Špelička
|
Meni je v prvo ročno črpalko od Aventa posodila kolegica in mi je bila ful fajn. Uporabljala pa sem jo že v porodnišnici, ker se mala sprva ni hotla dojit, mlek sem pa imela. Pa tudi kasneje, ker je naša že hitro spala celo noč, jaz sem imela pa čist polne joške, sem si šla ponoč spumpat, pa je blo. Potem sem pa kakšen dan kombinirala dojenje s flašo. Jaz se spomnim, da sem imela zjutraj in dopoldan ful mleka, popoldan in zvečer je bila pa že kriza in smo dajal adaptirano mleko. Blazino za previjanje imamo kar veliko, pač na velikost previjalne. Se je pa naša velika previjalna zelo obrestovala, je bila v uporabi do odvajanja plenic. Vem, da so ene previjalne čist micane in dokler je dojenček samo na miru, tam gre, pol je pa čist premejhna. Mene vročina na srečo še ne daje, sem pa res na soncu le do pol enajste in potem spet po šesti. Počutje je kar ok, trudim se, da grem čim pogosteje na daljši sprehod (drugo športanje je itak že v pozabi), ravno včeraj sem šla ob osmih zvečer in je bilo tok fino, k se je lepo ohladilo. Me pa kolki bolijo kakšno noč, tako da bi prav poležavala zjutraj, ne gre, me od ležanja vse boli .
|