Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, zelo prijeten občutek. Kar se tiče pralnih plenic, ste me čisto navdušile, a to se kupuje tudi po kg, ali so vse enake velikosti? Sama sem se odločla, da sprovam, sicer me skrbi, kako se to suši, ker predvidevam, da so kar debele. Je pa res, da imamo tak lep čas poroda, ko prihajamo na poletje (upam, da ne bo tako kot letošnje) in naj bi se pleničke sušile
. Kako je pa z vašim razpoloženjem, mislila sem, da me je minlo to nihanje od dobre volje, do joka v istem dnevu, ampak ni še
, upam da kmalu, ker se sama več ne morem prenašati, kaj šele moj partner, ubošček.
Moje počutje je ok, drugače pa jaz že tudi 2 tedna izvajam pritiske na mojega, da počasi bo treba začet urejat in nakupovat. Kot je omenila soncek87 pač babe
naokoli :)....
. Če bo pohitel za kakšen teden bo še na isti dan kot očka
.
.
.
.