Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pazite nase in ena na drugo, da se bomo lahko čez slabe pol leta vsi skupaj veselili z vsako posebej
. 
kr fajn aktiven
. Se mi pa zdaj ene 3 dni zapored dogaja, da v službi nekaj čutim, kot bi kakšna ribica plavala, ampak tako na nežno. Ubistvu ne vem, če je to to, al kaj drugega. Sem prav dragemu jamrala, da dokler me mali ne bo konkretno brcnil, ne bom pojma imela
.
.
.... samo za trenutek ampak bilo je super
...
.
. Mene tudi včasih malo tišči v spodnjem delu trebuha in občutek imam da mi bo počila koža
... Me pa na trenutke noro srbi koža na trebuhu.... Kaj pa prsa in bradavice vas kaj bolijo? Mene kakšen dan tako, da se jih tudi dotaknit ne smem
.... Sam se vseeno pridno mažem z eno kremo BabyLove iz Dm... Ko pa bo ta pošla, bo, kupila s kakavovim maslom, baje,da je takšna krema najboljša za suho kožo .
.
. In še trpet sem mogla, ker mi ni želela dat inekcije, jaz pa imam zelo nizek prag bolečine. boga jaz
Na začetku so me mučile slabosti, pa tudi bruhanje.
na morfologiji... komaj čakam ker ta mesec ga nism vidla kar mesec in pol.... arrrrr
Upam, da bo pdp tak kot je, ker mi je fajn datum.
, je vse ok, tako, da sedaj se pa res lahko veselim te nosečnosti. Tudi jaz sem doma že skori dva meseca in mi isto piše v odločbi, da moram biti na svojem domu,dovoljeni so mi samo obiski pri zdravniku. Jaz grem kljub temu na sprehod vsak dan, v trgovino, k staršem, ampak cel čas odsotnosti, sem zelo napeta. Jutri mam G in moram se dogovoriti, da mi napiše sprehode al pa grem raje delati, vsaj za polovičko. Doma (v hiši) se mi bo zrolalo in konstatno sem z glavo
, še posebno kadar moram vstati za službo (delam preko študenta) tako, da se se dogovorila, da prihajam na delo eno ura kasneje...
. Nihče ne zna točno povedati koliko je ''vredu''. Koliko kg ste šle ve gor?... mene je strah, da potem ne bo šlo dol... in vem, da se s tem ne bi smela obremenjevati sedaj samo ne morem iz svoje kože
in gre moj dragi z menoj, da bova skupaj videla piko poko
ali
. čepra še vedno nisem 100%, da želim vedeti... [b]Ve že veste kaj boste imele? ali čakate dan D?
. Pomoje je vse to del nosečnosti.
, z izjemo stvari, s katerimi bi lahko dobila toksoplazmo, ker je nisem še prebolela.
. To pa zato, ker sem opravljala nifty test. Ko me je genetičarka vprašala če želiva vedeti spol, sva rekla da ne in nama ga ni povedala. Naslednji dan pa sem dobila izvid na katerem je bil spol napisan. Pri tem naj se ne bi zmotili tako da lahko rečem, da je spol skoraj 100 % pravi. Tako da sem se sprijaznila s dejstvom, da veva, kaj bova imela
.