriza... kolikor vem tudi za place ni,zastonj pa si ne morem privoscit hodit v sluzbo. No,bratec ali sestrica bo zgolj iz zelje po deljenju ljubezni. Nic se se ne dela na tem,se mi zdi, da moje telo se ni pripravljeno.

Kako pa je s kravjim mlekom? z jogurti in skutami sem zacela ze par mesecev nazaj, kakih 14 dni pa mu v vecerno mlecno kasico dajem navadno mleko (planika), mu pa mesam, pol vode pol mleka. Za steklenicko pa bom pocasi sla na novalac 3, sicer ima baje okus po vaniliji ampak jaz kravjega mleka ne maram (razen alpskega v kavo,ki pa baje ni ok)tak,da ga malemu tudi ne bi dala.
lepo se imej!

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Junijski škratki 2014
25.5.2015 20:39:05   
neznanka89
Zal mi je, da imas tako sluzbo. V taki situaciji je res potrebno dobro razmislit in pretuhtat moznosti in , ce je zelja po otrocku kar veselo na delo. Mene na sreco caka sluzba in tudi sodelavci me ze nestrpno pricakujejo.

Jaz mu vecerne kasice tudi delam kar z kravjim, mu pa ne mesam na polovico, ampak dodam samo malo vode. Je pa mali brez problema sprejel spremembo. Flasko pa pije le se obcasno ponoci in mu dajem aptami 2. Mu bom ga kar se dajala, dokler bo pac jedel ponoci. Ko bo pa zelel kakav ali kaj podobnega mu bom pa dala kravje.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Junijski škratki 2014
29.5.2015 21:59:17   
bauko
Vse najboljše in najlepše vsem enoletnikom in tistim, ki bodo to še postali!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še nismo tam, ampak se pa bližamo s svetlobno hitrostjo in tako kot ve, tudi jaz kar precej obujam spomine (z občasnim cmokom v grlu, hihi user posted image ).
Vrtca nismo dobili in smo na 78. mestu. Če sem čisto iskrena, sploh ne vem, kaj naj si mislim user posted image Vem le to, da bodo jeseni, ko bodo starejši otroci šli v šolo, spet izračunali nov razpored...

Ena ima smotano službo, ena fajn službo, jaz jo iščem že lep čas - ni da ni user posted image Tudi jaz imam podobne dileme - sita sem rutine doma in opazila sem, da je mala na nek način sita mene in se prav zapodi v atija, ko pride domov. Včasih se mi zgodi, da se moram v odrasli družbi prav kontrolirat, da ne bleknem kakšne "joooj, glej kužaaaa", ali pa "tole je pa rožica marjetica" ali kaj podobnega. Tako da si tudi jaz želim več odrasle družbe, hkrati pa se sprašujem, kakšna mama sem, da si želim stran od otroka. user posted image ...pomojem se bomo to spraševale dokler bomo žive user posted image

Kravjega mleka ji jaz še ne dajem, skuto dobi, ampak bolj malo, ker je ne mara kaj preveč. Jogurta tudi ne mara, enkrat je pojedla par žličk in je potem bruhala...tako da je ne silim. Tako da kar je mlečnega, delam z aptamilom. Črpam tudi vse manj in mislim, da bom okrog prvega RD počasi zaključila. Zjutraj spije moje mleko, zvečer aptamil.

Kaj jim pa kaj na kruh mažete? Moja ima še najrajši maslo...rada bi razširila nabor, pa sploh ne vem, kaj naj ji ponudim, ker marmelade in meda ne mara, pašteto sem ji iz firbca sicer dala (samo za probat) in jo ima rada, ampak se mi ne zdi primerna zanjo, trikotnik sirčki, nutela in ostali sladki oz totalno umetni namazi se mi tudi ne zdijo primerni...
kruh pa obožuje in moram kar malo pazit koliko ji ga dam.

A je še kateri otroček shodil? user posted image Moja še ne hodi in mi ful paše, ker jo že tako komaj lovim. Danes na telovadbi za otročke sem jo več lovila okrog kot pa delala vaje z njo...
Je pa končno skapirala kako se pleza v rikverc user posted image in sem vesela čisto enako, kot ko bo shodila. user posted image

A se vaši tudi že fejst bunijo ko jim kaj ni všeč? Moja kadar noče v tricikel npr postane cela ravna in trda kot hlod, rdeča v obraz in vpije ne ne ne ne ne....kaj še bo...

Aja, jagode: Jaz sem ji dala najprej 2, potem pa vsakič kakšno več in je nora, ampak res nora na njih! K sreči nima nobenih težav. Zadnjič se je napokala še gozdnih in tudi ni bilo težav, tako da je super, kar se tega tiče, ker jih res prav obožuje. Danes sem ji dala par češenj in jih ima prav tako rada in prav tako ni bilo težav. PRav veselim se večjega nabora sezonskega sadja, ker se mi zdi, da mi bo vsak čas vrgla v glavo tisto banano za malico. user posted image

Pri nas bratca/sestrice še en čas ne bo...ne vem...rada bi malo zaživela in zadihala najprej z njo; poleg tega imamo majhno stanovanje in majhne prihodke. Sicer nismo zahtevni, ampak rajši imamo kvaliteto kot kvantiteto. user posted image

P.S.: Punce, od kod ste kaj? Lahko bi se dobile, preden odpeketamo novim izzivom naproti....user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Junijski škratki 2014
2.6.2015 15:43:58   
condfa8h
Pozdravljene!

Bauko hvala za cestitke,tudi jaz zelim vse naj,naj!!

Jagodo sem mu jaz najprej olupila, pol sem dala pol neolupljene zdaj pa jih ze veselo mlati..najboljse so seveda gozdne. Danes je jedo nektarino,sicer v kasici, pa je blo ok. Pa rabarbarin kompot obozuje...

Pasteta, jaz mu jo sama nardim,piscanec,maslo in zacimbe. Pa ni nekega strasnega navdusenja. Pac poje. Rad ima skoraj vse. Jogurt obozuje.

Hodi se ne. Pleza gor, danes je stopil na hoduljo in poskusil splezat na omarco.

Se ze prebuja. Ali tudi vasi vejo kdaj sedete???

Sem iz lj, ce je katera za se lahko dobimo naslednji cetrtek?

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Junijski škratki 2014
3.6.2015 12:28:15   
bauko
Jaz sem iz okolice LJ, ampak mi ni problem prit v LJ user posted image
A si mislila ta četrtek (jutri) ali naslednji teden? Mene naslednji teden ni, lahko šele po 15.6.

Hvala za idejo za pašteto!!! Velikokrat naredim tunino pašteto in sploh ne vem, kako to, da se nisem spomnila še nakakšno drugo. user posted image

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Junijski škratki 2014
3.6.2015 15:53:17   
condfa8h
Naslednji cetrtek sem imela v mislih, ta naju ni. V tor prideva in pol sva kr nekaj casa v lj.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Junijski škratki 2014
12.6.2015 11:15:51   
neznanka89
Hei punce. Soncek spi, tako, da imam par minutk za posodobitev stanja.

Smo spet smrkavi, ampak nic kaj groznega na sreco. Dobili smo tretji zobek in sicer zgornjo stirkico. Nimam pojma, kaj ima to za neki cuden vrstni red izrascanja. Hodimo se ne samostojno, ampak bo pa verjetno zacel v kratkem, ker je postal ze kar stabilen. Zelo je zacel uveljavljati svojo voljo in je uzaljen jok, ce ni kaj po njegovo. Cez tri tedne zacnema z vrtcem in me ze kar malo stiska kako bo. Sicer sma bila ze na obisku za dve uri in je bilo super, ampak me vseeno skrbi.

Drugace smo super, pihali smo ze prvo svecko. Ima 76 cm in pa 9500g.

Punce a vasi otrocki so ze kaj zgovorni? Nasemu se ni uspelo nic povedati, pa bi ze tako zelo rada slisala MAMA. Ma bo ze

Drugace sem pa iz okolice Mb in ne prevec spretna voznica, tako da se mi pot do Lj zdi kar malo prevelik izziv (vem ja, da zveni grozno cudno)
Uzivajte s svojimi soncki. Mi gremo drugi teden na dopust in se veselim, kot mali otrok.


(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Junijski škratki 2014
12.6.2015 12:39:58   
Alyonka
Pozdravljene, čestitke vsem, ki ste že pihnili 1. svečko. Mi jo bomo tudi kmalu. Fantki kasneje spregovorijo, ker so moški možgani drugačni od žesnkih in tudi naš še nič ne govori, razen da da, nam nam in na na. V tem stilu, medtem ko en mesec starejša punčka od znanke že precej več oz. prve preproste besede. Tudi pri hčerki se spomnim, da je ful hitro začela govoriti.
Tudi mi se veselimo morja.
Naš fantek še ne hodi, se pa postavlja na nogice že dolgo in ob opori je vedno bolj stabilen - vse ob svojem času!
Jemo tudi skoraj že vse, mleka in medu pa mu še nisem dala.

Kaj vaši kaj radi počnejo? Naš postavlja pokrovke na posodo in druge pokrove na različne posode, kozarce - to ga totalno zaposli in ima ful koncentracije user posted image , pa kakšne šumeče tablete v to podolgovato škatlo, v kateri pač so, tudi rad daje. Z igračkami pa ni več zadovoljen, ga dolgočasijouser posted image .
Vsem želim lepe dni.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Junijski škratki 2014
12.6.2015 12:41:19   
Alyonka
aja, pa s kavča že zna tako lepo dol priti, sem ga učila kak mesec, da se ne gre na glavo dol, ampak z nogicami user posted image in si ploska, ko pride lepo in varno s kavča. Cortek mali user posted image

(odgovor članu Alyonka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Junijski škratki 2014
12.6.2015 21:28:35   
neznanka89
Pokrovke so zakonuser posted image . Nas jih obozuje. Prav tako zlaganje iz predalov. Tam je lahko pol ure zraven in se sploh ne zaveda okolice. Drugace so mu pa vsec se baloni, zoge, vse kar lahko potiska pred sabo in pa tovornjak. Pa nor je na telefone in daljince. Je tako posrecen, ko poskusa prestaviti kanal na tv (dala sem mu star daljinec).


(odgovor članu Alyonka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Junijski škratki 2014
12.6.2015 21:33:39   
neznanka89
Sem prehitro potrdila.user posted image
Je nas skrat ze tudi vse razen meda in oresckov, ampak naju kar jezi,da ima samo tri zobke in mu moram se vse prilagajati. Pa noce me ubogati pri plezanju nazaj. On gre kar kaskadersko na glavo user posted image . Me prav zanima, ce bo to sploh osvojil preden bo shodil.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?