Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pojma nisem imela , da sploh obstaja kakšna nagradna igra. Najbrž sem dobila mail in ga celo izbrisala, ker sem pod nastavitve dala, da me obvestijo o vsakem odgovoru v temah v katerih sodelujem in potem imam milijon obvestil ringaraja in jih samo izbrišem brez, da bi pogledala, kasneje pa pač obiščem tista 2-3 forume na katerih aktivnejše sodelujem . Hvala punce, če mi nebi povedale, sploh nebi vedela.
Hei punce.Vidim,da ste se kar razgovorile.Zadnje čase vas veliko prskticira vitamin e.Glede na to,da od Krke Evitol ne obstaja več,a mi lahko poveste katerega in koliko?Hvala Aja pa vsem,ki čakate še ta mesec čimveč pluskov. telly kaj je s tabo?Si lulala?
Ojla punce...cestitam vsem za nagrado...no cokoladka zdj je pa tale nagrada lep signal da bo kmal ...drzim pesti da ze naslednji mesec zagledas tako kot vse ostale...z mano vred... Jaz mislim da bo moja kmalu tukaj ker me ze mal pms heca...itak vem da sva najbol plodne dneve mal sfalila tako da se bom selila v naslednji mesec.no malo upanja pa se vseeno ostaja...zdj sem malo izklopila vse skupaj in se prepricala v svoji glavi da ko mi bo usojeno bo ratal ...vsem ki ste se na vrsti za lulat pa zelim da nalulate same pluske...se se javim do konca meseca
ancy69 jaz sem kar na oba maila poslala, zihr je ziher , je pisalo v mailu da že v začetku novembra dobim mojega polža. Sem malo gledala na youtubu, aktualen je tam za 1 ali 1,5 letnike, tako, da bo stal še nekaj časa zapakiran nekje na omari. Vseeno upam, da ne več kot 2 leti . tajazan dokler se ne ulije , potem je upanje .
< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 22.10.2014 9:11:56 >
Čestitke punce za nagrade. Jaz sem malo potihnila zdaj je bila v službi norišnica pa moj otrok je zbolel in enostavno ni bilo časa - če ne bi vam odnesla nagrade .
Je pa moja hitro odišla, ni bila nič boleča in tudi ne tako obilna kot prejnšji mesec tako da za tako takoj podpišem, čeprav upam da je drug mesec ne bo bi tako rada julija rodila - še sploh če bi tam okrog rojsntega dneva mojega pokojnega očeta - no bo treba biti v novembru fejst priden upam da nas ne ulovi spet kakšna viroza.
Jaz sem jim tudi poslala na info@ringaraja.net,ker tako piše v navodilih.Ta Viddy video messenger je pa taka mala napravica,na katero se posnameš in jo pol daš npr.na hladil ik (ma od zadaj magnetk) in jo imaš namest tistih samolepilnih listkov...npr.gor posnameš seznam obveznosti,pa kaj je treba v trgovini kupit itd...v glavnem zanimiva zadeva:-) Pride pa do nas prvi teden v novembru. Tko,pa sem vas mal informirala .Zdj dejte pa še ve mene,ampak s tem,da je katera dočakala
Pri meni točno to, česar sm se najbolj "bala". Ni ne , ne . Sem na čakanju. Včeraj sem delala FS in mi ni nič pokazu. Zdej pa čakam kdaj M pride...čeprav še vedno nimam nobenega znaka, ki bi najavljal M ali N...